Vyhledávání
Povolenka " Chyť a pusť "
23.5.2007 | Flash25 | 8.884 zobrazení | 93 odpovědí
Myslíte že by se osvědčilo zavedení nových o něco levnějších povolenek Chyť a pusť?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. května 2007 ve 23:22 ® Prichy
-
Tak chlapci a mate po prd…
reagovatTakze situace je nasledovna. Mirek: Jasan ze mas pravdu, tve nazory transparentni
. Dokonce to bylo v jedne z techto HOT debat. Jen to nikdo moc necetl, nebo si neuvedomil, co jsi vlasne napsal. Chtel jsem je trochu donutit premyslet. Jinak jsme byli s Rarachem na Tatrach, …zbytek v novem tematu.
- Neděle 27. května 2007 ve 22:34 ® Flash25
-
To by byl asi nejlepsi napad.Souhlasim s tebou. Stve me tu,ze mi vsichni predhazujou ze chci levnejsi papiry.O to mi nejde,jen jsem se tu zeptal,ale ty si udelal vybornej kompromis.Sam mam celorep. a tohle by mozna bylo nejlepsi.
reagovat - Neděle 27. května 2007 ve 22:07 ® rarach
-
Mirek: Nevím proč mne napadáš,už jsme si to vyjasnili osobně. Od začátku tvrdím to co jsi napsal v poslední větě, při použití třpytek ve velikosti 1 a víc, není žádný problém.
reagovat - Neděle 27. května 2007 ve 20:41 ® regulus reakce na …
-
Máš ho tam, speciálně pro sokolovské jádro chytej. -:))))
reagovat - Neděle 27. května 2007 ve 20:28 ® Shrek reakce na …
-
Mirek: co si budem povídat,ona taková boobyna nadělá pěknou paseku.Osobně jsem viděl minulý týden sundavat duháka z boobyny a jednoduše to nerozdejchal.Oproti tomu jsem lapl taktéž duhoně na rotačku s trojhákem,kdy měl jeden hák v tlamě a dva háčky venku.Ano,těchto situací moc neni,přesto si však myslím,že v porovnání s mouchou rybě ty rotačka dokáže ublížit častěji.Sáhni si do svědomí a upřímně řekni,jestli Ti na Svatavě vadí více muškař,kterej tahá malý „potoky“ na mouchu nebo na rotačku.Myslím si že odpověď je jasná.
Vzhledem k tomu že moucha vs. rotačka nemá s daným tématem nic společnýho,jsem na toto téma ochoten diskutovat dále jinou formou než zde.Díky za pochopení.
reagovat - Neděle 27. května 2007 v 19:24 ® fikus
-
Jestli se nám Ruda skamarádí s Přichym, tak bedeme mít po srandě
reagovat - Neděle 27. května 2007 v 18:37 ® Mirek reakce na …
-
Prichy: Předpokládám, že ten tajnej týpek jsem já což? Ale řekl jsem to několikrát i tady na Chytej. Tvrdím, v podstatě to, co napsal o kousek níž Cudla, že muška uvázaná na háčku s protihrotem, dokáže nadělat pěknou paseku, pokud je rybář prase. Stejně jako to dokáže třpytka s trojháčkem. Odsuzování lovu na přívlač šmahem, je výrazem arogance, nadřazenosti a neobjektivity. S čím budu ochotně souhlasit, je použití rotaček ve velikosti 00. Tam je jistě poškození častější. Při používání rotaček na háčku č.8 a větších, se dá lovit velmi ohleduplně. Zamáčknuté protihroty jsou samozřejmostí. Za tím si stojím, ať se to Všem Rudům líbí nebo ne
reagovat - Neděle 27. května 2007 v 17:13 ® rarach
-
Jo, cítím to, migréna mne stále víc drtí.
reagovat - Neděle 27. května 2007 v 16:53 ® Prichy reakce na …
-
rarach: osobka, jo tlak jde silene dolu, asi to bude peknej boj
reagovat - Neděle 27. května 2007 v 15:49 ® Cudla
-
Jedno-dvoj-trojhák,KDYKOLI ho použije někteří prominou PRASE tak skoro pokaždé rybu zmrší,záleží jak citlivě se k rybě chováš.ryba může být kus žvance nebo soupeř ke kterému se budu chovat fér.Ruku na srdce,ale každému se stalo,že to ryba" neroschodila",snažit by se mněl každý aby to byla vyjímka
reagovat - Neděle 27. května 2007 v 15:49 ® rarach
-
OK
reagovat - Neděle 27. května 2007 v 15:27 ® Prichy reakce na …
-
rarach: jsem pro, tatry beru, na F1 jsem debil zapomel. Mam jen do 4-rech praci, a asi pojedu svym za tebou, kdybych musel vypadnout driv. Jak budu moci, dam vedet.
reagovat - Neděle 27. května 2007 v 15:23 ® rarach
-
Třpytky se dají koupit u Míry Málka(Buko), je to kombinace rotačka -streamer. Na Svatavu nejedu, jel bych na Tarovky, pozlobit škodnou, klidně Tě vyzvednu. Telefon mám v autě a teď čumím na F 1 a nechce se mi courat.
reagovat - Neděle 27. května 2007 ve 14:46 ® Prichy reakce na …
-
jedna z nastrah nalezenych ve svatave
reagovat - Neděle 27. května 2007 ve 14:24 ® Prichy reakce na …
-
rarach: tak jeste jednou, na rozhodnuti co ze stikou jsem mel par minut, nakonec jsem se rozhodl takto, nemusim a nebudu ti rikat proc…stejne bys to oznacil jako vymluvy.
Co se tyce rotacek, tak nejake penize mam, pokud jsi ted doma, stavim se tam a vyzkousim je. (vecer se chystam na svatavu, muzes jit se mnou…tel. ti poslu osobkou)
Stale si budu trvat na svem, co se tyce one osoby, treba ti to jednou rekne sama…za nikoho mluvit nebudu.
A hlavne si stale budu trvat na svem, ze se tu bavime o picovynach, protoze valna vetsina rybaru neni ani z desetiny tak eticka jako ja neeticky (ted jsem to vztahl na svou osobu, ale myslim to vseobecne o lidech na chytej)
Takze osobka chlape.
PS: nechal poslat…objednat bych to snad zvladl sam…takze kdyz mi das kontakt, muzeme je prezentovat i na webu a mohlo by to tem vodam i pomoci.
reagovat - Neděle 27. května 2007 ve 12:54 ® rarach
-
Regulus: Bobo se myslím obhájí sám, ale upřímně já neznám nikoho, kdo by dokázal tak skvěle kombinovat vláčku a mouchu a byl takhle úspěšnej. Závidím mu jeho vytrvalost a nezdolnou vůli se poprat s neúspěchem. Myslím si, že prostě psal pouze svoje bohaté postřehy a nikoho nemyslel osobně.
reagovat - Neděle 27. května 2007 ve 12:46 ® rarach
-
Příchy: Tak za prvé, kdyby jsi se nadále pídil a myslel jsi to vážně a měl jsi na to více než rok, tak jsem Ti je dávno nechal poslat. Slezina byla 17.3.2006. (navíc je mám v několika kusech doma) Vysvětli mi termín dost podobné, je to 48 ku 52 nebo 70 ku 30 (ta druhá verze má na konci nulu, takže jsou si dost podobné a první číslo je liché, to je taky podobnost)? O té anonymitě jsi mne rozesmál. Včera jsem byl na Koutech se dvěma pány, bohužel nemám autorizaci, takže jejich jména Vám neprozradím. To, že je nutno si tvé příspěvky několikrát přečíst, aby se člověk dozvěděl, co jsi vlastně chtěl říct, je skutečnost, která postihuje mnoho anonymních lidí, včetně mne. Na původní otázku jsem odpověděl, tohle jsi si způsobil sám, klepnout štiku 28 cm a psát o pouštění ryb, je pro mne jak červenej hadr.
reagovat - Neděle 27. května 2007 ve 12:25 ® regulus reakce na …
-
BOBO – téma se zvrhlo mimo otázku, takže na další diskuze tímto směrem nehodlám reagovat. Jenom si neodpustím ještě jednu poznámku. Někdy mě připadá, že si někteří jedinci myslí, že su úplně blbej, nikdy sem nechytil rybu a nevím jak blbě se vytahuje trojhák, když je ryba debil a skočí po něčem, co se jí skoro nevejde do huby a není to jenom pstruh. Opak je pravdou. To co si myslím o vhodných způsobech lovu jsem myslím už napsal, svým způsobem to dodržuju a troufám si tvrdit, že to koresponduje s tou normální skupinou rybářů, což se dá s největší pravděpodobností říct o naprosté většině registrovaných uživatelů tohoto webu. THE END na téma trojháky, hroty a protihroty.
reagovat - Neděle 27. května 2007 ve 12:18 ® Prichy reakce na …
-
ze nekdo jde proti vlacarum netvrdim uz vubec.
reagovat - Neděle 27. května 2007 ve 12:17 ® Prichy reakce na …
-
rarach: V ramci objektivity musim verejne rici, ze jsi me tenkrat zval na jakousi slezinu, kde byly rotajdy s jednohakem k mani, zel z obj. pricin jsem nemohl (navic byl bez koruny).
Klidne se muzeme bavit o cemkoli a menit nazory, ale ze lzu? to snad ne rudo.....docela by me zajimalo, jak jsi na to prisel, protoze me by tohle nenapadlo. (to o tom lhani a vymysleni nemuzes myslet vazne…snad uz nejsme deti, cloveka neprozradim, protoze nemam jeho svoleni, coz je myslim pochopitelne…a snad to ostatni pochopi, pricemz ani on nerikal, ze to je 50 na 50 ale dost podobne)
Navic jsem dal najevo, ze me to zajima, ale zastavam nazor presne jako ty a bobo a ostatni…coz se tam take pise…takze tady problem nebude. (takze se bavime o rybach ze, ne v osobni rovine)
Dalsi veci je, ze se bavime o etice na (dle tve mluvy) uplne jinem levelu nez je 90% rybaru…takze puvodni otazka je out.
Pokud by chtel nekdo se fakt pochlubit s krabickou rotacek s jednohackem muze…budu velice rad a treba si i par emtecek zkusim predelat.
Tj. cele.
Trochu mi nekdy pripada, ze kdyz reknes, ze ta zed je bila a ja to zopakuji, budes zasadne proti…takze trochu uber.
reagovat - Neděle 27. května 2007 v 11:26 ® rarach
-
Příchy: Fakt nevím na co ještě odpovědět. Srovnávat poškození muška a třpytka a navíc ho prohlásit za rovnocené, je totální Krávovina, kterou jsi si sám vymyslel, přestaň se odvolávat na anonymní lidi. Nikdo nejde proti vláčkařům obecně, jenom se hledají hranice, kde je vláčka s rotačkama stejně prospěšná jako lov rybku na který se odvoláváš.
reagovat
A hlavně už jednou mluv a piš sám za sebe a srozumitelně, což je ale nesplnitelné přání. - Neděle 27. května 2007 v 9:54 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
regulus: Ono to není jenom o způsobu jak vyháčkovat pstruha, když sežral rotačku. Ono je to hlavně o tom, že když Ti rotačku polkne malej potok, tak se to bez zdlouhavé operace neobejde a i když nakrásně tu rotačku vyndáš s min. poškozením, je otázkou, zda pstroužek to mačkání v ruce a delší pobyt na vzduchu přežije. Vláčel jsem na pstruhovce, takže mi nikdo nechtějte tvrdit, že takhle blbě pstruh rotačku nevezme.
reagovat - Neděle 27. května 2007 v 9:52 ® Milky
-
odpovídám k tématu, nepokračuju v nějakých osobních půtkách.
Co je to osvědčilo? ČRS jede v zajetých kolejích a vše nové je pro Svazáky špatné. Jestli někdo doufá, že se na tom něco změní, ať si napíše v CV u svých morálněvolních vlastností poznámku: naivní-blbej.
Svazáci začnou zlehka finišovat a zvedat každý rok ceny povolenek v řádu 10%, zdraží brigády, … Zavedou slevy pro důchodce, aby eliminovali dopad těchto opatření na své vrstevníky. Dokud nás se Svazáky smrt nerozdělí, bude to tak a ne jinak!!!
reagovat - Sobota 26. května 2007 v 17:26 ® jiris
-
regulus – presne.
reagovat - Sobota 26. května 2007 v 17:12 ® regulus reakce na …
-
JIRIS – jestli jsem dobře pochopil, co tím básník chtěl řící, tak si myslím, že to není o trojháku, ale tom praseti, co jí tu hubu natrhlo.
reagovat - Sobota 26. května 2007 v 17:05 ® jiris
-
regulus – nemyslel jsem, ze chytas na trojhaky. Ale az chytnes rybu, ktera to stesti bohuzel mela.
reagovat - Sobota 26. května 2007 v 11:55 ® regulus
-
FT – jasný, bavíme se pouze akademicky, vono nám taky nic jinýho nezbývá. -:)))
reagovat
S tou Aljaškou je to možný, já nechtěl odporovat, jen jsem konstatoval, že na americkejch webech je vyjma gumy nástraha s jednohákem spíš vyjímkou. Nemá cenu abys to zase gůgloval, věřím ti. -:)))) To, že někteří výrobci jednohákový nástrahy dělají vím, nicméně u prodejců se skoro nevyskytují. - Pátek 25. května 2007 ve 23:54 ® Prichy reakce na …
-
rarach: precti si jeste jednou moje prispevky a pokud chces, odpovez, na co jsem se ptal. Jinak o co konkretne jde v teto mezidebate?
reagovat - Pátek 25. května 2007 ve 23:18 ® rarach
-
Nevím na co odpovědět dřív: Štiku jsem neviděl, bo na Svatavu za tohoto průtoku nechodím a jestli byla pokurvená od trojháčku, tak jsi sám sebe usvědčil. Mačkat rybu v ruce je vždy problém, uznávám že štika se odháčkovává blbě, ale s jednohákem, to prostě logicky jde lépe. Já jsem zvědavej na každou rybu, kdybych na ně na Svatavu vyrazil, tak určitě s kýblem, ryby do roští neházím ani na Tatrech, pár okounů nebo tloušťů Ohři neublíží.
reagovat - Pátek 25. května 2007 ve 21:52 ® Prichy
-
rarach: kdyby to byl tloust, taky bys byl zvedavej?
navic vubec neodpovidas na muj prispevek
reagovat