Chytej.cz

Kam se poděl Rex Hunt? necteno

19.5.2007 | fikus | 3.408 zobrazení | 12 odpovědí

každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 23. května 2007 v 10:49 ® breca reakce na …

Vydrain – omyl Chuck Norris likviduje stovky desperátů každé odpoledne na TV Nova.

reagovat
Středa 23. května 2007 v 10:43 ® Vydrain
Vydrain

Zmizel jako Chuck Noriss ...... :-)

reagovat
Středa 23. května 2007 v 9:38 ® Dědek reakce na …
Dědek

fikus : myslím, že na Discovery, ale když si vytáhneš program, tak začínají vysílat až okolo poledne, takže jde asi o opakované pořady.

reagovat
Úterý 22. května 2007 v 17:14 ® fikus reakce na …
fikus

Dědek> a na kterém programu?

reagovat
Úterý 22. května 2007 ve 13:35 ® Dědek reakce na …
Dědek

fikus : něco je v sobotu ráno okolo 8–9 hod. Minulý týden jsem náhodně viděl díl o lovu lososů

reagovat
Pondělí 21. května 2007 v 9:41 ® harpunar

Se nedivím že zmizel a tiše pláče na periferii Brisbane,když se dozvěděl že ho těžce válcuje božský Kubík. Se to dalo čekat!!!!

reagovat
Neděle 20. května 2007 ve 13:38 ® fikus reakce na …
fikus

rarach> jj, zblázněni do rybaření, bylo lepší než R.H. Právě proto mě mrzí, že to skončilo. Byly tam i pěkné díly s muškařinou.

M.BURNES> ano, přesně tohle mám na mysli. Pořady o kterých ani nevím, že se vysílají.

Robur> zrovna dneska jsem se „jedním okem“ díval na J.V ve studiu Kamarád. Měl to celkem dobře udělané. Pro děcka dost poučné. Líbilo se mi to.

reagovat
Neděle 20. května 2007 ve 12:49 ® Robur
Robur

s Rexem ti nepomohu, ale dnes ráni ve studiu Kamarád či jak se to teď jmenuje učil děti rybařit Jakub V.

reagovat
Neděle 20. května 2007 v 1:24 ® coatnick
coatnick

nejakej dobrodinec dal Rex Hunta 1–8 dil + nejakej special na torrenty… www.torrentportal.com

reagovat
Sobota 19. května 2007 ve 20:11 ® M.BURNES
M.BURNES

V neděli v 8,15 na discovery The Compleat Angler koukam na to každý týden

reagovat
Sobota 19. května 2007 v 18:31 ® Kubajs
Kubajs

Válka navijáků byl suprovej pořad nejvíc se mi líbil díl jak našel na břehu woblera a pak na něj chytil štiku

reagovat
Sobota 19. května 2007 v 16:24 ® rarach

Fikus: Z Rexe jsem nikdy odvázanej nebyl, ale po něm byl většinou lepší rybářský pořad.Třeba: Zblázněni do rybaření, Válka navijáků, nějakej maník ne ovšem ne Vágus, tam lovil arapaimu, pak tam někdo jezdil po Kubě a lovil, atd.atd jeden čas (2003–2004) jsem si to stahoval na VHS, ale vůbec nevím kde to skončilo.

reagovat