Chytej.cz

Kam se poděl Rex Hunt? necteno

19.5.2007 | fikus | 3.539 zobrazení | 12 odpovědí

každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 23. května 2007 v 9:49 ® breca reakce na …

Vydrain – omyl Chuck Norris likviduje stovky desperátů každé odpoledne na TV Nova.

reagovat
Středa 23. května 2007 v 9:43 ® Vydrain
Vydrain

Zmizel jako Chuck Noriss ...... :-)

reagovat
Středa 23. května 2007 v 8:38 ® Dědek reakce na …
Dědek

fikus : myslím, že na Discovery, ale když si vytáhneš program, tak začínají vysílat až okolo poledne, takže jde asi o opakované pořady.

reagovat
Úterý 22. května 2007 v 16:14 ® fikus reakce na …
fikus

Dědek> a na kterém programu?

reagovat
Úterý 22. května 2007 ve 12:35 ® Dědek reakce na …
Dědek

fikus : něco je v sobotu ráno okolo 8–9 hod. Minulý týden jsem náhodně viděl díl o lovu lososů

reagovat
Pondělí 21. května 2007 v 8:41 ® harpunar

Se nedivím že zmizel a tiše pláče na periferii Brisbane,když se dozvěděl že ho těžce válcuje božský Kubík. Se to dalo čekat!!!!

reagovat
Neděle 20. května 2007 ve 12:38 ® fikus reakce na …
fikus

rarach> jj, zblázněni do rybaření, bylo lepší než R.H. Právě proto mě mrzí, že to skončilo. Byly tam i pěkné díly s muškařinou.

M.BURNES> ano, přesně tohle mám na mysli. Pořady o kterých ani nevím, že se vysílají.

Robur> zrovna dneska jsem se „jedním okem“ díval na J.V ve studiu Kamarád. Měl to celkem dobře udělané. Pro děcka dost poučné. Líbilo se mi to.

reagovat
Neděle 20. května 2007 v 11:49 ® Robur
Robur

s Rexem ti nepomohu, ale dnes ráni ve studiu Kamarád či jak se to teď jmenuje učil děti rybařit Jakub V.

reagovat
Neděle 20. května 2007 v 0:24 ® coatnick
coatnick

nejakej dobrodinec dal Rex Hunta 1–8 dil + nejakej special na torrenty… www.torrentportal.com

reagovat
Sobota 19. května 2007 v 19:11 ® M.BURNES
M.BURNES

V neděli v 8,15 na discovery The Compleat Angler koukam na to každý týden

reagovat
Sobota 19. května 2007 v 17:31 ® Kubajs
Kubajs

Válka navijáků byl suprovej pořad nejvíc se mi líbil díl jak našel na břehu woblera a pak na něj chytil štiku

reagovat
Sobota 19. května 2007 v 15:24 ® rarach

Fikus: Z Rexe jsem nikdy odvázanej nebyl, ale po něm byl většinou lepší rybářský pořad.Třeba: Zblázněni do rybaření, Válka navijáků, nějakej maník ne ovšem ne Vágus, tam lovil arapaimu, pak tam někdo jezdil po Kubě a lovil, atd.atd jeden čas (2003–2004) jsem si to stahoval na VHS, ale vůbec nevím kde to skončilo.

reagovat