Vyhledávání
Kam se poděl Rex Hunt?
19.5.2007 | fikus | 3.408 zobrazení | 12 odpovědí
každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 23. května 2007 v 10:49 ® breca reakce na …
-
Vydrain – omyl Chuck Norris likviduje stovky desperátů každé odpoledne na TV Nova.
reagovat - Středa 23. května 2007 v 10:43 ® Vydrain
-
Zmizel jako Chuck Noriss ......
reagovat - Středa 23. května 2007 v 9:38 ® Dědek reakce na …
-
fikus : myslím, že na Discovery, ale když si vytáhneš program, tak začínají vysílat až okolo poledne, takže jde asi o opakované pořady.
reagovat - Úterý 22. května 2007 v 17:14 ® fikus reakce na …
-
Dědek> a na kterém programu?
reagovat - Úterý 22. května 2007 ve 13:35 ® Dědek reakce na …
-
fikus : něco je v sobotu ráno okolo 8–9 hod. Minulý týden jsem náhodně viděl díl o lovu lososů
reagovat - Pondělí 21. května 2007 v 9:41 ® harpunar
-
Se nedivím že zmizel a tiše pláče na periferii Brisbane,když se dozvěděl že ho těžce válcuje božský Kubík. Se to dalo čekat!!!!
reagovat - Neděle 20. května 2007 ve 13:38 ® fikus reakce na …
-
rarach> jj, zblázněni do rybaření, bylo lepší než R.H. Právě proto mě mrzí, že to skončilo. Byly tam i pěkné díly s muškařinou.
M.BURNES> ano, přesně tohle mám na mysli. Pořady o kterých ani nevím, že se vysílají.
Robur> zrovna dneska jsem se „jedním okem“ díval na J.V ve studiu Kamarád. Měl to celkem dobře udělané. Pro děcka dost poučné. Líbilo se mi to.
reagovat - Neděle 20. května 2007 ve 12:49 ® Robur
-
s Rexem ti nepomohu, ale dnes ráni ve studiu Kamarád či jak se to teď jmenuje učil děti rybařit Jakub V.
reagovat - Neděle 20. května 2007 v 1:24 ® coatnick
-
nejakej dobrodinec dal Rex Hunta 1–8 dil + nejakej special na torrenty… www.torrentportal.com
reagovat - Sobota 19. května 2007 ve 20:11 ® M.BURNES
-
V neděli v 8,15 na discovery The Compleat Angler koukam na to každý týden
reagovat - Sobota 19. května 2007 v 18:31 ® Kubajs
-
Válka navijáků byl suprovej pořad nejvíc se mi líbil díl jak našel na břehu woblera a pak na něj chytil štiku
reagovat - Sobota 19. května 2007 v 16:24 ® rarach
-
Fikus: Z Rexe jsem nikdy odvázanej nebyl, ale po něm byl většinou lepší rybářský pořad.Třeba: Zblázněni do rybaření, Válka navijáků, nějakej maník ne ovšem ne Vágus, tam lovil arapaimu, pak tam někdo jezdil po Kubě a lovil, atd.atd jeden čas (2003–2004) jsem si to stahoval na VHS, ale vůbec nevím kde to skončilo.
reagovat