Chytej.cz

Veselé příhody z nočních lovů rousnic necteno

17.5.2007 | paccco | 3.370 zobrazení | 17 odpovědí

Jsou to tak tři roky zpátky,co na mě někdo zavolal PČR,že lezu v noci v keřích na sídlišti.Občane co tady děláte?Sbírám rousnice!A co to je? Zněla odpověď!!Občanský průkaz atd atd.To bylo teda vysvětlování.Za necelý měsíc se mě to stalo znovu,tentokrát Městká Policie!!!!Tak mě tak napadlo,jestli se to může stát jenom mě nebo se vám stalo něco podobného?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 21. května 2007 v 19:55 ® paccco
paccco

harpunar-Havlíčkův Brod,ale myslím si,že to bude všude stejný :-)

reagovat
Pondělí 21. května 2007 v 19:06 ® schwara reakce na …
schwara

Brácha když jednou hledal rousnice ve tmě tak o něco zakop. Jenže to něco se začlo mlet. Byl to spící bezdomovec. Brácha si málem nadělal do gatí jakej to byl šok a mazal domů. :-))

reagovat
Pondělí 21. května 2007 v 15:23 ® harpunar

pacco-kde prosím máte tak vysoce inteligentní policisty? Tam bych si rád udělal výlet,vážně!!!

reagovat
Pondělí 21. května 2007 v 11:44 ® slimak
slimak

Tak jak koukám, máme hóóódně podobný zážitky..:)) Jednou jsme je v noci chytali s bráchou v areálu mateřský školky na Jižním městě páč tam byla pěkně posekaná tráva,najednou přilítly dvě nebo tři auta a policajti už skákali přes plot za náma…vše se nakonec v klidu vysvětlilo, jen příslušníci delší dobu trvali na tom ,že i žížaly jsou majetkem oné školky..:)))

reagovat
Neděle 20. května 2007 v 11:10 ® adept_muskariny

Ne, měl jsem to k prutu daleko a byla by z toho asi pěkná otrava krve :o)))

reagovat
Neděle 20. května 2007 v 9:47 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

adept-muskariny: O to nejde jak se to stalo, spíš jde o to, jetli jsi sekal potom :-)

reagovat
Sobota 19. května 2007 ve 21:15 ® adept_muskariny

ne, opřel jsem si prut o židlli a šel si umýt ruce, jenže rousnice se houpala a.....

reagovat
Sobota 19. května 2007 ve 21:10 ® snek reakce na …

® adept_muskariny> sekals? :-)

reagovat
Sobota 19. května 2007 v 10:28 ® adept_muskariny

Sice to nebylo na rousnicích, ale včera v novi na hadech se mi žížala houpající se na háčku dostala do pusy.....chuťovka

reagovat
Pátek 18. května 2007 ve 23:35 ® BigMike reakce na …

Vezmu to zkráceně. Jednou, to jsem sloužil v Bechyni na nádraží jako výpravčí jsem v noci vyrazil s baterkou na rousnice. Vše spalo, bylo po půlnoci, vzal jsem baterku a vyrazil na vlečku keramických závodů. Moc rousnic jsem nesebral, jen jsem narazil na opilého vojáka, co se vloupal do vozíku MUV (ta malá červená potvora)traťováků a chtěl jet na letiště!.)) Vytáhl jsem ho od řízení, lehce jsme se porvali, dovedl ho na stanici, když jsem volal na VB, tak ho výhybkář neudržel, utekl opět, tak jsme se honili po lázeňském parku, než jsem ho perfektním skokem skolil, svázal mu jeho bundokošilí ruce a odvedl ho opět na stanici. Tam již čekali příslušníci! Ukázalo se, že ještě vykradl nějaká auta. Při sepisování protokolu byla má slova – šel jsem na rousnice nahrazena slovy – při pravidelné noční obchůzce…:)))

reagovat
Pátek 18. května 2007 ve 23:19 ® Bandit
Bandit

Mě v Chrudimi naháněla městská policie ale když zjistili že je nás tak 6 tak to vzdali šmejdi :-)

reagovat
Pátek 18. května 2007 v 17:54 ® 

Takže: jednou mě naháněla v Lužánkách policie a to dokonce autem (Lužánky jsou městský park). Podruhé jsem sbíral rousnice v Mariánském údolí – okraj města, pěkně vlhko, v dolině. Vystoupil jsem z auta a koukám auto tak 20 metrů od mého se houpe jako kdyby tam někdo souložil – taková pohodička, piánko. Říkám si nebudu rušit a šel jsem sbírat rousnice na druhou stranu, ale zjistil jsem, že jsem zapomněl baterku. Vracím se k autu a pes dostal šílený strach, že jsem ho musel dát do kufru a už nechtěl vylézt – ta baba v tom autě řvala jako zvíře. Nemaje baterku jsem se rozhodl že budu kazišukem, protože ouhoř je ouhoř a toho na kolínko, bojlíz nechytnu. Zapnul jsem dálkový, vedlejší auto zmlklo a já v pohodě 10 minut sbíral rousnice. Šlo to jako kosou a za chvíli byla nůše plná.

reagovat
Pátek 18. května 2007 v 17:20 ® Shrek reakce na …
Shrek

Vydrain : to musí být pecka pokoukáníčko :-D

reagovat
Pátek 18. května 2007 v 16:59 ® Vydrain
Vydrain

hehehehe tak já veselou příhodu nemám, ale když v noci v areálu hradecký nemocnice uvidíte ve tmě osoby v bílých pláštích lozit v trávě s baterkama, tak to vypadá fantasticky :-)) )

reagovat
Pátek 18. května 2007 v 8:40 ® Robur
Robur

stalo se mně totéž

reagovat
Pátek 18. května 2007 v 7:56 ® conwiq reakce na …
conwiq

… kolem mě procházela stará stařenka, zastavila se, chvíli na mě koukala a pak říká: " … panáčku to už nenajdeš, to je zbytečné…" a šla dále… :-D

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 ve 23:23 ® hecht
hecht

Haha Pacco, to máš teda pech.Já je lovím na vlastní zahradě, takže Policii nezaměstnám. Akorát sousedi si zezačátku mysleli že mi kapku hráblo. Ono lézt v půlnočním dešti s baterkou a kyblíkem asi moc normální není :-)

reagovat