Chytej.cz

Cestovní přívalčák z TV necteno

16.5.2007 | Robur | 9.879 zobrazení | 46 odpovědí

Tak dnes jsem šel kolemprodjeny zaměřující se na TV schopping a bomba. Objevil jsem tam takový prut co se dá pověsit na opasek. Rozložený 120 cm. Mechanismus hrozný, naviják, pokud se to dá nazvat je jen pro leváky a těžký jak sviňa.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 13. prosince 2009 ve 20:45 ® LuboO
LuboO

http://www.rozzlobenimuzi.com/?…

reagovat
Neděle 13. prosince 2009 ve 20:14 ® cici13
cici13

Na tu šílenou reklamu si vzpomínám, nejlepší bylo jak nejakej maník lezl s rozloženým prutem do auta přivřel a zlomil si špičku.Tohle může napadnout jen kokota.

reagovat
Sobota 12. prosince 2009 v 15:41 ® tucnak11
tucnak11

Tento prut tak bym ho zařadil do teleskopicky oboušek na sebeobranu a jak by se zlamal tak utočnika bym mlati tym super šmejdem navijakem ktery by vydrřel mlaceni o beton.

reagovat
foto/forum/2009/th-img11249.jpg
Středa 9. prosince 2009 v 19:48 ® sus1 reakce na …

Robur> Někde na webu byl kdysi dokonce video návod,ale to víš,najít to.:-)

reagovat
Středa 9. prosince 2009 v 16:39 ® Robur
Robur

mne by hlavně zajímal ten návod na použití, co jsem dával Breca, páč mám pocit, že jsem u toho uchcával též, je to o stránku dál, ale odkaz již nefunguje, ale třeba by měl návod nějaký hrdý majitel

reagovat
Středa 9. prosince 2009 v 16:29 ® sus1

Robur> Na dírky???????? Je o něco kratší než ten tvuj skládací feedr.:-) zauvažuj.

reagovat
Středa 9. prosince 2009 v 15:54 ® Robur
Robur

http://www.tvproducts.cz/…ladaci-prut/ a dost to šlo s cenou dolů:-))

reagovat
Středa 9. prosince 2009 v 15:52 ® Robur
Robur

pro spike a Cormorana:-D

reagovat
Sobota 20. června 2009 v 18:12 ® MuRRon reakce na …
MuRRon

Ahoj:D jo musím se ti přiznat že jsme ho koupili kdysi? možná před 5–7leti visí mě dole ve sklepě a dnes? prodejní cena je o proti tehdejší době opravdu k smíchu

reagovat
Sobota 20. června 2009 v 17:48 ® -zruseno

Ten prut je v eshopu TV PRODUCTS pod kategorii bazény, tak je asi na chytání v bazénu.:)))

reagovat
Sobota 13. června 2009 ve 21:26 ® -zruseno

Kdo si to kupuje, to by mě zajímalo?:)))

reagovat
Sobota 13. června 2009 ve 21:25 ® -zruseno

To bych nechtěl ani zadarmo.:D

reagovat
Sobota 13. června 2009 v 9:41 ® Alov
Alov

Ale dle popisu zadavatele a názvu zřejmě prut do války nebo vyjímečného stavu např. povodně, orkán atd… :-D

reagovat
Sobota 13. června 2009 v 9:39 ® Alov
Alov

Mě by jen zajímalo, co je to PŘÍVALČÁK .. Jsem si myslel, že už mám vše a ted tu nějaká dobrá duše otevře tohle forum … :-(( :-D

reagovat
Sobota 13. června 2009 ve 2:20 ® cercer
cercer

dnes jsem ho viděl v akci!!:-D

reagovat
Pátek 12. června 2009 ve 23:52 ® Robur
Robur

tak už by mohl někdo napsat, že to má

reagovat
Pátek 18. května 2007 v 16:45 ® Vydrain
Vydrain

Regul – jak zlomyslnej dárek? :-D hned na začátku se píše, že ajni nemusíš k vodě, stačí mít uvedený zázrak neustále u sebe a už máš rybářský úspěchy zaručený :-)) )) jen tam už nepíšou jaký muhehehehe

reagovat
Pátek 18. května 2007 ve 14:39 ® efendi reakce na …
efendi

Možná udělat takový balíček – prdící pytlík, nezhasitelnou svíčku, Evu a Vaška a tento mistrovský prut, nezůstane jedno oko suché při předání takového krásného dárku. Vhodné v významnému životnímu jubileu.....

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 11:03 ® Tomash
Tomash

Hehe, mně se to jako malýmu hrozně líbilo. A vzpomněl jsem si i na název „INSTANT FISHERMAN“ !!! One, two, three a je to… :-D

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 10:52 ® regulus reakce na …
regulus

Robur, jako zlomyslnej dárek, to možná jo. -:))))

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 10:34 ® Robur
Robur

Regule, pokud by manželka chtěla muže udrže doma a muž o rybařině moc neví, tak si naopak myslím, že je to ten nejlepší dárek, páč borec se po zážitku s touhle „udicí“ rozhodne na ryby nechodit. Jinak prodavačška měla muže rybáře, a taky řekla, že ani omylem.

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 9:47 ® 

Tahle „ptákovina“ se na našem trhu objevila už někdy před 10, možná více lety. V té době to byla „bomba“…hlavně pro pytláky, co jezdí pracovně po republice a tu a tam mají čas zastavit se někde u vody, z kufříku (nebo z kapsy) vytáhnout cajk a protáhnout vodu. Když se objevil jako novinka, stál tenhle zázrak asi 1900,– a postupně šla cena dolů až na 400,– peněz. Byl jsem svědkem „zadržení“ takového pytláka dvěma rybáři na Litomyšlsku, kteří mu dali na hubu a tu pytláckou vymoženost mu na místě rozšlapali. Šlo to snadno…

reagovat
Středa 16. května 2007 ve 23:42 ® mirmen

Robur, kámoš si ho v nějakém záchvatu slaboduchosti koupil. Po první vycházce si nadával do nějakých přívlastků a podobně lichotivých slov.

reagovat
Středa 16. května 2007 ve 23:00 ® regulus reakce na …
regulus

rarach – potěš je pánbůh. -:D

reagovat
Středa 16. května 2007 ve 21:53 ® rarach

Regulus: Myslím, že pár vděčných manželek či dětiček se našlo, udělat svému mužíčkovi, tatínkovi či dědečkovi radost prutem, je hodně zrádná věc.

reagovat
Středa 16. května 2007 ve 21:38 ® njesek

Robur:vtip dne,hodí se to k rajčatům?že by to mohlo být v návodu

reagovat
Středa 16. května 2007 v 18:14 ® MiTo reakce na …

Mě se z toho návodu spíš zvedá kufr,ten kdo to psal to totiž asi opravdu myslel vážně…

reagovat
Středa 16. května 2007 v 17:26 ® Snake

A pokud možno se prosím držte principu „chytání
a opětovného pouštění“. Uchovávejte naše přírodní zdroje pro příští generace...... Tahle věta mě dostala, dnes už se neříká chyť a pusť, ale říká se: uchovej naše přírodní zdroje pro příští generace.

reagovat
Středa 16. května 2007 v 17:10 ® breca reakce na …

Skwor – omyl, když si ten přívlačák koupíš, tak Eva a Vašek ti budou celý týden zdarma zpívat live při tvém chytání na tento skvost!!!

reagovat
Středa 16. května 2007 v 17:05 ® breca

Ovšem uchvátila mě tam jiná perla, cituji: Pokud zpozorujete, že zabrala ryba, tahejte zpátky, abyste ji zahákli, a občas při přitahování trochu povolte vlasec pomocí nastavitelné brzdy, aby nebyl příliš napnutý. Konec citátu, ze kterého tedy vyplývá, že ryba k nám musí doplavat dobrovolně a ne ji k tomu nutit pomocí napnutého vlasce!!! )"o)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1