Chytej.cz

Broďáky necteno

10.10.2004 | BigMike | 4.375 zobrazení | 21 odpovědí

Potřeboval bych poradit nějaké cenově přijatelné broďáky. Loni jsem koupil dost slaboučké a teď když projdu ostružinama a dost neurvale, mám v nich hned dírky. Neoprén se také dost trhá,co?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 14. října 2004 v 9:21 ® pupak

doktor – jo

reagovat
Čtvrtek 14. října 2004 v 5:01 ® doktor

pupak ty si pupak aj na MRK?

reagovat
Středa 13. října 2004 ve 23:50 ® pupak

Doktor> kdyz si koupis dejchace s neoprenovou ponozkou tak opravdu k tomu musis dokoupit jeste boty – navleky neni zase takova nutnost, daj se nahradit (a podle me je to lepsi) silnou vlnenou ponozkou prez neopren zvenku a pisek tomu vubec neuskodi. Takze k brodakum s neoprenovou ponozkou potrebujes boty.

reagovat
Středa 13. října 2004 ve 23:34 ® doktor

ORVIS PRO GUIDE II Nové provedení, lepší střih. Nové přepracování původního modelu vycházející z nároků běžných a profesionálních rybářů tak, aby splnil očekávání všech. Anatomicky tvarovaná ponožka na pravou a levou nohu. Speciální střih kolenní části proti shrnutí a "nabalení " umožňující volný pohyb. Vkomponované návleky proti písku lépe ochrání před jeho proniknutím díky delší zadní a zvýšené přední části. Dvojitá poutka vám usnadní nalézt tu správnou komfortní výšku pro pásek. Vnější prsní kapsy s flísovou výstelkou pro zahřátí rukou, síťová kapsa na zip. Vnitřní výklopná kapsa na zip se soupravou na opravy. Pouhým odepnutím šlí a srolováním vrchní části snížíte kalhoty do pasu. 13500Kč[ Upraveno doktor dne 2004–10–13 v 22:36 ]

reagovat
Středa 13. října 2004 ve 23:31 ® doktor

ORVIS TAILWATERS XT Inovativní spojení brodicích bot a kalhot. Podpora pevné brodicí boty, pohodlí holiny, komfort ponožky, to vše spojeno s materiálem NO SWEAT do jediného modelu. Za jednu cenu !!! Zpevněná bota je součástí brodicích kalhot. Patentovaný systém shrnování pružné vrchní části z lehkého, prodyšného a vodonepropustného materiálu. Po snadném zkrácení do výšky pasu netvoří faldy. Speciální střih kolenní části proti shrnutí a " nabalení " umožňující volný pohyb. Šle na suchý zip jsou tak lehké, že o nich nebudete ani vědět, jsou snadno odstranitelné když potřebujete zkrátit broďáky. Návleky proti písku jsou součástí kalhot a chrání nejen samotný materiál kalhot, ale také muškařskou šňůru před zamotáním do tkaniček. Elastické zdrhovadlo vrchní strečové části kalhot . Souprava na opravy + pásek. Boty mají D kroužky na tkaničky, úchyt na volné konce tkaniček a odolnou filcovou podrážkou. Fajn ale 17 700Kč!!!!!!!!! Kua [ Upraveno doktor dne 2004–10–13 v 22:36 ]

reagovat
Středa 13. října 2004 ve 23:08 ® doktor

Chlapi ako mám tomu rozumieť.

Ak by som kúpil SIMMS G3 Guide/15990Kč/ ešte musím dokúpiť brodiace boty /4590Kč/ a ešte na ne neopren návlek za /990Kč/???
A v prípade Orvis Tailwaters XT /17700Kč/ alebo ProGuideII /13500Kč/ by to bolo ako? Mám v tom hokej. Ďakujem[ Upraveno doktor dne 2004–10–13 v 22:44 ]

reagovat
Úterý 12. října 2004 v 16:02 ® PV

BigMike: já mám prsačky Cormoran uz asi třetí rok-jsou dobrý, je to nějakej pogumovanej šusťák, zatím žádná díra, netečou a navíc k tomu dodali lepidlo.

reagovat
Pondělí 11. října 2004 ve 23:57 ® BigMike

Ach jo, ožrLEJ a mam tu odpovídat. Poraďte fakt dobrý broďáky. Myslím, že na mé toulky vodou a okolo ní se asi neopreny nehodí. Léto, podzim, zima…

reagovat
Pondělí 11. října 2004 ve 13:44 ® pupak

Doktor – Behr je v pohode, ale jen neopren. Dejchace je jina cenova kategoriea musi se s tim pocitat ze stojej vic:-)) )

reagovat
Pondělí 11. října 2004 ve 13:38 ® doktor

www. simmsfishing. com www. tcoflyfishing. com Ja tiež potrebujem niečo kúpiť ale na týchto stránkach su hrozné tie ceny a čítal už aj na goretex nelichotivé veci. Fenwick – počul len nadávky! Behr – všetci spokojný 3–5rokov.

[ Upraveno doktor dne 2004–10–11 v 12:42 ]

reagovat
Pondělí 11. října 2004 ve 12:41 ® Dědek
Dědek

Já mám 5mm Beary a spokojenost.

reagovat
Pondělí 11. října 2004 v 11:24 ® HaD
HaD

dobrý neopreny jsou prej od Cormorana. je to pravda?

reagovat
Pondělí 11. října 2004 v 10:41 ® toulovec
toulovec

No alespoň by nebyla žádná změna a poznal bys mně.

reagovat
Pondělí 11. října 2004 v 9:12 ® pupak

Toulovec, ale pak nechci slyset kecy az v tom budes vypadat jak z Tele Tubbies:-)) )

reagovat
Pondělí 11. října 2004 v 9:11 ® toulovec
toulovec

pupák: 700??? to bych mohl vzít tak troje, snad by mi sezonu vydržely

reagovat
Pondělí 11. října 2004 v 9:07 ® pupak

Abys nebrecel tak v Praze Na Maninach je sekac a maj tam novy silon/PVC za 700 stovek ! ! ! !

reagovat
Pondělí 11. října 2004 v 9:04 ® toulovec
toulovec

no ještě chvíli budu brečet, dostaneme se na přijatelných 2500, já si pak sundám boty a zabrodím ve slipáčích

reagovat
Pondělí 11. října 2004 v 8:57 ® pupak

Toulovec jeste pro tebe jsou Kettnery (maj slusnej obvod prez „hrud“) par znamejch je ma a rika ze jsou dobry a stojej kolem 3500

reagovat
Pondělí 11. října 2004 v 7:39 ® toulovec
toulovec

pupák: no koukal jsem na srazu na ty Tvoje Orvisky. Sice je to jedinej model kterej bych přetáhl přez bachor, ale ta cena – ta cena

reagovat
Neděle 10. října 2004 ve 23:22 ® pupak

kolik na to panove mate? Podle sumy se da urcit co je k mani, ale dejchyce pod 3500 jsou nerealne a neopren se da sehnat s holinou uz kolem 2500.

reagovat
Neděle 10. října 2004 ve 23:06 ® HaD
HaD

to mě taky zajímá. nyl. prsačky mě nějak stárnout a už je v nich zima

reagovat