Vyhledávání
Ryobi Zauber - ale ktorý?
10.5.2007 | aspius | 3.694 zobrazení | 13 odpovědí
O týchto navijakoch sa už veľa porozprávalo a iba v dobrom, až som sa rozhodol, že si ho tiež kúpim. Zaváhal som až keď som zistil, že na trhu sú dve verzie toho istého navijaka, ktoré sa líšia iba odlišnou kľučkou. Otázka teda znie: Ktorá verzia sa Vám viac osvedčila, alebo ktorá sa ako lepšia pozdáva Vám a prečo.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 11. května 2007 ve 13:30 ® aspius reakce na …
-
jiris:Je to možné, ale už ho dlhšie ponúkajú aj na internetovom obchode:cgi.ebay.com
reagovat - Pátek 11. května 2007 ve 12:39 ® jiris
-
aspius – ta horni klička je asi novinka. Zatim jsem viděl jen tu spodni
reagovat - Pátek 11. května 2007 v 10:23 ® aspius
-
Tak to vyzerá, že asi prestanem vymýšľať a zoberiem ten, ktorý bude v obchode. V kľučkách zrejme chyba nebude, pretože sa na nich doposiaľ nikto nesťažoval a diskusií okolo tohoto navijaku už bolo dosť.
reagovat - Pátek 11. května 2007 v 8:28 ® Dědek
-
aspius : mám také ten spodní a žádný problém se sklápěním kličky. Naopak se mi jeví její vetší robustnost lepší a v celku s navijákem jako vyváženější.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2007 ve 23:01 ® jiris
-
aspius – mam dva z klasickou kličkou (na spodni fotce) a zatim no problem. A to dostavaji kapky.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2007 ve 21:45 ® coatnick
-
Kdyz jste u tohoto tematu, mate nekdo zkusenost s RYOBI, vyráběný v licenci pro značku Tubertini? Osobne je mi to burt, ale zrovna dneska jsem poradil jednomu klukovi, co zacina s vlackou, at se podiva, co se o tom pise na zdejsich webech. Cena je good.. www.fish-pro.cz
reagovat - Čtvrtek 10. května 2007 ve 20:49 ® aspius reakce na …
-
1esliacanova: Áno, ten spodný je s rýchlosklopnou kľučkou a čo sa týka výhodnosti jednotlivých kľučiek, rozmýšľam podobne ako Ty.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2007 v 19:59 ® 1esliacanova reakce na …
-
Tiez som rozmyslal ze si ho kupim ale zamiloval som sa do TEAM DAIWA TIERRA(asi ho objednam z Cabelasu) No vratim sa k tvojej otazke-ten spodny ma ak sa nemylim rychlo sklopnu klucku a ten hore asi len klasicky srob z druhej strany. Ak je to tak ako si myslim tak by som bral ten hore aby som eliminoval zbyocne rozhybanie a nasledne vôle na klucke.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2007 v 19:57 ® aspius
-
b.gun:To madlo, ktoré máš na svojom navijaku Ty, je na všetkých týchto navijakoch vo veľkostiach 3000 a 4000. Veľkosti 1000 a 2000 majú madlo, ktoré je na mojich obrázkoch.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2007 v 19:49 ® b.gun
-
aspius: Mám na Zauberu tu kličku, co je na tom spodním obrátku, akorát mám jiné madlo (viz. vlevo). Zaubera s kličkou, která je horním obrázku, jsem podobně jako skwor taky ještě neviděl. Ale nápadně mi připomíná kličku, kterou má Spro na Blue Arcu (viz. vpravo)…
reagovat - Čtvrtek 10. května 2007 v 19:02 ® skwor
-
aspius: Ten horní jsem ještě nikdy neviděl, takže bych vzal ten spodní
reagovat - Čtvrtek 10. května 2007 v 18:23 ® aspius
- reagovat
- Čtvrtek 10. května 2007 v 18:22 ® aspius
-
Pridávam ešte foto oboch verzií:
reagovat