Vyhledávání
jihlavské revíry
9.5.2007 | schwara | 105.072 zobrazení | 1.059 odpovědí
Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 27. prosince 2008 ve 13:42 ® schwara
-
Salmo> Já bych spíš zkusil tu 0.12 šňůru. A na druhou cívku si dám asi 0.14 nebo 0.12 vlasec. Ale bude to pro mě nezvyk ta šňůra asi to bude hodně kopat ty výpady né, jak se to nepropruží?
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 ve 13:38 ® Salmo reakce na …
-
schwara> Na pavouka jsem taky koukal,ale nevím.Já asi koupím 100 m FireLine Crystal v 0,15 nebo 0,12 mm.A na druhou cívku Stroft GTM ve 0,22 mm(mluvím o Red Arc).Na to Shimano Alivio navinu 0,12 mm a 0,18 mm a budu vybavenej,jak na zubatý,tak na jelce(okouny,pstruhy…)
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 ve 13:34 ® schwara
-
Salmo> Možná taky, ale koukal sem i na toho SPIDERA. Ještě uvidim, vláčecí sezóna je až za půl roku. Teď sem ale koukal že pletenky hodně slevnili u VORVANĚ (dole na náměstí).
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 ve 13:32 ® Salmo reakce na …
-
schwara> Máš recht.Já jsem letos pořídil FireLine a byl jsem nadmíru spokojen.Oproti loňsku jsem toho utrhl výrazně míň.Co bys pořídil.Taky FireLine ??
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 ve 13:26 ® schwara
-
Salmo> Silně uvažuju o pletence, když si vzpomenu kolik sem toho na tu 0.18 a 0.16 letos urval tak myslím že ta investice se rychle vrátí.
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 ve 13:24 ® Salmo reakce na …
-
schwara> Jojo vypadá celkem dobře.Tloušťům by mohl šmakovat.A bejt tebou,tak si pořídím na tu 7 cm hrůzu nějakej silnější vlasec.Jinak ho vážně urveš dřív než se dočká první fišky
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 ve 13:22 ® schwara
-
Salmo> Je to šílenost
reagovatAle jak se znám tak dřív než na něj něco chytím tak ho urvu
Hodně sem ale zvědavej na toho LOVEC – RAPY ještě jsem ho nevykoupal.
- Sobota 27. prosince 2008 ve 13:18 ® Salmo reakce na …
-
schwara> To je dobrá šílenost
reagovatJsem zvědavej,co na něj chytíš.
- Sobota 27. prosince 2008 ve 13:15 ® schwara
-
Salmo> Já zatim zkoušel jen toho RED HEAD DEVILA a chodí užasně.
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 ve 13:13 ® Salmo reakce na …
-
schwara> Pěkný,Hlavně ten Salmo EXECUTOR 5cm, barva RR je zabiják.Kámoš ho má v 7 cm a loni na něj nedal dopustit…
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 ve 12:59 ® skwor
-
Salmo: Mě tyhle vyhovují víc než Salma. Od Salma pravidelněji chytám tak na dva modely, víc nasazuji Rapalky.
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 ve 12:44 ® schwara
-
Přidávám fotky těch woblerů:
Nahoře Salmo EXECUTOR 7cm, barva RHD Uprostřed Salmo EXECUTOR 5cm, barva RR Dole LOVEC – RAPY Trout 4,5cm, barva c06
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 ve 12:28 ® Salmo
-
Juraj> Ten tvůj wobler na zakázku už je skoro hotovej.Ještě mu udělám oči,tečky a je to
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 11:23 ® Salmo reakce na …
-
skwor> Pěkný,ale za tu cenu bych radši sáhl po nějkém kousku od Salma.
P.S. Nezkoušeli jste někdo woblery Kácel ?? odkaz – www.nastrahy-kacel.cz
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 ve 22:24 ® skwor
-
schwara: Horní 2cm, spodní 4cm. Ten větší bych rád sehnal v v barvě Redhead, kamarád na něj v létě měl poměrně dost fišek.
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 ve 22:13 ® schwara reakce na …
-
Salmo> Na boleny si zajedu na Vranov o prázkách, už to mám totiž domluvený
S těma candátama to už bude těžší, ale nějak se to podá. A Chytej.cz mi taky blblo.
skwor, Salmo> zítra hodim fotky, když nebudu línej
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 ve 21:27 ® skwor
-
Dneska to teda zase blbne
-
schwara: Lovec – rapy nejsou špatné woblery, tak jich pár mám.
-
schwara: Lovec – rapy nejsou špatné woblery, tak jich pár mám.
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 18:59 ® Salmo reakce na …
-
schwara> To bych chtěl vědět,kde chceš nahánět boleny v okolí Jihlavy.Candoši by se najít daly,ale nad 50 cm asi těžko…A hoď sem fotky těch nových wobů,a´t se pokochám.
P.S. Neblbne ti chytej.cz ?? Mně se tu píše pořád nějaký error
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 18:55 ® schwara
-
Salmo> Jo takhle
reagovatteď mi to vlastně došlo
už sem myslel že sis objednával novej feeder
Já příští rok plánuju dát bolenům a candátům co proto
- Pátek 26. prosince 2008 v 18:53 ® Salmo reakce na …
-
schwara> DVD Feeder 2.Na fotce jsou ty moje úspěšný vzory.Já plánuju nakoupit nějaký Rapalky.Příští rok plánuju dát zubatým co proto
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 18:50 ® schwara
-
Salmo> A jakej feeder? Peníze sem taky dostal takže si asi pořídim nějakej naviják
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 18:44 ® Salmo
-
schwara> Feeder ještě nepřišel
reagovatDostal jsem finance,takže po svátcích budu nakupovat.Taky jsem pod stromkem našel jednoho woba Salmo(viz foto).Jo a chytal jsem na 5-ti cm kopýtka.Dám sem fotku.
- Pátek 26. prosince 2008 v 18:41 ® schwara
-
Salmo> Nejdřív sem zkoušel mini twistry a pak woby. Nějak sem si nevšiml že mi došly kopyta tak mě to celkem sralo a tys chytal na co?
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 18:39 ® schwara
-
Salmo> A co Vánoce?
reagovatDostal si ten feeder 2? Já dostal 3 woblerky ( 2 Salmo a nějakej LOVEC – RAPY – ručně dělanej) až se mi bude chtít tak hodim foto
- Pátek 26. prosince 2008 v 18:37 ® Salmo reakce na …
-
schwara> Já jsem byl taky bez rukavic a v pohodě…
reagovatNa co jsi chytal ??
- Pátek 26. prosince 2008 v 18:35 ® schwara
-
Salmo> Sem zapoměl napsat že jsme byli taky vláčet, ale stálo to fakt za hovno
reagovat. Každejch 5 náhozů sem si musel čistit očka – byli zamrzlí a potom sem si zapoměl vzít na Hybrálec rukavice
takže mi málem upadly ruce.
- Pátek 26. prosince 2008 v 18:30 ® Salmo reakce na …
-
schwara> Zdarvím,já jsem byl včera zkusit feeder na Jihlavě 14.Seděl jsem tam 2 hodiny bez jediného náznaku záběru.Asi to vážně zabalily…
Jinak předevčírem jsem se na řece pokoušel vláčet.Byla z toho jedna kudla tak 45 cm.Takže dravci jsou ještě aktivní
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 18:27 ® schwara
-
Včera s kamarádem dopoledne na řece jsme měli pouze jeden drb a odpoledne na Hybrálci 2 ani drb
reagovatRyby už to asi letos zabalili