Chytej.cz

jihlavské revíry necteno

9.5.2007 | schwara | 104.268 zobrazení | 1.059 odpovědí

Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 23. března 2008 v 11:30 ® klaxon

Kdyz se prijel ve ctvrtek do Jihlavy a videl sem ten snih, tak sem si rekl, ze tenhle vikend na ryby nepujdu…a i kdyz je ted pekne a i celkem teplo a ani voda neni moc nahore, tak na ryby proste nepujdu, pac sem si to ve ctvrtek rekl..:D

reagovat
Neděle 23. března 2008 v 10:41 ® schwara reakce na …
schwara

Zdar jak se vám daří?? Já byl včera na Borovince si zabobkařit na pařenej rohlík. Celou dobu to tam tahli cejni, ale byli to nesekatelný záběry. Povedl se mi jeden cejnek. A lidi co seděli kolem mě tak jich taky pár vytáhli.

reagovat
Čtvrtek 14. února 2008 ve 21:13 ® Salmo
Salmo

jo myslím že tady budou ale nevím jestli má cenu se na ně specializovat taky by mohly bejt za Motorpalem v tom proudným úseku

reagovat
Čtvrtek 14. února 2008 v 16:06 ® schwara reakce na …
schwara

klaxon> Já si myslim že cenu to určitě má. Brácha jednu kolem 40 chytl na 13 (na soutoku jihlavy a jihlávky). A myslim že by mohly bejt pod splavem na Mlýnský.

reagovat
Čtvrtek 14. února 2008 v 1:34 ® klaxon

Podarilo se nekomu na Jihlave 13,14 v poslednich nekolika letech ulovit parmu? Verim, ze tam jsou, asi ne moc, ale nejaky urcite jo…premyslim, jestli ma cenu se v tomhle useku na ne zamerit..co myslite?

reagovat
Neděle 10. února 2008 ve 14:02 ® schwara reakce na …
schwara

U Kyjova, pojedem tam na dovču. Tak si chem vzít s tátou pruty a tohle je nejbližší revír.

reagovat
Neděle 10. února 2008 ve 13:54 ® Salmo
Salmo

bohužel ne ani nevím kde to je :-D

reagovat
Neděle 10. února 2008 ve 13:43 ® schwara reakce na …
schwara

Nebyl jste někdo někdy na Kyjovce 3?? Rád bych se o tomto revíru něco dozvědel.

reagovat
Neděle 10. února 2008 ve 13:14 ® Salmo
Salmo

dneska mám cuky zajít na řeku ač bez povolenky ale to počasí mě nějak nakoplo :-D

reagovat
Neděle 10. února 2008 ve 12:21 ® Robur
Robur

a co dravci u V.Bíteše něco jako Skřínka či Rendlíček a pak ještě takový malý rybas vlevo do dálnice za Meziříčím, když jedu na Jihlavu? Ten za Meziřičem jsem zkoušel a o bodou. Opakuji otázku:-)

reagovat
Sobota 9. února 2008 ve 21:39 ® klaxon

Byl sem v Rantirove, chytam v podstate jenom tady, chytal sem kousek pod Mlejnem(u vodarny), jestli to tam znas…

Jinak fakt nemuzu pochopit, jak muze bejt nejakej rybnik uplne bez ledu a jen o kilak dal rybnik uplne pod ledem a to docela silnym…ten les kolem asi udela dost, ale pritom v tejdnu docela prselo, ve dne i pres 10°C, ale led ne a ne rozmrznout, jako by se ridil kalendarem a ne aktualnim pocasim:D

reagovat
Sobota 9. února 2008 ve 21:01 ® schwara reakce na …
schwara

klaxon> Jojo, myslel sem tim Borovinku. A kde na řece si byl??

reagovat
Sobota 9. února 2008 ve 20:47 ® klaxon

schwara: to je jako Borovinka?

Ja sem ve ctvrtek jel na Dolni Bradlo, ale z jedny strany odmrzly jen asi metr az dva…a tak sem si na chytani na anglana musel nechat zajit chut a jel na reku…a tam sem vytahnul tlouste, 2 proudniky, ouklej(vubec prvni na Jihlave), ouklejku pruhovanou(ale to si nejsem jistej), a pak ploticky..

reagovat
Sobota 9. února 2008 v 19:42 ® schwara reakce na …
schwara

Zdarec, dneska jsem byl s kámošem chytat na borče. Nic sme nechytli, ryby braly ale hrozně opatrně. Ale zato často. Byli jsme asi 2 hodinky, vyhnala nás zima. Jinak bylo tam asi 7 rybářu, takže docela dost. Většina na tom byla stejně jak my.

reagovat
Středa 6. února 2008 ve 23:01 ® schwara reakce na …
schwara

Nějaký rozpory už sem napsal do „pěsti na oko“ tak tam prosím koukněte

reagovat
Středa 6. února 2008 ve 22:04 ® klaxon

Zjistete si, jak to chodi v jinych MO a nejjedoussi by byl prestup do MO kde nemusi mladez chodit do krouzku a nebo kde aspon vydavaj povolenky driv nez v Jihlave. Kdyz si vzpomenu, na ty nase krouzky, kdyz sem tam taky chodil, tak to bylo akorat nekolik hodin nudy a i kdyz sem se snazil davat pozor, nic moc nas tam nenaucili. Nebo jeste kouknout do stanov jestli tam o tom neco neni. A kdyz tam najdete nejakej rozpor, mate sanci aby se to zmenilo.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 19:16 ® Salmo
Salmo

hmm tak nevím stejně si s níma půjdu promluvit

reagovat
Středa 6. února 2008 v 19:12 ® schwara reakce na …
schwara

A první pondělí v dubnu je až 7.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 19:12 ® schwara reakce na …
schwara

Já tam byl teď v pondělí a říkali mi že budou nejdřív na začátku dubna papíry. A ty kroužky co maj bejt teď tak v těch píšou ty co eště nepsali nebo to nenapsali. Já to taky hned napsal.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 19:04 ® Salmo
Salmo

minule říkali že bude 25.února ale mají tam jít jenom ti,kteří nenapsali papíry a já jsem je napsal tak nevím

reagovat
Středa 6. února 2008 v 19:02 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> a ten už letos ani nebude ne???

reagovat
Středa 6. února 2008 v 19:00 ® Salmo
Salmo

až budeme mít kroužek tak jim zase promluvím do duše třeba se něco stane

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:59 ® MiTo reakce na …

Salmo:Tak s tim vam bohužel nepomužu,už spadam pod dospělé…

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:56 ® Salmo
Salmo

to s tím formulováním je sice možné ale chtělo by to aby se připojili další lidé my dva toho moc nezmůžeme :-((

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:56 ® MiTo reakce na …

Na mládež si holt každý dovolí,kdyby to udělai dospělým,tak by asi dostali po čuni…v lepším případě…

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:54 ® schwara reakce na …
schwara

Naše organizace spadá pod Brno, tak leda že by tam se něco začlo dít.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:54 ® MiTo reakce na …

V tuhle chvíli mě nic nenapadá,snad tady najít někoho,kdo se vyzná ve vyhlášce a s jeho pomocí sformulovat váš problém do dopisu (mailu) a ten odeslat někam výš na vedení,ale jestli by to někam vedlo to netušim…

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:53 ® Salmo
Salmo

Tak co nám zbývá prostě čekat až vyrosteme z tohodle nepříznivýho věku ale stejně budou pykat naši mladší kolegové…

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:50 ® MiTo

Ale na to jsme asi malí páni..

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:49 ® Salmo
Salmo

MoTo> aspoň někdo tady s náma soucítí tak navrhni co s tím udělat ??

schwara> to mi ani neříkej to už bych si tam opravdu pro dědulu došel........s pá­čidlem :-D

reagovat