Chytej.cz

jihlavské revíry necteno

9.5.2007 | schwara | 104.222 zobrazení | 1.059 odpovědí

Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 6. února 2008 v 18:48 ® schwara reakce na …
schwara

MiTo> Ale, když mu něco řeknem, tak je to jak kdyby sme mluvili do dubu, začne se vymlouvat, že mají hodně práce. A že to nestíhaj atd. ale dospělejm to daj bezproblému hned.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:43 ® MiTo reakce na …

Salmo:Pokud se jednou staneš členem organizace,což u mládeže znamená absolvovat ryb. kroužek,tak už bys snad měl dostávat povolenku automaticky každý rok.Dospělý taky píše testy,abyse stal členem a pak už si jen další roky chodí pro povolenku.A je na každém rybáři,at je mladý nebo starý,zda povolenku bude mít nebo mu jí za porušení některého z předpisů seberou.Spíš bych viděl u vás problém v šikanování mládeže s tim psanim testů,protože pak musite byt evidováni v kroužku a tim pádem dostanete povolenku později…každopádně by se s tim mělo něco dělat,zavání to diskriminací mládeže…

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:42 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> nekecám, bohužel.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:41 ® Salmo reakce na …
Salmo

nekecej to ani nevím :-O

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:39 ® schwara reakce na …
schwara

No právě :-D D párkrát už s tim vyhrožovali.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:38 ® Salmo reakce na …
Salmo

oni by toho byli schopný :-D

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:37 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> doufám že ty testy eště nezavedou až do 18 to by mě fakt naštvali.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:35 ® Salmo
Salmo

schwara> ty to máš ještě dobrý příští rok máš konec ale ně je 13 tak budu trpět o rok dýl :-( (

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:32 ® schwara reakce na …
schwara

MiTo> Njn, ale kdyby sme tam nebyli nahlášený, tak nejsme členy a tím pádem nedostaneme povolenku vůbec.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:29 ® Salmo
Salmo

MiTo> vlastně máš pravdu já ty testy psal už 8×(chodím tam od roku 2000) takže už přesně vím jak a co tam bude je to pořád dokola a přes to to někteří jedinci napíší až na podruhé nebo na potřetí :-O

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:27 ® MiTo reakce na …

schwara:Nevim.Za nás to tak nebývalo,přijde mi to trošku padlý na hlavu,snad když jednou ty testy napíšeš a prokážeš svoje znalosti řádu,tak už je pak jen v tvojem zájmu se informovat každý rok o změnách a dál už tvoje prohřešky řeší rybářská stráž,pač neznalost zákona neomlouvá.Ale pokud vás nutí psát každý rok testy,tak je to podle mě šikana.Podle mě je u vás problém s vydáním povolenky spíše v tom,že navštěvujete ryb. kroužek a povolenka se vydává až po jeho skončení,což je bohužel na jaře…

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:26 ® Salmo reakce na …
Salmo

MiTo> je to tak jak to psal schwara ono se do toho kroužku chodit nemusí ale vlastně musí jde o to že si musíme napsat testy.Ale hlavní problém je v tom že povolenka je v dubnu

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:17 ® schwara reakce na …
schwara

MiTo> Dobře ty testy mi ani nevadí, ale nevim v čem je problem že nám ty papíry at. nemůžou vydat hned jak budeme mít všechny tyhle věci vyřízený. A proč musíme čekat až do dubna.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:15 ® schwara reakce na …
schwara

My ten kroužek navštěvovat nemusíme, ale jako mládež musíme pouze psát testy, který sou každej rok stejný. A absolutně nechápu proč jim to nestačí jednou. Letos sem ty testy psal asi už po 6 nebo 7 (od roku 2001) každej rok a vždycky sem je udělal. Ale příští rok už budu v kategorii od 15 do 18 a tam už se psát nemusí, ale budu muset mít brigádu.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 18:09 ® MiTo reakce na …

schwara,salmo:Zdar chlapi,četl jsem v diskuzi o vašich problemech s MO.Nechci rejpat,ale měl bych dotaz.Ted je pro mládež povinné navštěvovat rybářský kroužek každý rok?Za mě (jsem v MO Třebíč)se do kroužku chodilo první rok a pak už jsme si chodili pro povolenku normálně sami.Matně si vzpomínám,že 1.rok nám povolenku vydali taky až na jaře po skončení kroužku.Proto mě tento váš problém dost zaráží,protože po pročtení vašich příspěvků na chytej jsem pochopil,že jste určitě chytali už v předešlích letech,pak tedy nechápu proč absolvujete ryb. kroužek znovu,když už jste členy MO minimálně od loňska.Neberte to jako provokaci,jen mě tato problematika zaujala…samozřejmě s tim,že vám na vaší domovské MO nechtějí vydat povolenku by se něco dělat mělo…

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 22:03 ® schwara reakce na …
schwara

Je to tam, můžeš mě kdyžtak doplnit. A ten odkaz už jsem viděl.

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 21:56 ® Salmo
Salmo

jo a koukni do diskuze „přívlač a dravci“ skwor ti tam dal zajímavý odkaz

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 21:55 ® Salmo
Salmo

jo držím ti palce :-)

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 21:54 ® schwara reakce na …
schwara

Tak já něco zkusím!

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 21:53 ® Salmo
Salmo

to máš pravdu není to žádnej med :-D D

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 21:51 ® schwara reakce na …
schwara

No právě, nechtěl bych poslouchat zase narážky od Alivia :-D D

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 21:50 ® Salmo
Salmo

pro rejpaly nevynikám

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 21:49 ® Salmo
Salmo

já taky nevinikám :-D

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 21:49 ® schwara reakce na …
schwara

Tak jo tak tam něco napiš, já nejsu zrovna na slohovky dobrej :-P

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 21:48 ® schwara reakce na …
schwara

No bylo by to hustý:-D DD

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 21:47 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> dobrej nápad :-D DD třeba se dostaneme do Kajmana :-)

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 21:34 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> co kdyby sme si trochu v „pěsti na oko“ postěžovali na naší místní organizaci:-D DD????

reagovat
Pondělí 4. února 2008 ve 23:41 ® kaprnak
kaprnak

Na jihlavce sem chytal jenom dravce ale samy maly ale jestli si chces dobre zachytat prijed k nam na brtnicku je to tu docela dobre.

reagovat
Pondělí 4. února 2008 ve 22:19 ® Salmo reakce na …
Salmo

to jo ;-DD

reagovat
Pondělí 4. února 2008 ve 22:18 ® schwara
schwara

Horší je ten smrad ;-DDDD

reagovat