Chytej.cz

jihlavské revíry necteno

9.5.2007 | schwara | 104.225 zobrazení | 1.059 odpovědí

Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 4. února 2008 ve 22:17 ® Salmo reakce na …
Salmo

no a ještě k tomu je tam kosa jako prase takže bych s tím topením moc nepočítal :-D

reagovat
Pondělí 4. února 2008 ve 22:10 ® schwara reakce na …
schwara

A nejlíp mě dožíraj vždycky tím, že si účtujou elektriku a topení za 100Kč. To je už je směšný, na to že tam sme celkem cca 2,5hodiny.

reagovat
Pondělí 4. února 2008 ve 22:05 ® Salmo
Salmo

tak to víš to by nebyli naši dědulové ze svazu......

reagovat
Pondělí 4. února 2008 ve 21:59 ® schwara reakce na …
schwara

Asi taky pudu. Ale kdyby aspoň dodržovali to co slibovali že ten kdo nezaplatí včas nedostane papíry. Ale oni ne.

reagovat
Pondělí 4. února 2008 ve 21:46 ® Salmo
Salmo

schwara> to mi ani neříkej :-( (((((((((((((( já budu pytlačit a bude :-D

reagovat
Pondělí 4. února 2008 ve 20:28 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> dneska jsem se úplně zděsil, byl sem si zaplatit to členství atd. A když otevřel tu knížku aby to zapsal, tak sem zůstal akorát čumět, páč 80% lidí to ještě nemá zaplacený. A lístek nám prej budou dávat až začátkem dubna.

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 21:25 ® Salmo
Salmo

dneska jsem byl chytat za Motorpalem (Jihlava 14)na plavačku a něco mi to vzalo ale jelikož ksem měl nahozeno kousek od rákosí tak mi to tam vjelo a spadlo mi to :-((

klaxon,schwara> talouštů tady máme dost to já vím ale nejdou jak jste psali vy na nic lapit zkoušel jsem vše možné i nemožlé ale nic.....

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 15:42 ® schwara reakce na …
schwara

Tak tloušti tam sou, hlavně pod českym splavem (tam jak začíná 13). A sou tam pěkný kouskci až kolem 50cm. Ale nedaj se přelstít. Zkoušel sem všechno možný, ale nic. Házel sem jim to přímo před hubu a ani si toho nevšimli. Ale jednou se mi to povedlo na těžko na třešeň (39cm)

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 15:35 ® klaxon

tak u nas na 14ce je tloustu dost, a to je jeste bliz k prameni…casto v lete vidam kousky pres 40. Kolikrat hejno o peti kusech najety do usti potoka, ale nedaj se na nic presvedcit, taky je problem se k nim dostat bliz abych je nevyplasil. Jinak urcite tam budou i vetsi kusy, ale ty je tezky uvidet prvni, natoz chytit.

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 15:20 ® Salmo
Salmo

no já myslím že spíš budou více na dolním toku podle mě jsme moc vysoko u pramene

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 15:13 ® skwor
skwor

salmo, schwara: Díky, měl 43cm. Co čtu, tak na Jihlavě by to s tloušti taky nemuselo být špatné…

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 14:17 ® schwara reakce na …
schwara

Skwor> pěknej kousek

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 13:57 ® Salmo
Salmo

Fajn tak se máme na co těšit :-) škoda že nemůžeš tak nejdeme naposled tak snad někdy příště

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 13:45 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> Rád bych, ale jdu na fotbal. A tam nad splavem za motorpalem jsou pěkný perlíni nad 30cm. Pár sme jich tam chytli.

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 13:36 ® Salmo
Salmo

skwor> pěknej tloušták taky bych takovýho chtěl vydráždit :-)

schwara> asi to půjdeme dneska prubnout s kámošem za Motorpal na palvačku nechceš taky zajít ??

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 13:00 ® skwor
skwor

Salmo, schwara: Já dráždil „běličky“ včera :-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img3106.jpg
Neděle 3. února 2008 ve 12:24 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> To já taky, teď se ti dá nejlíp zabavit. Ale nejvíc se těšim na vláčku.

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 21:53 ® Salmo
Salmo

schwara> klidně bych šel vzal bych teleskop trochu podráždit běličky :-)

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 20:11 ® schwara reakce na …
schwara

Já se byl dneska podívat na Hybrálce: 1 je celá zamrzlá a 2 do půlky, ale je to slabounkej led.

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 17:12 ® ondrouss
ondrouss

Tak jsem se vrátil z boroviny,jelikož se pokazilo počasí,ale rybám to evidentně nevadilo cejni brali po celou dobu a k tomu jeden kapřík asi 38cm takže spokojenost.

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 13:37 ® schwara reakce na …
schwara

Robur> až tam se z Jihlavy nevypravuju

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 13:15 ® Robur
Robur

a co dravci u V.Bíteše něco jako Skřínka či Rendlíček a pak ještě takový malý rybas vlevo do dálnice za Meziříčím, když jedu na Jihlavu? Ten za Meziřičem jsem zkoušel a o bodou.

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 13:01 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> a byl ses podívat k tomu Motorpalu na nový fleky??

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 12:42 ® Salmo
Salmo

Bohužel nic :-((

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 12:16 ® schwara reakce na …
schwara

Tak co je nového??

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 6:13 ® klaxon

tak na reky v okoli Brna sem se pradne jeste nedostal, dvakrat sem byl vlacet pod pryglem a vytahnul sem jan par okounu, jinak sem se tam k vode nedostal, bud sem ve skole a nebo doma… ale letos pocitam s tim, ze se podivam vic na svitavu nebo na svratku s bicem, ale prvne si ho musim poridit, chtel bych 6m, asi od Mila deimos, nebo neco takovyho, ale k tomu si budu muset poridit dalsi podberak:/ Jinak dneska sem byl na rece a jen par ploticek a zase sem pekne promrznul, uz aby bylo teplo!!!

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 21:09 ® Salmo
Salmo

Halóóóóó jste tu někdo ??

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 19:43 ® ondrouss
ondrouss

klaxon> A jak jsi na tom s řekama v okolí Brna? Chodíš? A nějaký úlovky?

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 19:31 ® ondrouss
ondrouss

Střítež byla minul víkend ze 70% bez ledu a nepředpokládám,že by se to měnilo k horšímu a byla tu řeč o borovince tam se taky dá

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 19:13 ® Olihen
Olihen

Salmo:dík

reagovat