Chytej.cz

jihlavské revíry necteno

9.5.2007 | schwara | 104.088 zobrazení | 1.059 odpovědí

Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 30. června 2009 v 9:58 ® skalka reakce na …
skalka

Salmo> J 37cm to už je slušný (na tento revír)..já sem se už chystal ale když jel táta z Vílánce tak jsem dostal zprávu ať všechen vercajk uklidim zpátky do komory že je to totálně klaný až se to trochu vyčistí tak hnedka vyrážím…jak to vidíš ty kdy se chystáš?!

reagovat
Úterý 30. června 2009 v 1:49 ® Juraj reakce na …

Salmo> To je sice hezké, ale pořád postrádám ty fotky!!!!!!

reagovat
Úterý 30. června 2009 v 1:47 ® Juraj reakce na …

klaxon> Jinak, když tu kupovanou krabičku přeseješ, tak ti zbude 0,5dcl. To je 400 – 500Kč/l To by musely ty červi hrát hymnu a rozdávat rybám letáky, abych je kupoval.

reagovat
Úterý 30. června 2009 v 1:44 ® Juraj reakce na …

klaxon> Lze je objednat po litrech na březinkách a na krystale. Cenu ti neřeknu – to si musíš domluvit sám. Beru je pravidelně a hodně – z toho plyne cena.

reagovat
Neděle 28. června 2009 ve 23:55 ® Salmo reakce na …
Salmo

skalka> Jo,na pstruhárně to frčelo(před zákalem).Vytáhl jsem tam i duhoně krásných 37 cm,což je na takový potok celkem dost,ne ? :-) Určitě se někdy domluvíme a zajdem.Aspoň tam nebudu běhat sám… :-)

reagovat
Neděle 28. června 2009 ve 23:51 ® Salmo reakce na …
Salmo

čendis> Tak situace se výrazně zlepšila.Řeka je v normálu,žádej bordel,kal,nic…­Vláčel jsem na ní asi 30 minut při cestě na Borovinku.Vyndal jsem jednoho okouna,dva nesmělé záběry jsem neproměnil.Na Borče jsem vyhořel jak papír.Ani klep :-((

reagovat
Neděle 28. června 2009 v 19:58 ® skalka reakce na …
skalka

čendis> Jak říká salmo stojí to za prd kalný to je hrozně

reagovat
Neděle 28. června 2009 v 19:57 ® skalka reakce na …
skalka

Salmo> Klidně můžem někdy zajít, já sem byl poprvé asi před týdnem na tej pstruhovce(jak máš benzinu tak do leva po polní cestě a u brodu jsme šli po proudu) luxus prošli jsme asi 1km potoka a pro mě parádní úspěch za necelý 3 hodiny 1 duhák odhadem 25cm a 4 potočáci největší 20cm vše chyceno na třpytku, chtěl jsem teď vyrazit ale je to všechno kalný…až se to trochu zklidní a vyčistí tak půjdu zkusit s mušákem na krátkou nymfu…

reagovat
Neděle 28. června 2009 v 19:53 ® skalka reakce na …
skalka

klaxon> Já kupuji červy jedině na krystale…

reagovat
Neděle 28. června 2009 v 15:15 ® Salmo
Salmo

čendis> Cenu to nemá,je kalná a plave v ní různej bordel…

reagovat
Neděle 28. června 2009 v 9:55 ® čendis
čendis

Čau jihlaváci,jak to teď vypadá na řece?Myslím jestli teče hodně vody,a jak je zakalená.Jeslti to má vůbec cenu jít zavláčet.

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 ve 23:58 ® Salmo reakce na …
Salmo

kaprnak> Jojo,díky.O práz­dninách se tam otočíme na 99,5 % :-)

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 14:18 ® kaprnak
kaprnak

Co bych ti doporucil no ultralehka vlacka tim urcite nic nezkazis ja osobne chytam na gumy tak do 5 cm a minuly rok tady frcely rotacky a kriklave woblery takze uvaz sam co skusite.

Jinak rybí obsadka co tu bezne chytame na přivlac tak převažují štiky od tech 45cm az po 60cm to je takovy normal ale jsou tu i mnohem vetsi coz se kazdy rok potvrzuje pomalu tady jsou candati a jeden tady ma pres 70cm osobne jsem ho z hospodarem vysazoval potom prevlada tloust i pres 60cm sem tam zabere i okoun nebo treba perlin bolena jsem tady vydel vytahnout minuly rok ale mel jen 52cm kamarad ho chytil na maleho fialoveho twistra a udajne tu pry je i sumec ktery utekl z vrchniho rybnika

Hloubky jsou tu od 50cm az po 2m vic tu nenajdete profil dna je skoro cisty a hodne zabahneny sem tam naka vetev ale jinak se to da.

A az sem kluci vyrazite tak dejte vedet pudu s vama a ukazu vam naka top mista aby ste si zachytali sice ted my ukradli pruty a celou vybavu ale pudu aspon na cumendu a nebo uz do te doby budu mit nove uvidime.

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 23:57 ® Salmo reakce na …
Salmo

kaprnak> Ještě jsme u vás nebyli.Ale musím schwaru přemluvit a určitě se tam o prázdninách vydáme.Jinak co bys mi tam doporučil ? Myslíš,že UL vláčka bude ok ? Jaká je tam rybí obsádka,hloubkové poměry atd. ?

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 18:35 ® kaprnak
kaprnak

zdarec salmo tak co uz ste to u nas v brtnici skouseli nebo ne ale meli byste na podzim jeden mistni vytahl stiku 92cm a urcite tady nebyla jedina tak napiste a muzem na ne vyrazit

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 16:18 ® Salmo reakce na …
Salmo

skalka> Tak se domluvíme a zajdem spolu na fišky,co ty na to ?

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 16:17 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> Pořád jsem ležel v učení.Teď už je leháro.Všechno sem nahážu,buď v klidu :-)

klaxon> Červíky kupuju na Žižkový(BIG FISH) nebo na Březinkách(DOC Fishing) a nemám problém…

reagovat
Pondělí 22. června 2009 ve 22:56 ® klaxon

Zdarec, mate vypozorovano, kde je v Jihlave nejlepsi kupovat cervy? Ja nejcastejc kupuju v Husovce(protoze to mam pri ruce), ale ted uz je to 25kc a navic ty krabicky cimdal mensi. U okouna sem nedavno taky kupoval a nic moc cervi. A loni sem parkrat koupil cervy v Matky Bozi ale uz nikdy vic. Pripadne nevite, jestli se da nekde koupit i vetsi mnozstvi, nez jen krabicku s ani ne 1dcl? Pro porovnani, v milu nebo u fishpro se da koupit litr za 150, respektive 120. Diky za nejaky info.

reagovat
Čtvrtek 11. června 2009 v 17:51 ® Juraj reakce na …

Salmo> Člověče tady to frčí! A Těch fotek, co jsi sem dal, jak jsi slíbil. Jen je sem prosím nedávej tak rychle a tolik – nestačím to prohlížet.

reagovat
Pondělí 1. června 2009 v 16:05 ® skalka reakce na …
skalka

Tak já taky ale myslim jako ze pstruhovky :-D …jestli tě to něják neobtěžuju mohl bys mi pár poslat na danskala@seznam.cz jen p revíry předem díky ..moc…zatím

reagovat
Neděle 31. května 2009 v 17:01 ® Salmo reakce na …
Salmo

skalka> Jo dej vědět,jsem zvědavej,jak dopadneš…Jinak mouchu jsem nezkoušel,já jenom vláčím…A foteček z revírů v okolí Jihlavy mám vagón :-D Proč se ptáš ?

reagovat
Sobota 30. května 2009 ve 13:48 ® skalka
skalka

Salmo> Mimochodem máš víc foteček z prevírů v okolí jihlavy?!

reagovat
Sobota 30. května 2009 ve 13:46 ® skalka
skalka

Salmo> zkoušel jsi mouchu?! na pstruhovce

reagovat
Sobota 30. května 2009 ve 13:44 ® skalka reakce na …
skalka

Salmo> Jj díky moc až tam půjdu dám vědět co jsem lapil…

reagovat
Sobota 30. května 2009 ve 13:35 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> Jojo,souhlasím­.Fotky ze závodů sem dám,ale článeček k tomu budeš muset napsat ty.Právě se balím do Anglie a zítra na týden padám z ČR.Aspoň si trochu zkrátím to nekonečné čekání na zahájenou :-)

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 8:02 ® Juraj reakce na …

Salmo> Tak na rybách fotíš, div nezavaříš aparát, a tady nedáš ani obrázek. Čekal jsem minireportáž z našich „závodů“ a nic. Na druhou stranu chápu, že je třeba chodit na fishky a prohánět zebry, tak na net není čas. Teď je ale pár dní hnusně, tak bys sem něco dát mohl. Co říkáš (píšeš)?

reagovat
Pátek 29. května 2009 v 16:44 ® Salmo reakce na …
Salmo

skalka> Jo jsou z jihlavský pstruhovky…A jak jsi se ptal v e-mailu,ryby tam jsou a myslím,že se sem tam najde i nějaký větší kousek.Jen to chce strašně trpělivosti a opatrný přístup.Jak ti pod nohou zapraská větvička,tak jsi dochytal…Brodit jsem nezkoušel,protože nemám v čem a bosky se mi tam chodit nechce.Jinak nejčastěji lovenou rybou je asi tloušť,sekunduje mu duhák,ale hodně jich padá ihned po záběru,jsou ďábelsky opatrní a nedobírají to.Potočáků jsem tam moc nenachytal,loni to bylo lepší…Asi je spláchla ta velká voda z jara a skončili v Plovce,jinak ne­vím…

reagovat
Pátek 29. května 2009 ve 14:42 ® skalka
skalka

Salmo> Ty fotečky jsou z Jihlavský pstruhovky?!

reagovat
Neděle 10. května 2009 v 0:00 ® Juraj reakce na …

Salmo> No máš pravdu. Tady je to tak brutální rozjezd, že koukám jak blázen, aby mě něco nepřejelo!

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:54 ® Salmo
Salmo

schwara> Jo je to on :-)

Juraj> Jojo rozjíždí se to tady pěkně.Já říkal,že to bude chtít trpělivost…Jinak ještě jednou chválím toho kapra.Jo a jak jsem ti včera volal,tak jsem se chtěl ujistit,kde je Holotympl,ale našli jsme to s mamkou v klidu.Zachytal jsem si tam parádně – asi 20 cejnů a 3 kapři 53,51 a 50 cm…

P.S. 1000 příspěvků ;-)

reagovat