Chytej.cz

jihlavské revíry

9.5.2007 | schwara | 104.089 zobrazení | 1.059 odpovědí

Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 10. března 2009 ve 22:35 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> Ten potok bude bomba a taky gratuluju k úlovku :-) Jinak dnes jsem si byl na krámu prohlédnout toho Fenwicka a musím říct,že lépe zpracovaný vláčák jsem v ruce ještě neměl.Ve čtvrtek si ho jdu zakoupit…

reagovat
Úterý 10. března 2009 ve 22:12 ® Juraj reakce na …

Salmo: 6 malinkejch tlouštíků. Ale na tu bídu. Konečně jsem letos viděl, jak se ohýbá špička a hned je mi líp. Dnes v Dobroníně na potoce za 3o min cca 25–30 rybek. Převážně tlouštíci, 2 okouni, 4 plotičky. Co hod to záběr a bez krmení. Super balzám na nervy. Ale na bič!

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 19:59 ® Salmo
Salmo

Juraj> K tomu Fenwicku – zítra tam zajdu :-)

A co jsi chytil na Pekle ? Udělal jsem chybu nebo ne ?

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 19:58 ® Salmo reakce na …
Salmo

bimbo> Gratulace :-) Jinak s tím přítokem nevím.Bydlím od Dalešic celkem daleko a dostanu se tam jenom párkrát ročně.Ale můj tip bude tak 10 – 14 °C

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 0:15 ® bimbo reakce na …
bimbo

Tam mělo být, kolik musí mít voda teplotu, když ryby najíždějí do přítoku:)?

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 0:07 ® bimbo
bimbo

Tak jsem dneska vlítl poprvé v životě s feederem k vodě. Měli jste pravdu chlapi, ryby byly v tišinách vedle proudu… chytl jsem si pár plotiček(a bolení za krkem) pod Vladislavským splavem, ale jsem rád i za to:). Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, kdy najíždí ryby v přítoku Dalešičké přehrady k Čemákovu mlýnu?8stupňů?

reagovat
Neděle 1. března 2009 ve 22:16 ® Salmo
Salmo

Juraj> Já si zalyžoval parádně,byl úplně prázdnej svah…

pepos.93> :-D

reagovat
Neděle 1. března 2009 ve 20:24 ® Juraj reakce na …

pepos.93: To JÁ mělo znamenat, že jsem to byl já, kdo udělal chybu.

reagovat
Neděle 1. března 2009 v 16:21 ®  reakce na …

salmo taky bezrybka, kdyz nebyl na rybach..myslim ze 100% remíza

reagovat
Neděle 1. března 2009 v 16:16 ® Juraj reakce na …

Salmo: JÁ. Bezrybka.

reagovat
Neděle 1. března 2009 v 11:54 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> OK

reagovat
Sobota 28. února 2009 ve 23:37 ® Juraj reakce na …

Salmo: Večer si písnem, kdo z nás udělal chybu.

reagovat
Sobota 28. února 2009 ve 22:32 ® Salmo reakce na …
Salmo

albin> Na zítra mě lanařil Juraj,ale odmítl jsem.Nějak mi fišky nechybí,raději si půjdu naposledy zalyžovat :-)

reagovat
Sobota 28. února 2009 ve 22:23 ® albin
albin

Salmo:No v Plzni katastrofa.Všechny čtyři řeky jsou zvedlý a kalný.Zítra jdeme plavka,feeder,tak uvidíme.

reagovat
Sobota 28. února 2009 ve 21:50 ® Salmo reakce na …
Salmo

albin> U nás v Jihlavě je řeka ok.Kupodivu neteče ani sněhovka

reagovat
Sobota 28. února 2009 ve 20:16 ® albin
albin

bimbo:Nechci vám do toho skákat,ale jestli to u tebe taje jak u nás a řeka je kalná a vylitá běž radši do tůní a tišin.

reagovat
Sobota 28. února 2009 ve 20:00 ® bimbo reakce na …
bimbo

už jdu na to:).

reagovat
Sobota 28. února 2009 v 19:15 ® Salmo reakce na …
Salmo

Jo rádo se stalo.

P.S. Vyplň si kartu ! :-)

reagovat
Sobota 28. února 2009 v 18:55 ® bimbo reakce na …
bimbo

Dobroš, díky za rady, snad něco chytnu, kromě rýmy:)

reagovat
Sobota 28. února 2009 v 18:52 ® Salmo reakce na …
Salmo

bimbo> Nechci tady rozumovat,ale myslím,že větší kousky(kapři,velcí tloušti..)klid­ně.Pokud si budeš chtít zachytat menší rybky,tak spíš běž do proudnější vody z hloubkou okolo 1 m.Posledně jsem na takovém místě nachytal 11 ryb.

reagovat
Sobota 28. února 2009 v 18:38 ® bimbo reakce na …
bimbo

Díky za odpověď, je mi to jasný,akorád občas ty jámy najít… Myslíš, že ryby můřou být v tomhle času v hloubkách okolo 2 metrů?

reagovat
Sobota 28. února 2009 v 18:34 ® Salmo reakce na …
Salmo

bimbo> Ahoj,tam u vás řeku neznám.Každopádně bych své náhozy směřoval k nějaké hlubší tůňi,nebo nerovnosti na dně(rýhy,jámy…)­.Přeju hodně štěstí :-)

reagovat
Sobota 28. února 2009 v 18:25 ® bimbo
bimbo

Zdar chlapi, vím, že to úplně nesouvisí se zadaným tématem…, ale nevíte kam by se dalo vyrazit zítra na ryby? Nejlíp na Jihlavu 9, nemáte tip, kde hledat ryby? Osobně bych to možná zkusil pod Řípovským splavem na hloubce, nebo někde mezi Třebíčí a Vladislaví… ale nevím, takhle „brzo“ jsem ryby ještě nevyrazil:).

reagovat
Pátek 27. února 2009 ve 22:27 ® Salmo
Salmo

Juraj> Před chvílí jsem přišel domů.Jak s tou nedělí ještě nevím(psal jsem strýcovi a ještě se neozval).Vím,že tě moc nepotěším,ale fak nevím…

reagovat
Pátek 27. února 2009 v 17:21 ® Salmo
Salmo

Koukám,že se to tady rozjelo…

Juraj> Večer dám vědět,jak to vypadá s tou nedělí.

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 v 17:06 ® Drake reakce na …

Juraj:Dík ale to nebude třeba Lojza si ji koupil taky tak ja ji kdyžtak testnu a osahám na Plovce a co bys teda doporučil ty

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 v 16:28 ® Juraj

Drake: S tím Garbolinem to plavan myslí dobře, ale tady na to tady neseženeš ani „háček“.

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 v 16:12 ® skwor
skwor

Amnesia je výborná, ale je to tvrďák a to každému nesedne. Já osobně mám tvrdé feedery rád.

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 v 16:02 ® Juraj

Beast mastera jsem měl nedávno v ruce a vůbec není špatnej. Jen mám už v mediu dva feedery (rozdílných vlastností) a tenhle už bych asi „neuživil“.

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 v 15:58 ® Juraj

Drake: Tak počkej až rozmrzne. Amnesii ti na ryby půjčím (musíš na ní bejt hodnej-mámjí moc rád) a uvidíš jestli ti padne, nebo bude lepší jiná volba.

reagovat