Vyhledávání
jihlavské revíry
9.5.2007 | schwara | 104.089 zobrazení | 1.059 odpovědíNapište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 10. března 2009 ve 22:35 ® Salmo reakce na …
-
Juraj> Ten potok bude bomba a taky gratuluju k úlovku
reagovatJinak dnes jsem si byl na krámu prohlédnout toho Fenwicka a musím říct,že lépe zpracovaný vláčák jsem v ruce ještě neměl.Ve čtvrtek si ho jdu zakoupit…
- Úterý 10. března 2009 ve 22:12 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: 6 malinkejch tlouštíků. Ale na tu bídu. Konečně jsem letos viděl, jak se ohýbá špička a hned je mi líp. Dnes v Dobroníně na potoce za 3o min cca 25–30 rybek. Převážně tlouštíci, 2 okouni, 4 plotičky. Co hod to záběr a bez krmení. Super balzám na nervy. Ale na bič!
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 19:59 ® Salmo
-
Juraj> K tomu Fenwicku – zítra tam zajdu
A co jsi chytil na Pekle ? Udělal jsem chybu nebo ne ?
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 19:58 ® Salmo reakce na …
-
bimbo> Gratulace
reagovatJinak s tím přítokem nevím.Bydlím od Dalešic celkem daleko a dostanu se tam jenom párkrát ročně.Ale můj tip bude tak 10 – 14 °C
- Pondělí 2. března 2009 v 0:15 ® bimbo reakce na …
-
Tam mělo být, kolik musí mít voda teplotu, když ryby najíždějí do přítoku:)?
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 0:07 ® bimbo
-
Tak jsem dneska vlítl poprvé v životě s feederem k vodě. Měli jste pravdu chlapi, ryby byly v tišinách vedle proudu… chytl jsem si pár plotiček(a bolení za krkem) pod Vladislavským splavem, ale jsem rád i za to:). Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, kdy najíždí ryby v přítoku Dalešičké přehrady k Čemákovu mlýnu?8stupňů?
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 22:16 ® Salmo
-
Juraj> Já si zalyžoval parádně,byl úplně prázdnej svah…
pepos.93>
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 20:24 ® Juraj reakce na …
-
pepos.93: To JÁ mělo znamenat, že jsem to byl já, kdo udělal chybu.
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 16:21 ® reakce na …
-
salmo taky bezrybka, kdyz nebyl na rybach..myslim ze 100% remíza
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 16:16 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: JÁ. Bezrybka.
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 11:54 ® Salmo reakce na …
-
Juraj> OK
reagovat - Sobota 28. února 2009 ve 23:37 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: Večer si písnem, kdo z nás udělal chybu.
reagovat - Sobota 28. února 2009 ve 22:32 ® Salmo reakce na …
-
albin> Na zítra mě lanařil Juraj,ale odmítl jsem.Nějak mi fišky nechybí,raději si půjdu naposledy zalyžovat
reagovat - Sobota 28. února 2009 ve 22:23 ® albin
-
Salmo:No v Plzni katastrofa.Všechny čtyři řeky jsou zvedlý a kalný.Zítra jdeme plavka,feeder,tak uvidíme.
reagovat - Sobota 28. února 2009 ve 21:50 ® Salmo reakce na …
-
albin> U nás v Jihlavě je řeka ok.Kupodivu neteče ani sněhovka
reagovat - Sobota 28. února 2009 ve 20:16 ® albin
-
bimbo:Nechci vám do toho skákat,ale jestli to u tebe taje jak u nás a řeka je kalná a vylitá běž radši do tůní a tišin.
reagovat - Sobota 28. února 2009 ve 20:00 ® bimbo reakce na …
-
už jdu na to:).
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 19:15 ® Salmo reakce na …
-
Jo rádo se stalo.
P.S. Vyplň si kartu !
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 18:55 ® bimbo reakce na …
-
Dobroš, díky za rady, snad něco chytnu, kromě rýmy:)
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 18:52 ® Salmo reakce na …
-
bimbo> Nechci tady rozumovat,ale myslím,že větší kousky(kapři,velcí tloušti..)klidně.Pokud si budeš chtít zachytat menší rybky,tak spíš běž do proudnější vody z hloubkou okolo 1 m.Posledně jsem na takovém místě nachytal 11 ryb.
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 18:38 ® bimbo reakce na …
-
Díky za odpověď, je mi to jasný,akorád občas ty jámy najít… Myslíš, že ryby můřou být v tomhle času v hloubkách okolo 2 metrů?
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 18:34 ® Salmo reakce na …
-
bimbo> Ahoj,tam u vás řeku neznám.Každopádně bych své náhozy směřoval k nějaké hlubší tůňi,nebo nerovnosti na dně(rýhy,jámy…).Přeju hodně štěstí
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 18:25 ® bimbo
-
Zdar chlapi, vím, že to úplně nesouvisí se zadaným tématem…, ale nevíte kam by se dalo vyrazit zítra na ryby? Nejlíp na Jihlavu 9, nemáte tip, kde hledat ryby? Osobně bych to možná zkusil pod Řípovským splavem na hloubce, nebo někde mezi Třebíčí a Vladislaví… ale nevím, takhle „brzo“ jsem ryby ještě nevyrazil:).
reagovat - Pátek 27. února 2009 ve 22:27 ® Salmo
-
Juraj> Před chvílí jsem přišel domů.Jak s tou nedělí ještě nevím(psal jsem strýcovi a ještě se neozval).Vím,že tě moc nepotěším,ale fak nevím…
reagovat - Pátek 27. února 2009 v 17:21 ® Salmo
-
Koukám,že se to tady rozjelo…
Juraj> Večer dám vědět,jak to vypadá s tou nedělí.
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 17:06 ® Drake reakce na …
-
Juraj:Dík ale to nebude třeba Lojza si ji koupil taky tak ja ji kdyžtak testnu a osahám na Plovce a co bys teda doporučil ty
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 16:28 ® Juraj
-
Drake: S tím Garbolinem to plavan myslí dobře, ale tady na to tady neseženeš ani „háček“.
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 16:12 ® skwor
-
Amnesia je výborná, ale je to tvrďák a to každému nesedne. Já osobně mám tvrdé feedery rád.
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 16:02 ® Juraj
-
Beast mastera jsem měl nedávno v ruce a vůbec není špatnej. Jen mám už v mediu dva feedery (rozdílných vlastností) a tenhle už bych asi „neuživil“.
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 15:58 ® Juraj
-
Drake: Tak počkej až rozmrzne. Amnesii ti na ryby půjčím (musíš na ní bejt hodnej-mámjí moc rád) a uvidíš jestli ti padne, nebo bude lepší jiná volba.
reagovat