Vyhledávání
jihlavské revíry
9.5.2007 | schwara | 104.089 zobrazení | 1.059 odpovědíNapište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 26. února 2009 v 11:30 ® Drake reakce na …
-
Díky za radu ten beast master je parádní možná o něm budu uvažovat jeden z mejch favoritů je taky Amnesia od Semy
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 11:10 ® plavan reakce na …
-
V tom případě doporučuji jednoznačně Shimano Beast Master AX medium nebo Garbolino Mayhem FAST Action buď v délce 3,45 nebo 3,60m. Na řeky na Jihlavsku potřebuješ měkčí prut, který ti pomůže ubrzdit kapra na malém prostoru, když budeš lovit na koncový vlasec např. o průměru 0,12. Na lovnou vzdálenost 40m na stojáku by se možná hodil zase trochu tužší prut, ale s tím mediem se to dá zvládnout. A s heavy feederem zase budeš v háji na malé řece. Já bych volil jeden z výše dvou uvedených modelů.
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 10:20 ® Drake reakce na …
-
Juraj:Limit je tak ± 3000 a budu chytat na řece a na stojáku a vzdálenost zhruba 40m a ryby od menších plotic až po kapry
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 23:44 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: V neděli má být 12 nad a už jsem doma vyboxoval fishky. Jedeš se mnou?
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 23:36 ® Juraj reakce na …
-
Plavan:Nemáš za co. Ten limit jen odhaduji, ale myslím, že dalekood pravdy nejsem.
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 23:17 ® plavan reakce na …
-
Tak to se omlouvám, já nevěděl, že má limit 1500 Kč.
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 23:07 ® Juraj reakce na …
-
plavan: Neříkám, že Šímo je špatné, jen vím, že drake je študent a odhadem v ceně 1500 bych věděl víc lepších voleb, než je alivio, nebo hyperloop.
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 23:04 ® Juraj reakce na …
-
Drake: Úplně polopaticky. Na jakém typu revíru, v jakých vzdálenostech a jaké ryby hodláš tím prutem převážně chytat.
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 22:59 ® plavan reakce na …
-
Toho Shimana se neboj, vždycky se dají sehnat špice podobného průměru a upravit. A to, že jsou drahé je sice naprd, ale oni se tolik nelámou. Musíš udělat hrubou chybu, abys ji přelomil.
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 22:56 ® Juraj reakce na …
-
Drake: Prosím tě odpověz na otázky, tak jak jsem je položil níž a vynasnažím se ti poradit. Nebudu ti cpát, co mám já. Dám ti několik možností a vybereš si. Ale potřebuju vědět co od toho požaduješ a kolik na to máš.
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 21:03 ® Drake reakce na …
-
To je právě to co mě odrazuje od shimana protože 600 za špičku je na mě trošku moc a na tu awa-shimu zase prej skoro nejdou sehnat špice jsem vážně kapánek v háji.
reagovat - Středa 25. února 2009 v 17:17 ® Juraj reakce na …
-
Drake: Kolik na to máš a co chceš? Taky k čemu? Nevím, jak ty, ale první co by mě zajímalo (po splnění všech požadovaných parametrů), je cena špiček a jejich dostupnost. Není nic horšího,když zlomíš špici a není náhradní. Zákonem schválnosti pak tu chybějící několikrát za sebou potřebuješ.
reagovat - Středa 25. února 2009 v 15:48 ® Drake
-
Vybírám novej prut na feeder a za boha se nemužu rozhodnout jakej tak brouzdám po internetu a hledam a zalíbyl se mi jeden od awa-shimy tak jsem si ho chtěl ošahat
reagovat - Úterý 24. února 2009 ve 22:18 ® Juraj reakce na …
-
Drake: Osobně bych šel spíš do něčeho vyzkoušeného a hlavně kde na to mám ochotný servis doma.
reagovat - Úterý 24. února 2009 ve 22:15 ® Juraj reakce na …
-
Drake: Něco má U okouna, ale tam to za á mají na háku, a za bé docela zapomínají u dlouholežícího zboží zlevňovat ceny souběžně s ostatními prodejci. Ten samý majitel je U okouna v Třebíči, ale tam je skutečně odborný personál a dá se na lecčems domluvit, takže doporučuji výlet. Výběr je tam pochopitelně taky větší. Jak jsi přišel na Awa-shimu?
reagovat - Úterý 24. února 2009 ve 20:14 ® FishmanAlda reakce na …
-
ja si myslim ze ne ale nejsem primo z jihlavy takze ti to na 100% nereknu
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 19:56 ® Drake
-
Nevíte někdo jestli v jihlave někde prodávaj feedery awa-shima
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 22:29 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: Tak už si nejmíň po 10tý pouštím toho milhause, a to smáčkování se mi líbí čím dál víc. Jestli z těch luder tu povolenku nevypáčím, tak si za ty prachy koupím nějakej smáčkovej speciál.
reagovat - Čtvrtek 19. února 2009 ve 21:18 ® Salmo reakce na …
-
Juraj> Je mi to jasný…
reagovat - Čtvrtek 19. února 2009 v 19:01 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: 8:2 Gol jsem skutečně přidal, ale prý už jsem byl v offsidu, takže nic. Všechny góly dostal ten druhý útok, takže jako tým na nic, ale jako útok jsme byli spokojeni. Oni hrály na tři lajny a my s nima dokázaly celý zápas držet krok. Brankář chytal dobře. Ale když útočníci stojí na obranný modrý a čumí jak tam obránci lítají jak hadr na holi a nepomůžou, tak holt nic nenadělá ani Hašek. Spoluhráče si halt nevybereš.
reagovat - Čtvrtek 19. února 2009 v 18:07 ® Salmo reakce na …
-
Juraj> Fanclub musel jít,neb mu jel trolej 21:08.Na zastávku jsem přišel 21:05,trolejbus mi ujel a já čekal jak blbec do 21:34 na další.Byl jsem zmrzlej na kost.A jak to nakonec skončilo ?? Odcházel jsem za stavu 4:2 pro bílé(BOSCHÁKY ?!)
reagovat - Čtvrtek 19. února 2009 v 1:10 ® Juraj reakce na …
-
To by se mi líbilo! Bohužel zůstalo jen u toho jednoho.
reagovat)))
- Čtvrtek 19. února 2009 v 1:05 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: Pak jsem přidal ještě jeden a na jeden přihrál, ale to už byl fan-club doma.
reagovat)
- Středa 18. února 2009 ve 23:13 ® Salmo
-
Juraj> Pěkně jsi zavěsil po tom úniku.Jako starej mazák
reagovat - Středa 18. února 2009 v 19:04 ® Salmo reakce na …
-
Juraj> Já ti dám přívesek pro královnu,jsou i daleko jedovatější věci
reagovat - Středa 18. února 2009 v 18:34 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: Hoří!!! Potřebuju ještě dnes tvůj a mamky rybářský lístek a průkaz člena. Taky asi 1000Kč. (nevím kolik stojí dětská)
reagovat - Středa 18. února 2009 v 18:23 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: Jak píšeš. Na tvojí nástrahu. mě by předtím ani nenapadlo si koupit něco, co vypadá spíš jako přívěsek pro královnu,než nástraha na ryby.
reagovat)
- Středa 18. února 2009 v 18:06 ® Salmo reakce na …
-
Juraj> Toho jsem si vědom,že to nebude jednoduché.Zatím s tím nepočítejte,musím vybrat slušně zarybněnou vodu,aby chytil každý aspoň tloušťě.Už mám vytipovaný úsek,ale chci ho prověřit na vlastní kůži.
P.S. Pokud si dobře pamatuji,tak jsme spolu byli vláčet asi 5×.Jednou za Vodním Rájem,tam jsme si oba zchytali okiše,podruhé na Jihlavě 12 mezi DS a B,to jsem měl jednu štiku okolo 55 cm,která se mi vyklepala pod nohama.Potom párkrát na říčce.Tam jsem tě přechytal a na Silvestra to sice haluz byl,ale to nic nemění na tom,že jsi tu rybu vytáhl(ještě ke všemu na mojí nástrahu,o které jsem pronesl,že bude zaručeně bodovat
reagovat.
- Středa 18. února 2009 v 17:44 ® Juraj
-
Tý brďo, tady to valí! Salmo: Ty feederový závody pokud bude zájem trvat uspořádám.(s tvojí malou pomocí). Technicky to nebude problém, při čemž se budu snažit, co nejvíc držet ofic. soutěžního řádu, aby si to všichni odzkoušeli a zároveň vše přizpůsobit tak, aby i ti nejmladší neměli problém s dopravou a financemi. Se závodem ve vláčce ti samozřejmě pomůžu, ale jak jsem ti včera po tel. nastínil, technicky a organizačně to bude mnohem náročnější, než závody feederové. Nedělám to jen pro vás, ale i pro sebe. Byl jsem zástupci MO Třebíč požádán o uspořádání závodu feeder ligy a pro nedostatek zkušeností jsem je musel ještě letos odmítnout, takže bych si tu „nepapírovou“ část organizace takového závodu v malém vyzkoušel na nečisto. Jinak pokud jde o toho Silvestra,tak to byla haluz o jedné rybě a to se nepočítá. Kdybys do tý díry nahodil přede mnou, byl by jsi šťastným lovcem ty. lojza: Nemůžu proti tobě nic mít – nic zlého jsi mi neudělal. Jen prostě nemám rád, když nemám ani zhruba představu s kým komunikuju. To Je takovej problém napsat do karty pár poznámek o sobě?
reagovat - Středa 18. února 2009 v 17:03 ® skwor
-
schwara: I kdybys ho sehnal, tak za něj dáš tolik, že bude mít stejnou cenu jako jeden z těch Dragoušů
reagovatNedávno byl na ebay a ještě dlouho před ukončením aukce byla cena kolem litru. Kam se vyšplhala nevím, ale možná by sis za tu cenu koupil skelouše nového