Chytej.cz

jihlavské revíry necteno

9.5.2007 | schwara | 104.098 zobrazení | 1.059 odpovědí

Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 16. února 2009 ve 23:08 ® Juraj reakce na …

schwara: Až něco někde vyhraju, tak to beztak bude náhodou a do tý doby nemůžu říkat, že něco alespoň trochu umím. Právě takový sranda závodění(bez obav o výsledek) ti v mnohém dá víc, než samostatné vycházky. Nebo se toho o nic nejde. Alespoň se všichni navzájem poznáme a bude sranda. Mimochodem! Salmo už mě ve feederu přechytal, já jeho ve vláčce ještě ne.

reagovat
Pondělí 16. února 2009 ve 22:20 ® schwara
schwara

Juraj> Souhlasím, ale potřebuju se ještě hodně učit ;-) na to abych mohl s někým závodit, natož s tebou ;-) . Od Salma na tebe vždycky slyším samou chválu :-)

reagovat
Pondělí 16. února 2009 v 19:17 ® Juraj reakce na …

lojza: Už ti to tu píši po několikáté a nejsem sám. Vyplň si kartu!!!!!! Nehodlám se bavit s někým o kom nemám ani představu co je zač. Jestli se za sebe stydíš, tak už na mě prosím žádný příspěvěk nesměruj.

reagovat
Pondělí 16. února 2009 v 18:05 ® lojza reakce na …
lojza

Juraj:i když letos začinam s feedrem tak bych do toho určitě šel

reagovat
Pondělí 16. února 2009 v 17:25 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> Klidně.

reagovat
Pondělí 16. února 2009 v 17:17 ® Juraj reakce na …

Salmo: Neházej flintu do žita. Porazit se dá každý. (nemyslím autem:-)) )) ). Náhodou to není špatná myšlenka uspořádat soukromé feeder mini závody. Vytypovat úsek řeky, vykolíkovat fleky, určit pravidla, rozlosovat, chytat, změřit,vyhodnotit. Co vy všichni Jihlavští feederaři na to?

reagovat
Pondělí 16. února 2009 v 16:21 ® Salmo reakce na …
Salmo

lojza> Ne

schwara> To asi jo…

Juraj> Ty ani nemusíš závodit.Předem je jasný,že to vyhraješ :-)

reagovat
Pondělí 16. února 2009 v 16:11 ® lojza reakce na …
lojza

Salmo> zakrmuješ si když jdeš v zime na ryby

reagovat
Pondělí 16. února 2009 v 16:07 ® lojza reakce na …
lojza

občas zejdu s drakem na přívlač

reagovat
Pondělí 16. února 2009 v 0:17 ® Juraj reakce na …

Salmo: Dobrá, ale závodím taky.

reagovat
Neděle 15. února 2009 ve 23:01 ® schwara
schwara

Salmo> Výzva se přijímá :-D Nepodceňuj :-D Aby ses pak nedivil, začátečnický štěstí někdy dělá divy :-D

reagovat
Neděle 15. února 2009 ve 22:35 ® Salmo reakce na …
Salmo

lojza> A vláčka nee ?

schwara> :-D Už se těším až tě vyklepnu v našich soukromých feeder závodech :-)

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 15:05 ® schwara
schwara

lojza> Taky budu vlastně letos začínat s feederem. Loni jsem toho s nim moc nenachytal. Takže se mám spoustu věcí ještě učit.

reagovat
Neděle 15. února 2009 ve 14:52 ® lojza reakce na …
lojza

letos budu začinat s feedrem.nej­častěji jsem chodil na klasickou položenou a občas jsem šel na plavočku

reagovat
Neděle 15. února 2009 ve 12:23 ® schwara
schwara

Salmo> Vlky je vocas :-D

reagovat
Neděle 15. února 2009 ve 12:19 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> Jak Vlky,nepozná plotici od perlína :-D

reagovat
Neděle 15. února 2009 ve 12:11 ® schwara
schwara

Salmo> Pochybuju, že by si to spletl s perlínem.

reagovat
Neděle 15. února 2009 ve 12:02 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> Jo to já taky.A nespletl si to náhodou s perlínem ?? Těch je tam taky hodně…

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 11:58 ® schwara
schwara

Salmo> Máš pravdu moc dobře to nezní :-D Nechal byc to asi při starym :-D Já právě taky nee, tak doufám, že tam nějakej číhá i na mě…

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 11:55 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> Jelčí flek,to je slušnej kec,ale budiž :-D Jo jesena jsem ještě nechytil…

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 11:53 ® schwara
schwara

Salmo> Jasan ;-) Možná bych to přejmenoval na „Jelčí flek“, páč kámoš tam prej letos chytil cca 40 jesena :-)

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 11:52 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> Myslíš „tloušť flek“ ??

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 11:48 ® schwara
schwara

Salmo> Místo lovu je myslim jasný neee? :-D

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 11:46 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> Tak samo,že je to lepší bez sněhu,ale když bude absťák,tak s tím nic nenadělám… :-D Jinak taky bych zvolil plavču,feeder poč­ká.

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 11:40 ® schwara
schwara

Salmo> To máš pravdu ale sám si před tím psal: až roztaje sníh ;-) Šel bych zase na plavču…

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 11:36 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> No s tím roztátím nevím.Včera jsem byl skoro celej den na lyžích a taky to má svoje kouzlo.A co se týče toho chytání,vždyť zachytat se dá,i když je okolo tebe metr sněhu.Když se chce,tak jde všechno… :-)

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 11:33 ® schwara
schwara

Salmo> To musíme, ale nevypadá že bu se tomu sněhu chtělo roztát :-(( Snad příští týden by se mohlo počasí trochu umoudřit ;-) ikdyž teď je venku krásně až na ten 1 stupeň nad nulou.

lojza> Salmo má pravdu, řeka je lepší. A jakou metodu preferuješ? Chytáš na feeder?

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 11:27 ® Salmo
Salmo

schwara> Už mě zase svědí ruce,až roztaje sníh,tak musíme někam zajít.

lojza> Rybníky jsou na howno,chodím nejraději na řeku.

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 11:23 ® Drake reakce na …

Jo už jsem to tak nějak zkouknul.Jo jdu do toho jednou jsem řekl,že jo tak se z toho teď nebudu vykrucovat a jsem rád že jsi mi dal tuhle možnost.

reagovat
Sobota 14. února 2009 ve 23:08 ® Juraj

Drake: No že by to tu zrovna žilo se říct nedá. Už jsi koukal na ty feederový závody? Doufám, že do toho teda půjdeš? Mrzí mě, že do toho budeš muset skočit rovnýma nohama. Opravdu by bylo lepší, kdyby jsi byl ze začátku náhradník a vše si řádně očíhnul. Halt budeš hozen do vody a buď poplaveš, nebo ne. S Ondrou se ti budeme snažit předat co nejvíc info a pomáhat jak to půjde. Jakmile bude mít Ondra čas, tak se někde scuknem a pořádně to proberem.

reagovat