Vyhledávání
jihlavské revíry
9.5.2007 | schwara | 104.267 zobrazení | 1.059 odpovědí
Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 21:08 ® Salmo reakce na …
-
schwara> na vranov taky občas zajedu tenhle rok v červnu tam pojedem na týdem tak si na ně brousím zuby.....
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 21:07 ® skwor
-
schwara: Pokud Ti můžu poradit, tak solidní feedery od Mivardi se dají koupit za 1100–1500Kč.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 21:07 ® Salmo
-
Tak tady jsou moje Rapalky
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 21:06 ® schwara reakce na …
-
Já jezdím 2krat do roka na Vranov ( Dyje 15 ) a tam je hrozně moc bolenů tak bych to tam chtěl vyzkoušet. Viděl sem v pořadu „jak na ryby“ jak tam na to Hrušinskej táhá pěkný kousky tak to chci taky zkusit.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 21:05 ® Salmo reakce na …
-
myšoun> to sice není tolik sportovní ale my jako mládež nemůžeme.....
schwara> vláčák už mám tak si mám co přát
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 21:02 ® ondrouss reakce na …
-
Vláčka mě taky dost baví a na poppery se chystám letos,zatím jsem nezkoušel. Ale loni jsem dost vláčel mrtvou rybku a platila,vím že to není až zas tak sportovní,ale nevidím na tom nic špatného.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 21:01 ® schwara reakce na …
-
Přesně taky sem popřemýšlel po feedru, ale kdybych chtěl aspon trochu solidní tak bych do toho musel narvat aspon 2500. Což je pro mě docela problem. Tak si asi radši pořídim ten vláčák.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 21:00 ® schwara reakce na …
-
Já bych chtěl, kolem 5–25g maximálně do 30g a délku 240 až 270cm.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:59 ® Salmo reakce na …
-
myšoun> no právě ale nejsou prašule všechno teď rvu do vláčkařiny
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:58 ® Salmo reakce na …
-
poppery nemám vyzkoušený před nedávnem jsem si koupil popa od rapalky v barvě SB(potom sem přidám foto) jo a co se týká toho vláčáku tak já mám Shimano ForceMaster 270 cm 5–20 g a jsem spokojen :o)
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:57 ® ondrouss reakce na …
-
Salmo> ten flek je na hybrálci 1,jak to zkusíš s feederem tak už ho nedáš z ruky,nebo alespoň mě to dostalo. A ty souboje s rybou jsou úžasný
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:53 ® schwara reakce na …
-
Já asi vyrazim s tátou a budu chytat na jakoby na jeden jeho prut. A dneska sem se byl podívat v DocFishingu na nějakej vláčák. Eště se ale podívám jinde. Už se nejvíc těšim na vláčku. A jaký máš zkušenosti s popperama??
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:49 ® Salmo reakce na …
-
tjn i přes to že jsem byl na dědulu celkem hustej nepovoil prej je hodně práce atd. asi začnu pytlačit už to němůžu vydržet a ještě mě k tomu nakoplo to pěkný počasí
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:46 ® schwara reakce na …
-
My si s timhle přístupem „místních svazáků“ zachytáme nejdřív v dubnu.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:45 ® Salmo reakce na …
-
myšoun> na stříteži jsou zubatý jako polena to se všeobecně ví ale nějak tam nemůžu nic zapřáhnout… Plovárna letos zářila nachytal jsem tam mraky okounů(někdy i 20 za vycházku) sice žádní obři ale byla to pěkná zábava sem tam to proložila zubatá kolem 50 cm takže v poho
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:43 ® schwara reakce na …
-
Vílanec? Tak tam sem byl asi 3krat letos a ani jednou mi to snad netuklo. Je to tam bída. Na Stříteži sem ani nebyl. A na Plovce sem byl asi 2krat vlacet. A nebyl si na Maškovým??
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:43 ® Salmo
-
schwara> tak to je teda nářez v lednu chytit 3 kapry a ještě k tomu takový kusance
škoda že nemůžeme zajít taky už bych něco nahodil ale kroužek je nepřítel
myšoun> sousedi
reagovatno v podstatě jo ten flek na pávově je pěknej nikdy jsem tam u přítoku nebyl ale asi se tam taky někdy kouknu a na feeder bohužel nechytám ale rád bych si to vyzkoušel abych věděl jestli ANO nebo NE
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:40 ® ondrouss reakce na …
-
A co ve Vilanci? Já tam byl 2× a slabota. A plovárna? co to tam začli upouštět a napouštět dokola tak jsem tam nebyl(4 roky zpět),navíc teď tam něco budujou nebo co. Ještě jde střítež,chodil jsem tam na jednu pěknou štiku,ale vlastní blbostí jsem jí ani na podruhé nevytáh,pak už jsem se tam nedostal.Ale táhla jak parník.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:26 ® schwara reakce na …
-
Na Hybrálci sem vytáhl celkem dost kaprů, ale samí malý. A jak říkáš ty mám taky radši klídeček a radši mám 1 než tu „chatovou osadu“ na 2.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:24 ® schwara reakce na …
-
Chytali na položenou. S parmama nevim, ale brách jednu chytl asi před rokem na mlýnský. Taky bych jí chtěl chytit, ale zatim sem neměl to štěstí ani příležitost se s ní utkat. A s těma cejnama na pávově nemluvě. Když sem po 2 hodinách tahal 14týho, tak sem to převázal na větší hák a dal tam rousnici a hodil to pořádně daleko.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:17 ® ondrouss reakce na …
-
To jsou pěkný čísla,klobouk dolu. Já myslel,že borovinka je studená a půjde to až dýl.Dlouho jsem tam nebyl,slyšel jsem,že tam dávali nějaký sumíky.Ale nevím co je na tom pravdy. Jak chytali? Myslím jaký způsob,klasika na těžko,feeder… a tak
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:13 ® ondrouss
-
Pávov to je očistec (alespoň pro mě) ty stovky malých cejnků co zpracujou jakoukoli nástrahu. Hybrálce jsou dobrý oba,akorát nerad sedávám na dvojce u chat,takže radši dozadu. Jednička je pro mě číslo jedna,když chytnu své místečko na přítoku(viz. foto) tak si vždycky zachytám a je tam pěkně.
reagovat
Z řek je to fajn kolem Bransouz a Dolní smčné,zatím jsem nedostal nic velkého,ale za to se tam dá chytit snad všechno.Jen parmu jsem ještě nedostalPoradí někdo kam na ně? A nějaké pěkné místa na řekách?Nejde o velké ryby,spíš pěkný a klidný místečka kdekoli v ČR,letos mám celorepubliku tak chci cestovat.
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:59 ® ondrouss reakce na …
-
Tak to jsme sousedi,já bydlím na Bř. 85
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:58 ® schwara reakce na …
-
Tata se znamim byli dneska na Borovince a chytli kapry 45, 58 a 64. A ňáký cejny. Bych nečekal že takhle v lednu pudou kapři.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:25 ® Salmo reakce na …
-
myšoun> aha tak já chodil většinou odpoledne není se čemu divit
schwara> já to mám taky kousek od baráku(bydlím na Březinově 90) sejdu kopec a jsem u OMV a tam je řeka zejtra se jdu pokud bude hezky s Tomášem Hamrem (nevím jestli ho znáš) projet na kole okolo řeky za motorpal objevit nový fleky
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:08 ® ondrouss reakce na …
-
klasika na feeder,červi,hnojáčci,žížali a jakýsi „rybí zob“(z obchodu) Bralo to hodně na etapy,zničeho nic konec braní a šlus. Chodil jsem brzy ráno,ale teď už je to fuk
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 15:18 ® schwara reakce na …
-
Nevím, ale asi se pudu podívat, mám to kousek od baráku. A jak ste na tom na ostatních revírech?? Třeba na Hybrálci??
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 15:13 ® Salmo
-
jo asi to tam skončilo kde jide přes jez to nepřejde a nevíte jak to na 13 vypadá myslím se stavem vody
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 15:10 ® schwara reakce na …
-
Podle mě skončili na mlýnský. A po celý dýlce řeky pod splavem, ale nejvíc jich bude asi na tý mlýnský.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 14:57 ® Salmo
-
hmm tak to teda nevím na co chytáš já jsem tam teda moc neuspěl…
reagovat