Chytej.cz

jihlavské revíry necteno

9.5.2007 | schwara | 104.170 zobrazení | 1.059 odpovědí

Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 13. prosince 2008 v 15:59 ® Juraj reakce na …

Salmo: Tak si vem taky feeder. Připrav si na něj klasickou průběžku, návazec s nástrahou dodám. Až se setmí budu „chytat na dva“.

reagovat
Sobota 13. prosince 2008 ve 12:55 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> Na noční vláčku se vybodnu,v 17:00 to zbalím a usednu vedle tebe.

P.S. Už pracuju na tom tvým Shad Rapu,dneska mu dám první vrstvu laku :-)

reagovat
Sobota 13. prosince 2008 v 1:14 ® Juraj reakce na …

Salmo, Drake: Tak si pište: Neděle 14.12
čas 14:00–18:00
místo Jihlava 12 (11)? Jak se těšíte na noční vláčku. Jste připravení? Další dopřesníme po telefonu. Zatím Zdar

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:35 ® Drake

Tak to číslo je +420775067319

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 17:29 ® Salmo
Salmo

Drake> Teď mi volal Juraj a říkal že to vypadá na nedělní odpoledne.Jo a máš sem dát funkční číslo na mobil.

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 17:05 ® Salmo reakce na …
Salmo

Drake> Byla to moje nejhorší přívlačová vycházka vůbec…

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 0:09 ® Juraj reakce na …

Drake, Salmo. Zatím to vypadá spíš na neděli, ale ještě upřesním – ani sobota není zatím vyloučená. Vy si klidně vezměte ty svoje vláčáky. Já budu provozovat něco, co by se dalo nazvat: „Mobilní lov dravců feederem“. Prostě takovej kříženec přívlače a feederu. Ze všech sil se vám budu snažit dokázat, že přívlač je podvod na dělnickou třídu a feeder je dobrej úplně na všechno.

reagovat
Středa 10. prosince 2008 ve 21:39 ® Drake

Salmo: to to bylo vážně tak strašlivy???

reagovat
Středa 10. prosince 2008 ve 20:26 ® Salmo reakce na …
Salmo

Drake> Neblázni,Juraj vláčák už nevezme do ruky.I když od minulé návštěvy řeky se mu ani nedivím…

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 19:31 ® Drake

Juraj:no v tom případě s tebou zcela souhlasím jelikož můj mateřský jazyk nikdy nebyl mojí silnou stránkou.9-) A na co bys chtěl vyrazit. Na přívlač???

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 17:45 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> Klidně

Drake> No že češtinu moc neovládáš… :-)

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 17:06 ® Drake

Juraj: já fakt netuším co to kobilek je9-)

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 16:19 ® Juraj reakce na …

Drake: Koukám, že čeština je tvůj kobilek.

reagovat
Středa 10. prosince 2008 ve 13:13 ® Drake

Čau jirko ja bych určitě jel takže když pojdeš tak se ozvy. Kdyžtak napiš sem. Dík

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 0:32 ® Juraj reakce na …

Salmo, Drake: Zdar kluci. V sobotu, nebo v neděli to vypadá, že bych mohl doma dostat povolenku. Co takhle někam na Ně-na vorvaně?

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 20:51 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> Dneska můžu jenom souhlasit :-((

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 16:57 ® Juraj reakce na …

Jak říkám- přívlač je podvod na dělnickou třídu!

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 14:56 ® Salmo
Salmo

Tak dneska jsme s Jurajem vyrazili na průzkum nových vod(Jihlava 10 a 11) s přívlačí.Stálo to úplně za hovno,ani jeden jsme nevytáhli rybu.Ještě mažu na Jihlavu 14,abych si spravil chuť.Večer dám vědět jak jsem dopadl…

reagovat
Čtvrtek 4. prosince 2008 v 19:03 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> No vidíš,konečně jsi uvláčel šti(č)ku,to je pokrok…:-D Já jsem byl zavláčet v sobotu a v neděli.V sobotu jsem vyndal candíka 40+ a podobnej mi upadl.V neděli vůbec nic.Je to holt bída

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 v 18:51 ® Juraj reakce na …

Tady to zase umřelo. To nikdo nechodí na fishky? Kluci omlouvám se, že to zase neklaplo, ale mohl jsem jen dnes ráno. O nic jste nepřišli. Po příjezdu do Přímělkova při pohledu na sněhovou vodu mě přešel humor a moje obavy se potrvdily. 3hod. vláčení a jedna kudla tak 20cm. Jen nevím do jaké míry na tom měla podíl sněhová voda a do jaké moje volšový ruce. Každopádně přívlač je podvod na dělnickou třídu!

reagovat
Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 23:57 ® Drake

Tak to kdyztak domluv na rano pač ja bych docela rád stihl ve čtyři volejbal ale jestli to nevyjde tak to kdyžtak uskutečnime jindy a ať se prcek brzo uzdraví

reagovat
Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 23:06 ® Juraj reakce na …

Zatím to vypadá bledě. Kluk je marod pořád zavřenej doma, tudíž nevybouřenej a protivnej, já furt v práci a žena je z něj na palici, bo se ani nevyspí. Takže když mám volno, tak ji spíš pošlu vyčistit hlavu. Může se to zlepšit, ale moc tomu nedávám.

reagovat
Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 22:42 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> Technosteel je doma,vzal jsem 9 kg bo 6 kg už nebylo.Chalpík říkal že jsi vzal jeden 6 kg a jeden 9 kg.Jinak koukej vyjednávat,ať to v neděli dopadne.Už mě svrbí dlaně :-)

reagovat
Středa 26. listopadu 2008 ve 21:27 ® Drake

Juraj:Je mi to jasny ze ted je chata pase. tak kdyžtak teda dej vědět.

reagovat
Středa 26. listopadu 2008 ve 20:39 ® matej

ahoj j to maš pravdu markovka byla celkem o rybach ale pokud maš zajem tak 6 prosince je sraz zavodniku v hospodě v třebiči bude se projednavat hodnoceni letošniho ročniku a plan přištího ročníku. podrobnosti najdeš na www.rybaritrebic.iglu.cz v sekci feeder

reagovat
Středa 26. listopadu 2008 v 19:35 ® Juraj reakce na …

Drake:Chatu teď nech chatou, ale je to super. Hned jak bude mít choť lepší náladu, začnu vyjednávat termín příští rybovycházky, takže dám vědět. Možná už v neděli. (zítra ráno jdu převzít přepravník) Salmo: Toho Technosteelu měli už jen pár kousků, tak si pohni. Přemýšlel jsem jakou sílu ti vzít a ty jsi to nezvedal-tak jsem to nechal plavat.

reagovat
Středa 26. listopadu 2008 v 0:52 ® Drake

tak to ti můžu už dneska slíbit že na ty chate něco uskutečnit neni vůbec problem stačí se jen domluvit

reagovat
Úterý 25. listopadu 2008 ve 22:58 ® Juraj reakce na …

Drake: Jinak to tam teď jde parádně, ale jen Tomovi a Cirdovi. Já jsem totálně ostrouhal. Minulý týden jsem tam přijel a tlačili se tam 3 rybáři (celkem mladý) na tom místě, kde Tom urval tu metrovku. Celkem jsme na 150m seděli čtyři a jediný úspěch za 4 hod. jsem zaznamenal já –15cm plotici, takže žádnej řev.

reagovat
Úterý 25. listopadu 2008 ve 22:52 ® Juraj reakce na …

Drake: Jasně, že můžeš jet s náma. Dám ti vědět a snad to se Salmem, nějak sladíme. Škoda, že ti ta chata neříká pane, bo to by stálo za vícedenní výpravu (na jaře a později pochopitelně).

reagovat
Úterý 25. listopadu 2008 ve 22:41 ® Drake

je mi to jasny ale v primělkově je to parada ja jsem tam prisel ke svejm prvním rybařskejm zážitkum vubec ja tam mám totiz chatu takze si troufnu rict ze to tam znam jak svý boty je to muj nejoblíbenější re­vír

reagovat