Vyhledávání
jihlavské revíry
9.5.2007 | schwara | 104.221 zobrazení | 1.059 odpovědí
Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 16. října 2008 ve 20:21 ® Salmo
-
Drake> Odpověděl jsem ti v Domácí výrobě woblerů
All> Tak co jak jdou fišky ??
reagovat - Středa 15. října 2008 ve 23:21 ® Drake
-
Zdar lidi kde jsou v jihlave modelářský potřeby dík
reagovat - Neděle 12. října 2008 ve 23:01 ® Salmo reakce na …
-
schwara> Hmm to je možný,ale zažil jsem i případy že candošům lanka nevadily…Jinak k těm garážím – Je to možná i dobře aspoň tam nikdo nebude chodit,ty kudly tam dorostou do pořádných velikostí a až si tam půjdeme zachytat jednou za čas z druhý strany tak budeme práskat jednu neznalou šedesátku za druhou.To by bylo pškný ne ??
reagovat - Neděle 12. října 2008 v 16:48 ® schwara
-
čendis> Jak říká Salmo, když jsem tam byl tak tam byl asi 4 metry podstav.
Salmo> Mě už to říkal Olejník v angličtině. Ten přístup k vodě by tam měli udělat. Ale poslední dobou už tam byli samí čudli a už ne v takovym počtu jako dřív. Dalo by se tam jít z tý strany.
A k tomu klikařovi… Chtěl jsem si chytit i pěknýho candáta, ale větší náhoda je vytáhnout pěknou štiku bez lanka na 0.16 než pořádnýho candáta na lanko.
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 13:46 ® Salmo reakce na …
-
čendis> Na Vranově je 4 metry podstav.A k tomu vrátnýmu – já vím ale nechtěl jsem si zadělávat na problémy…
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 12:48 ® čendis
-
schwara> Nevíš jakej je stav vody pod Bítovem?
salmo> Měl jsi mu říct ať je zavolá, musí ti umožnit přístup k vodě.
reagovat - Pátek 10. října 2008 ve 20:27 ® Salmo reakce na …
-
schwara> To jsi teda klikař,co já vím tak tady jsi s lankem nechytal snad nikdy…Jo a mám jednu velice špatnou zprávu – flek za garážema je nepřístupnej,protože si tam ta firma udělala vrátnici se závorou a při dotázání se vrátného jestli by mě tam nepustil,že tam jdu jenom na ryby a za půl hoďky odejdu mi řekl ať vypadnu nebo že na mě zavolá Policii
reagovat(((
- Neděle 28. září 2008 ve 20:54 ® schwara
-
A ještě, že jsem měl lanko
reagovatměl jsem tam 0.16 ku raptorku.
- Neděle 28. září 2008 ve 20:50 ® schwara
-
Salmo> Tušíš správně, tady sem měl snad smůlu nebo co. Odchytal jsem toho tady dost a pořádná štika ne a ne přijít a tam mi na to stačí necelý 2 hodinky
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 19:32 ® Salmo reakce na …
-
schwara> Jo tu 57 cm jsem si musel vzít,matka mě donutila
(
Jinak jste nachytali pěkný ryby,jestli tuším správně,tak jsis vylepšil i osoák nebo ne ??
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 15:16 ® schwara
-
Tady je ta 58cm. Na pravém boku byla trefená od sumce. Podle velikosti obtisku tlamy mohl mít tak 130 až 150
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 15:13 ® schwara
-
Já dneska dorazil z vranova:
V pátek ráno jsem si vstal o půl 7 a vyplatilo se. Za půl hoďky jsem vytáhl štičku 55cm a o kousek dál po chvilce štiku 58cm.
V sobotu ráno jsem o rybu ani nezavadil a že jsem vyzkoušel všechno možný. Odpoledne jsem dopadl stejně. Pak jsem udělal osudovou chybu
. Nezúčastnil jsem se výpravy na lodi na protější skálu, kde známej po chvilce vytáhl štiku 71cm. Za chvilku mu štika v podobné velikosti upadla a na závěr přišla ještě 61cm.
A dneska už jsem byl línej stávat a známej chytil další 4 štiky do 60cm.
Na fotce 55ka.
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 15:07 ® schwara
-
Salmo> Tohle se mi tady ještě nepovedlo? A vzal sis tu 57?
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 ve 21:45 ® Salmo
-
Brouček pěknej…
Já jsem byl s Hamrem,Šimkem na řece a ukázal jsem jim jak se chytá – za 2 hodinky jsem chytil zubatou 57 cm,51 cm a okiše 27 cm.Hamr Lapnul jenom 1 okouna 28 cm a šimek nic.No jo no – kdo umí,umí a kdo neumí, ten čumí
reagovat))
- Neděle 21. září 2008 v 16:18 ® schwara
-
A už jsem si taky pořídil broučka
reagovat– Red head
- Neděle 21. září 2008 v 16:12 ® schwara
-
Dneska s Vlkym asi 3 a půl hodinky na řece – na první nához se mi povedl candátek a ještě k tomu na rotačku. Po chvilce sem si povodil štičku, poté 2 hodiny bez jakéhokoliv zavadění o rybu. Nakonec však ještě přišla k vlkymu kudla.
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 0:34 ® Salmo reakce na …
-
No to máš pravdu,je tam zima jak v … :-/
Jo a k tý dnešní vláčce – šli jsme s Hamrem a já dostal 1 tlouště a jednu zubatou okolo 20 cm,kterou jsem si vzal do akvárka(snad mi to porybný prominou) a pak mi něco spadlo.Tomáš chytil 2 tlouště a jednoho bolena +/- 45 cm.Shrnul bych to tak,že to stálo za hovno…
reagovat - Pátek 19. září 2008 v 18:54 ® schwara
-
Salmo> Já bych tam klidně ještě taky šel, ale v týhle zimě se mi u tý vody nechce už moc vysedávat, ¨tak radši chodim vláčet.
Příští týden jedu na vranov tak si tam už konečně musim povodit candáta a podráždit boleny.
reagovat - Pátek 19. září 2008 v 16:05 ® Salmo
-
Jdu na řeku,večer dám vědět jak jsem dopadl
P.S. To jihlaváci vymřeli nebo co ??
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 22:09 ® Salmo
-
Jo a z tý upopaný štiky jsem byl fakt vedle(to je snad poprvý co schwara nekecá) ;-D
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 22:08 ® Salmo
-
Salmo se hlásí
Máme „menší“ problémy z kompem tak fotky nebudou,jsem rád že se sem vůbec dostanu…
schwara> pěkný ryby,musíme se tam spolu ještě někdy vypravit
reagovat - Sobota 6. září 2008 v 19:30 ® schwara
- reagovat
- Sobota 6. září 2008 v 19:27 ® schwara
-
amur, necelých 50cm, taky z borovinky
reagovat - Sobota 6. září 2008 v 19:25 ® schwara
-
buď je to ten samej nebo je to kolega, už nevim
reagovat - Sobota 6. září 2008 v 19:23 ® schwara
-
kapřík z borovinky
reagovat - Sobota 6. září 2008 v 19:22 ® schwara
-
Drake> Zkus ty fotky trochu zmenšit.
Koukám že to tady umírá čímdál víc.
Salmo> Až budeš mít čas tak sem nalískej taky náký fotky.
reagovat - Úterý 2. září 2008 v 0:33 ® Drake
-
Tenhle kapr je vytaženej ze stary plovarny a plave tam myslim pořád pokud ho nekdo nezmasil
reagovat
chytil jsem ho sice 8 srpna ale driv jsem se sem nedostal zacinam zjištovat ze tam jsou i nejaky pekny ryby ale to jak to tam ted bagrujou to je otřesný - Úterý 2. září 2008 v 0:32 ® Drake
-
Tenhle kapr je vytaženej ze stary plovarny a plave tam myslim pořád pokud ho nekdo nezmasil
reagovat
chytil jsem ho sice 8 srpna ale driv jsem se sem nedostal zacinam zjištovat ze tam jsou i nejaky pekny ryby ale to jak to tam ted bagrujou to je otřesný - Pátek 15. srpna 2008 ve 12:51 ® skwor
-
schwara: Snažil jsem se to neprotahovat, ale i tak mi hodně lidí psalo, že to je dost málo… Přitom bojoval slušně.
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 12:48 ® schwara
-
skwor> I tak je to málo
reagovat. Mě se ještě sumejše zapřáhnout nepodařilo. Jihlava není moc bohatá na vousáče.