Chytej.cz

jihlavské revíry

9.5.2007 | schwara | 104.247 zobrazení | 1.059 odpovědí

Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 15. srpna 2008 ve 12:44 ® skwor
skwor

schwara: Jak jsi se včera ptal na zdolávání toho sumce, tak jsem se o tom bavil s kámošem co byl u toho a shodli jsme se, že dýl než těch 10 minut to fakt nebylo. Ale přesto to byl parádní boj (letos jsem už o jednoho přišel).

reagovat
Pátek 15. srpna 2008 ve 12:29 ® schwara
schwara

Salmo> Nebuď línej a naházej sem ňáký fotky :-) A jak jste dopadli včera?

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 21:15 ® schwara
schwara

Dnešní vláčka na řece se Salmem. Chyceno několik kudel a okišů a já jednoho tlouště 31cm. Jinak jsem ještě vytáhl za hřbet malou podoustev a Salmo prozměnu „slizouna“ (cejna) 43cm.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4523.jpg
Středa 13. srpna 2008 ve 21:10 ® schwara
schwara

Z Borovinky jsme si ještě zašli na řeku zavláčet. Povedlo se pár kudel a okounů. A Salmo si vytáhl svojí 1. štiku na popra. Byl z ní vedle ;-D

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 21:06 ® schwara
schwara

Včera se Salmem jsme si zašli na Borovinku zachytat z hladiny. Počasí celkem přálo – slunce svítilo, bylo teplo, ryby byly najeté na hladině, ale to všechno nám znepříjemňoval občasný vítr a někdy útoky kachen na chleba/rohlík. 1. záběr jsem nesekl a ryba jenom vyskočila na hladinu – byl to amur +/- 55cm. 2. záběr už jsem proměnil a nějakou chvíli si vodil a poté i vytáhl kapříka rovných 50cm. 3. záběr jsem opět neproměnil, protože po chlebu nešla jenom ryba, ale i kachna, která byla bohužel rychlejší, ale přeci jenom se nechytla. Mezitím ještě vytáhl Salmo 50cm dlouhého amura. Obě ryby plavou dál.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4522.jpg
Neděle 10. srpna 2008 ve 22:44 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> Ty tvoji kámoši,to je samej haluzák…:-D .Tak si třeba zejtra zavoláme a někam zajdem,už mě svědí ruce

str.kapr> jak píše schwara menší rotačka(velikost od 00 do 2)nebo malý twistřík,kopýt­ko,banjo..To by v tom byl čert aby jsi nějakýho nechytl :-))

reagovat
Sobota 9. srpna 2008 v 15:27 ® schwara
schwara

Salmo> A ten haluzák byl ten haluzák jak nám vytáhl tu štiku pod pařezem, kterou sme tam dráždili. :-D

reagovat
Sobota 9. srpna 2008 v 15:25 ® schwara
schwara

Včera na řece s kámošem – chyceno 5 štiček (nej. 53cm), 3 okouni, 1 tlouští dorostenec a jeden candátek +/- 40cm.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4493.jpg
Sobota 9. srpna 2008 v 15:18 ® schwara
schwara

Salmo> Já mám příští týden taky čas tak zajdem. A naviják je Shimano EXAGE 2500 FA. Šlape v pohodě a neměl sem s nim žádnej problém.

str.kapr> Já myslim, že když si vezmeš malou rotačku, nedáš lanko tak jich nachytáš sám hodně. Aspoň to zkus. :-)

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 22:26 ® str.kapr

schwara:cau mohl bych nekdy jit s tebou na ty okouny?

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 21:51 ® Salmo reakce na …
Salmo

Hany> Team Mivardi je na dobro podělanej,za několik dní mi vrátí prachy a já si koupím Spro Red Arc.....

schwara> musíme zajít na fišky,následující týden jsem doma a jak jsi na tom ty ??

P.S. Nebyl ten haluzák náhodou Vlky ?? Na něj by to sedělo…:-D .Jo a ještě na fotce s tlouštěm jsem viděl že jsi koupil nový navijáček(tuším že Shimano EXAGE),jak ti šlape ??

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 14:09 ® schwara
schwara

A jinak včera jsem šel asi na hoďku a půl na řeku a vytáhl jsem 7 okounů. A když se za mnou otočil kámoš a já mu půjčil na chvilku prut tak vytáhl aspoň štičku. Haluzák :-D

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 14:07 ® schwara
schwara

Salmo> Bolena sem vytáhl pod vodním rájem na tý mělčině, vyděl jsem jak tam plave tak sem za něj prdnul rotačku a okamžitě se pověsil. A pár dní spátky jsem viděl mrtvýho bolena +/- 50cm pod vojenským splavem takže pár bolenů by ještě na řece bejt mohlo pokud tihle dva nebyli jediný.

A na tý Kyjovce jsem ani nechytal v místě kde jsme byli to byl víc potok než řeka a jinde jsem nebyl protože jsme byli pořád na kolech.

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 13:26 ® Kubah reakce na …

Salmo- Tak co Team Mivardi, máš ho opravenej? Mi ho opravil táta a funguje líp než když byl novej :-)

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 v 11:57 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> Tak to je super takových ryb jsem na řece ještě nevytáhl…:-) ,toho bolena je škoda(kde se pověsil a na co se pověsil ??).jo a ještě – jak jsi válčil na Kyjovce ??

Jinak já jsem byl včera s kámošem na pstruhovce a povedli se 2 potočáci okolo 30 cm a jeden tlouštík dorostenec,vše plave dál.Fotky sem dám po prázdninách protože teď jsem pořád někde v terénu a na komp ani není čas…

reagovat
Pátek 1. srpna 2008 v 11:48 ® schwara
schwara

Ve středu jsem byl s kámošem provláčet řeku. Velice vydařenej den. Tolik ryb se jentak na řece nepovede. Na břeh se podívalo asi 10 okounů, 6 štiček – ale ani jedna neměla přes 50, 3 tlouště (kámoš 46cm a cca 25 a já 41cm), potom ještě malého candátka a já jednoho bolínka 42cm, ale ten už to bohužel nerozdejchal. Měl poraněný žábry.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4464.jpg
Pátek 1. srpna 2008 v 11:39 ® schwara
schwara

str.kapr> všude na řece jich nachytáš spoustu na přívlač

reagovat
Neděle 27. července 2008 ve 22:27 ® str.kapr

dobrej chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevi kde bych nachytal okouny na sumce tady nekde v Jihlave.Diky

reagovat
Neděle 27. července 2008 v 16:47 ® Juraj reakce na …

Pardon! Takhle

reagovat
foto/forum/2008/th-img4424.jpg
Neděle 27. července 2008 v 16:43 ® Juraj reakce na …

A Drake s candátem

reagovat
foto/forum/2008/th-img4423.jpg
Neděle 27. července 2008 v 16:42 ® Juraj reakce na …

Minulou neděli jsem při procházcese psem viděl neuvěřitelné. Na staré plovárně vytáhl Drake candáta 49. Sekal ho hned a chtěl ho vyháčkovat ve vodě, přesto to měl až kde, takže už tam neplave. Den na to v Pravé poledne opět při venčení, chytil pan Klusáček kapra 61. Natěšený jak panic v aqaparku jsem jel večer na řeku do Přímělkova a dostal od ryb pořádnej vejprask. Pochytal jsem jednu plotici a cejna, asi deset litrů vody co crčela z nebe a pořádnou rýmu.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4422.jpg
Sobota 26. července 2008 v 0:01 ® schwara
schwara

Dneska jsem byl s tátou na Hybrálci 1. Chytal jsem na hladinu na chleba. Celou dobu mi do toho drbali nějaký čudli a nebo mi potom šli kachny, takže sem si pořádně nezachytal. Táta za tu dobu prošvihl jízdu na kapra a vytáhl celkem slušnýho cejna. Pak se přihnala neskutečná průtrž mračen z ničeho nic a když už to ustávalo tak sme řekli že pojedem páč sme byli úplně prochcaný tak to táta šel smotat, ale cejtil nějaký odpor. Původně myslel, že táhne nějakou větev, ale větev ožila a ukázala se jako candát 62cm. A ještě k tomu se chytl na nějakou navoněnou kuličku.

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 v 19:57 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> ok

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:18 ® schwara
schwara

Salmo> Tak jo, tak až přijedeš tak se domluvíme.

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:15 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> To by jsme mohli a ještě něco dlužíme tý pod pařezem :-)) ).Já teď budu tejden pytlačit ve Španělsku na útesu,fotky budou :-D

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:12 ® schwara
schwara

Salmo> Ty lipani tam musí bejt brácha tam chytl další 2 jeden měl 31cm a druhej asi 10cm. Ten malej by se ti hodil do akvárka co? :-)
S těmahle dvěma už vim o 4. Takže někdy by sme mohli zajít ať si taky chytneš.

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:07 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> kudla pěkná :-) a řeka začíná vydávat svoje poklady – lipan,ostroretka už čekám na 70 cm parmu :-D

Juraj> Abučko je v dobrých rukou,takových ryb co nachytalo jen tak nepamatuje ;-) .Dneska si jdu pro Team Mivardi tak ti pak napíšu SMS jak to vypadá

Hany> njn podělal – kouše se v horní úvrati

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:04 ® schwara
schwara

A tady je ta ostroretka, ale škoda že fotka je mázlá.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4387.jpg
Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:02 ® schwara
schwara

V pondělí jsme si zašli s kámošema na řeku, já vytáhl štičku 51cm. Kámošovi se povedla nádherná ostroretka 41cm, celkem jsme čuměli. Předtím ještě vytáhl tlouště, ploťku a okouna.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4386.jpg
Sobota 19. července 2008 ve 20:58 ® Kubah

skwor- Ještě uvidím,ale Daiwu vemu určitě…
Od toho Mivardi jsem čekal víc

reagovat