Vyhledávání
jihlavské revíry
9.5.2007 | schwara | 104.248 zobrazení | 1.059 odpovědí
Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 11. června 2008 v 19:00 ® Vlky reakce na …
-
Salmo> Taky sem si rikal jestli to je ,,kosťák,,.
reagovat - Středa 11. června 2008 v 17:18 ® schwara reakce na …
-
Salmo> Ty neznalče – kosťák. Teda myslim
reagovatD Já tomu někdy taky tak říkám.
- Středa 11. června 2008 v 16:50 ® Salmo reakce na …
-
Mastnej červ
reagovatto neznám
DD
- Středa 11. června 2008 v 16:06 ® Vlky reakce na …
-
kaprnak> a toho jelce 58 jsi taky chytil na mastnyho cerva ???
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 14:28 ® kajman333 reakce na …
-
salmo-presne kazdy kapr vazi jinak na jine vode
reagovat - Středa 11. června 2008 v 9:40 ® kaprnak
-
Vlky.chytam vetsinou na matchovku na mastne cervy
reagovat - Středa 11. června 2008 v 0:56 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: Zdravím a gratuluju k novýmu osobáčku. Já zatím bruslím kolem novýho přírůstku do rodiny, ale pomalu začínám mít rybářskej absťák. Jak to vidíš v průběhu týdne s nočníma fishkama? Já se dřív jak v 8 prostě nikam nedostanu. Jo a kdyby mamka měla problém, tak jí můžeš vzít s sebou, když už má lístek.
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 23:19 ® Salmo
-
Vlky> no kam půjdu nevím ráno asi na Pávov,odpoledne k doktorce na očkování a odpoledne bych to viděl na Střítež
schwara> jo 46 cm drží pořád a jak to tak vypadá tak se u něj zastavím na delší dobu – po tlouštích se sehla zem,nikde nejsou v proudu,v tišině prostě nic v sobotu ráno jsem byl a pověsil se cejn rovný pade (novej osobák), tři perlíni a po hodině čekání jsem konešně dostal tloušťáka asi 35 cm ale celkově bída…
kajman333,zlomiljsemprut> tak pro srovnání moje 83 vážila 11,2 kg.Jinak jak píše kajman je to o tom na jaké vodě chytáš,jak je úživná atd.
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 22:16 ® kajman333 reakce na …
-
tak nevim ale myslim ze na kzdych revirech jsou kapri jinak vazeni treba na tech caslavicich nez jsme tam prijeli tak nikdo neznal boilie ale sami rohliky a tak takze nekrmili atd.a tim boilies stloustnou a pribidou na vaze (si teda myslim)
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 22:12 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
kajman333: Tak to je jasné! Jenom, že ten můj taky nebyl žádné „slunko“
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 22:10 ® kajman333
-
ne neubral a podle toho jak bylvysoky ten muj byl nizky a dlouhy kazdyho kapra nemuzes merit s jinym
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 22:08 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
kajman333: Máš pěkné kapry, ale nějak se mi nezdá tvá váha u té 85-ky. Neubral sis? Jelikož moje 77-ka měla taky 11kg!:D
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 21:59 ® schwara reakce na …
-
Drake> Přesně tak, já taky celkem rád chodím sám. Když jedu třeba s tátou tak si sednu kousek dál. Ale někdy jdu s kámošem.
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 21:48 ® Drake reakce na …
-
to taky nemam rád ja mám rád taky svuj klid u vody
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 21:30 ® Vlky reakce na …
-
Salmo> A kam teda na zahajenou pudes???
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 21:29 ® Vlky reakce na …
-
Salmo> A kam teda na zajenou pudes???
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 21:24 ® Vlky reakce na …
-
kaprnak> Tak to je pekny a na co tam ty jelce chytas???
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 21:17 ® kaprnak
-
No nechci se chlubit ale u nas na brtnicce jsou daleko vetsi jelci ja mam nejvetsiho 58cm tady z reky.
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 21:09 ® schwara
-
Salmo> A co nové rekordy ohledně tloušťů?? Stále se drží ten 46cm?
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 20:48 ® kaprnak
-
No ja na zahajeni vyrazim na moji milovanou rodnou reku brtnicku kde nebude skoro nikdo jen par kamaradu s kteryma se vzdycky rad setkam a jeste lip kdyz to je na rybach.Bavi me to u nas hodne protoze jsou furt zabery a kdyz ne od stik tak berou aspon tlousti a perlini na rotacku.
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 19:28 ® Vlky reakce na …
-
a kam ty pudes???
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 19:54 ® Salmo reakce na …
-
Drake> no asi máš pravdu na Borovince se dá dobře zachytat ale myslím si že tam bude hlava na hlavě a to já zrovna nemusím…:-/
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 16:39 ® kajman333 reakce na …
-
schrawa-chytame na boilies muj nejvetsi ulovek jsem chytil na bananas od firmy mikbaits a hlavne sli na magickou olihen taky od firmy mikbaits
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 15:48 ® Drake reakce na …
-
to že je pávov špatnej na dravce je jen muj pohled na vec na pavove jsem mnel vždy jen minimální uspěchy na přívlač ale na borovince se mi to zdá na dravce lepší je to menší voda a ryby se tam lepe vyhledavají než na pavově každému to vyhovuje někde jinde:+)
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 15:40 ® schwara reakce na …
-
Drake> Jakto špatný?? Mě se zdá že dobrý ne??
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 15:27 ® Drake reakce na …
-
ja vyrazím asi na borovinku nebo na řeku na pavově je to špatný
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 23:31 ® schwara reakce na …
-
Drake> Já se asi vydám na řeku na 14 nebo Pávov. A kam ty??
kajman333> Na co berou? Všechny ryby co sem v sobotu chytl tak na rohlíkové boilies příchuť klobása
reagovat. Na nic jinýho nešli. Ty ryby už taky neví coby, ale výrobci taky ne. Příchuť klobása by mě nenapadla ani za nic a kdyby jí nekoupil táta tak bych oní asi taky nezavadil.
- Neděle 8. června 2008 ve 23:23 ® Drake
-
Zdravím vás kam pak se vydáte na zahájení???
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 23:03 ® kajman333
-
jezdime na caslavice hodne a po vsech svazovkach prominte uznavam ze se to muze stat to zaseknuti pojdte se raci bavit o kaprech jinak na co berou a tak.
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 22:27 ® Salmo
-
Jé to je zase hádka a kvůli ničemu… BTW Já byl na chalupě a jezdil jsem na řeku k Bransouzům – pověsilo se pár podouství a ploťek jinak nic zajímavýho
reagovat