Chytej.cz

jihlavské revíry necteno

9.5.2007 | schwara | 104.252 zobrazení | 1.059 odpovědí

Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 13. května 2008 ve 23:39 ® Juraj reakce na …

Salmo: Tak gratuluju k první úspěšné vycházce s novým feederem. Prý jsi nakonec koupil něco jiného?

reagovat
Úterý 13. května 2008 ve 22:27 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo tak jsem se zmílil :-D . Táta byl teď na pávově a vytáhl dva úhoře. Jeden měl 54 a druhej kolem 30. :-))

reagovat
Pondělí 12. května 2008 ve 23:10 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> marně ano neměl jsem vůbec čas ale slibuju že je sem hodím

schwara> tak to tě lituju :-P

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 22:50 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> Byl, ale u Prahy na venkove :-D . A kopal bazen. Ale ryby v něm bohužel nebyli. :-D Takže sem nic nechytl, páč sem neměl kde.

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 22:36 ® Juraj reakce na …

Salmo: Tak tu pátrám po fotkách ze včerejší rybačky a … Marně.?

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 21:59 ® Salmo reakce na …
Salmo

Ale jo na Pávově jsou když jdeš z hráze tak se pověsí :-) Byl jsi o prázkách někde ???

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 21:50 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> Tak na pávově bych úhořům nevěřil. Spíš na Hybrálci, tam jich kámoš a strejc nachytaj vždycky plno. Ale nejlepší místo je řeka.

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 21:39 ® Salmo reakce na …
Salmo

Pávov :-)

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 10:27 ® Drake

Zdravím vás lidi chtěl bych se vás zeptat kde jsou v jihlave kromě řeky uhoři jestli vubec jsou.

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 0:09 ® Salmo
Salmo

Bohužel je to tak :-((

reagovat
Sobota 10. května 2008 ve 12:31 ® Drake reakce na …

ja tak starou plovárnu mam velmi dobře zmapovanou bydlím totiž v ulici Nad plovárnou a chodil jsem tam hodne často ted to je s rybama hodne špatný

reagovat
Pátek 9. května 2008 ve 14:24 ® Salmo
Salmo

No na to se mě pralo už hodně lidí.A myslím že už není.Na starý plovářně se dalo obstojně zachytat i kousky okolo 40 cm ale lidi už to vymasařili a navíc jak to tam teď upustili tak si myslím že je to konečná......:-((

reagovat
Pátek 9. května 2008 ve 13:52 ® Drake reakce na …

hele nevíš jestli je tady v okolí jihlavy blízko nejaká dobrá likalita na líny

reagovat
Pátek 9. května 2008 ve 12:41 ® Salmo
Salmo

Drake> to se mi stalo taky ale vytáhl jsem 2 okiše :-)

reagovat
Pátek 9. května 2008 v 10:22 ® Drake reakce na …

Díky moc jo a jeste jsem zapomel ze kamoš vytáhl dva cejny naráz a ani jeden nebyl podseklej to bylo nejvíc hustý.

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 ve 14:12 ® Salmo
Salmo

Halóóóó je tu někdo ??

reagovat
Úterý 6. května 2008 ve 21:05 ® Salmo
Salmo

Drake> tak to gratulace :-)

reagovat
Úterý 6. května 2008 ve 20:10 ® Drake

Ja jsem byl s kámošema na pavově v neděli a mužu říct ze to tam šlo perfektně já jsem chytl 3 kapry za odpoledne kamoš 4 a druhej 1 a hafec cejnu a vedle nás seděl chlápek za tu dobu co jsme tam, byly vytáhl asi 5 kapru kolem 55 čísel zejtra to jedem vyskoušet znova a  uvidíme co to udělá.

reagovat
Pondělí 5. května 2008 v 18:36 ® Salmo
Salmo

schwara> Když přijela máti tak jsme se odebrali na Pávov ale tam jenom pár ťukanců.Vykašlal jsem se na to a jeli jsme zpět na rybníček a tam jsem dostal asi 10 karásků a jednoho perlínka.Celkem hustá rybyčka :-)

reagovat
Pondělí 5. května 2008 v 16:14 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> Chytil jsi ještě pak něco na tom rybníčku??

reagovat
Neděle 4. května 2008 v 11:38 ® Salmo
Salmo

schwara> na Borovince je to teď nějaký všelijaký pořád to tam ťuká ale je to nesekatelný párkrát jsem tam byl a už tam nejdu je to o nervy :-((

reagovat
Sobota 3. května 2008 ve 20:41 ® schwara reakce na …
schwara

Zdar, dneska na Borovince ze spousty mini záběrů jenom jeden cejnek. A kámoš prošvihl záběr ,na rohlík na hladinu, asi od Amura.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3755.jpg
Sobota 3. května 2008 ve 14:32 ® Salmo
Salmo

Juraj> Ahoj tvůj splávek jsem navázal až u vody,protože jsem ten můj štíhlý utrhl a tenhle jsem měl jako zálohu.Jinak jsem ho opravil abyh ti ho mohl vrátit v použitelném stavu jako „odměnu“ za to že jsi mě vzal do Luk na fišky :-) Jo a napiš mi prosím přesně ten tvůj typ feederu a kde jsi ho koupil(jestli přes internet nebo v prodejně)

reagovat
Sobota 3. května 2008 ve 14:07 ® Juraj reakce na …

Salmo: To co je na dlani na záběru níž je skutečně ouklejka pruhovaná. V Bransouzích pod splavem jich nachytáš vagon. Z horního záběru je zase patrno, že ti pořád dobře slouží můj splávek. Vzhledem k tomu, že byl poškozený a ty jsi si ho asi opravil, tak ho máš jako bonus – je tvůj, viděl jsi ho první.

reagovat
Sobota 3. května 2008 v 9:26 ® schwara reakce na …
schwara

klaxon> Ty menší rybky pod splavem a ty krapet větší tlouště a perlíny normálně na hloubce.

reagovat
Sobota 3. května 2008 v 1:13 ® klaxon reakce na …

Salmo: tak pred 14ti dny na rece, na mym oblibenym fleku sem vytahnul akorat 2plotky…kolega opodal taky bida, no ale sel sem si spravit chut pod splav, kde vzdycky nakej tloustak nebo tak neco neodola…a uplny prd..akorat sem di blbec sedl na breh a chytnul sem tu rymu, jak sem psal niz. Minulej tejden na rybniku lidi jak svin a za 4 hodiny se vytahl snad jedinej kapr…ted ve ctvrtek stejnej rybnik…lidi min…ale zase odpocinek u vody, nez rybareni…ja sem vytahnul po 4hodinach 1kaprika, videl sem jen na pul rybnika, ale ostatni nevytahli ani ň.., tak proto pisu o apatii..

Kde ste to nachytali? Nemyslim presny misto, ale spis jestli treba nad splavem v hloubce, nebo v proudu…a sedeli ste ne fleku, nebo soulacka? Nektery fotky vypadaj jako misto hned pod splavem.

reagovat
Pátek 2. května 2008 ve 23:56 ® Salmo
Salmo

klaxon> no klíďo s náma pojď a že by ryby byly v nějaký apatii se mi moc nezdá,koukni dólů na ty fotky ;-)

reagovat
Pátek 2. května 2008 ve 23:45 ® klaxon reakce na …

salmo: v tom pripade jasnej proudnik, na oklej se to stejne naky velky…ale z toho uhlu je to takovy svetly a to oko vypada tak velky, ze sem se vic priklanel k oukleji. Kazdopadne jak oukleji, tak proudniku sem v zivote chytl, ze by se dali spocitat na jedny ruce..tak to taky tolik neznam. Ale asi budu muset jit na ryby s vama nekdy…abych se to taky naucil jednou konecne:D Ja sem posledni 3 tejdny v hrozny krizi a nejvetsi ulovek za tu dobu je ryma, kterou sem jeste nezazil a slusna bolest v krku…ale uz sem to snad premohl, tak zase vyrazim k vode…ale kdyz vim, v jaky apatii ty ryby sou, tak se mi ani nechce…:/

reagovat
Pátek 2. května 2008 ve 23:37 ® Salmo
Salmo

Jo a byli jsme na Jihlavě 13

reagovat
Pátek 2. května 2008 ve 23:37 ® Salmo
Salmo

a tohle je jedna a ta samá fiška takže žádná ouklej

reagovat
foto/forum/2008/th-img3749.jpg