Vyhledávání
jihlavské revíry
9.5.2007 | schwara | 104.254 zobrazení | 1.059 odpovědíNapište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 28. dubna 2008 ve 23:36 ® Salmo
-
to je ta 40
reagovat - Pondělí 28. dubna 2008 ve 23:19 ® Salmo
-
schwara> se podrž,Hamr nic a já jsem dostal na první nához 32 cm tloušťáka a po chvíli čekání než se rybky uklidní přišla krásná 40.Co víc si přát.....
reagovat - Pondělí 28. dubna 2008 ve 23:08 ® schwara reakce na …
-
Salmo> Tak jak ste dneska dopadli?
reagovat - Neděle 27. dubna 2008 ve 23:35 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: Nikde žádnou fotku nevidím. Jak to bralo? Já byl dnes na řece v Třebíči na Awa-Shima feeder cupu a byla to fakt bída.
reagovat - Neděle 27. dubna 2008 ve 23:14 ® Salmo
-
Tak dneska se schwarou na řece
reagovatfotky máte v „Z lovu“
- Neděle 27. dubna 2008 v 0:22 ® klaxon reakce na …
-
schwara: ja pouzivam kmenovej vlasec 0,14 nebo 0,16(u bice i slabsi) a navazce 0,08 0,10 nebo 0,12. Na tu 12 se da 50kaprik krasne vytahnout. S tema slabsima nemam co se tyce kapru moc dobry zkusennosti, hlavne na rece… . Prumer vlasce je hodne o prutua mozna i o brzde. Na fish-pro jsem cetl o pouzivani gumy pri lovu na odhoz, coz ti dovoli pouzit i slabsi vlasce..ale jeste sem to nezkousel… .
reagovat - Neděle 27. dubna 2008 v 0:02 ® schwara reakce na …
-
klaxon> já nemám návazec a kmenovej mám 0,10. A ty??
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 23:55 ® klaxon reakce na …
-
schwara: sem myslel prumer vlasce navazce..teda jestli pouzivas navazec.
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 23:48 ® schwara reakce na …
-
klaxon> úplně nejjednoduší co je. Háček, broček a mini splávek.
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 23:40 ® klaxon reakce na …
-
sxhwara: no ja z tvaru toho hacku stejne nic nepoznam:D maximalne ti reknu, ze na takovej taky chytam, nebo ne…:D Nekdy proste pomuze zmena typu hacku a rekl bych, ze nikdo ani nevi proc…ale to teda pokud se ti soustavne nedari neco seknout, pokud to byla jedna nahodna ryba, tak kvuli tomu nema cenu menit hacky…to bys pak nechytl vubec nic, kdybys delal kompromisy…myslim. Ale jestli to bylo fakt velky, tak je mozny, ze by tu rybu ten hacek neuchodil…ze by se treba narovnal…ale rozhodne by byl lepsi zazitek, kdyz ti ryba hacek narovna, nez kdyz se vypne.
A jakej pouzivas navazec kdyz mas 18hacek?
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 23:21 ® schwara reakce na …
-
klaxon> Používám 18 háček zítra si zaběhnu do sklepa a ňákej vyfotím ať víš jakej má tvar.
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 23:13 ® klaxon reakce na …
-
schwara: co myslis tim malym hackem? jak malej ten hacek pouzivas? Ja bych spis rekl, ze nez ve velikosti bejva problem ve tvaru, ostrosti a pripade taky nastraze, ktera se obcas vloudi mezi hrot a rybu. I kdyz posledni dobou nemam problem s promenovanim zaberu ale spis s poctem zaberu..:( Jinak…ste se bavili o Pavove, jak je to tam s hloubkou?
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 23:13 ® Salmo reakce na …
-
schwara> Nevím je mi to celkem jedno.Běž na ICQ to bude lepší domluva
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 23:11 ® schwara reakce na …
-
Salmo> Asi jo, ale nevím pokuď nebudu muset na fotbal. Kam bysme zašli??
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 23:09 ® Salmo
-
schwara> no vidíš aspoň jsi něco chytl
reagovatJak to vidíš zejtra ?? Celkem bych někam zašel máš čas ??
- Sobota 26. dubna 2008 ve 23:06 ® schwara reakce na …
-
Salmo> Někde se stala chyba
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 23:05 ® schwara reakce na …
-
To já byl dneska nakonec s tátou na Pávově. Ze začátku jsem chytal na položenou, ale neaktivita ryb mě donutila změnit prut a chytat na lehkou plavačku a hned na první nához sem vytáhl perlínka. Pak jsem měl krásnej záběr, že splávek zmizel v hloubce, ale když sem zasekl tak se mi jen protočila brzda a vynořil se prázdnej háček. Asi to bylo tím že mám moc malej háček. Od vody nás dostal až stále se zhoršující déšť.
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 23:04 ® Salmo
-
schwara> pěkný
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 23:02 ® schwara reakce na …
- reagovat
- Sobota 26. dubna 2008 ve 22:55 ® Salmo
-
klaxon> Jo na těch fotkách je úsek mezi Helenínem a Malým Beranovem.Na 14 jsem se byl jenom podívat na kole až do Rantířova a je tam pěkná řeka hlavně ten úsek za Motorpalem,je tam hodně padlých stromů atd. takže se tam asi budou držet zubatý.
schwara> No dopadl jsem špatně ryby jsou už asi popíchaný nebo co měl jsem dva drbance a ten druhej byl od okiše to vím jistě,protože se pověsil,vyjel k hladině a spadnul.Kámošovi to ukousla zubatá okolo 40 cm a vyjel mu po tom celkem pěknej tloušť okolo 35 cm ale jakoby se spálil a nástrahu nedobral.Takže na břeh se nepodívalo vůbec nic ale nuda nebyla…
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 21:11 ® schwara reakce na …
-
Salmo> Tak jak si dopad?? Co si chytl??
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 14:59 ® klaxon reakce na …
-
Salmo: tak vy taky mate papiry chvili, ja uz od ledna…tak bych uz neco za sebou mit mohl…kdy vam je teda nakonec dali?
Jinak sem koukal na tu tvoji galerii privlac 07, to je Jihlava za Jihlavou?:D Jakoze Malej Beranov a tak? Nedostal ses nekdy taky na druhou stranu od Jihlavy…na 14ku k zajecaku pripadne jeste dal?
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 13:50 ® Salmo
-
klaxon> nefňukej já na tom nejsem o moc líp
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 13:49 ® Salmo
-
schwara> pak dej vědět jak jsi dopadl s těma tlouštěma
reagovatcelekm by mě to zajímalo
- Sobota 26. dubna 2008 ve 13:45 ® klaxon
-
je o cem psat? no ja letos jeste poradne nic nevytahnul. Hlavne mam ted v hlave posledni lov a ten me fakt deprimuje. Pred ctrnacti dny na bradle a vytahnul sem naky plotky, cejny, liny a 3kapriky a to mi to bralo jen prvni hodku, dokud sem mel co hazet do vody… Tak sem si udelal cas ted ve ctvrtek, pripravil vic navnady, jako nastrahu rohlik, kukurici, cervi a hnojacky…sem si myslel jak si pekne zachytam a na odhoz mi to za 4hodiny ani netuklo, nebo mozna tuklo, ale to sem v tom vetru nepoznal. A tak kdybych nevytahnul bic a na nej par belicek, tak sem sel domu jako bezrybka.
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 12:20 ® Salmo reakce na …
-
schwara> já tam budu vláčet tak třeba se poštěstí nějakej potočák nebo i malá štička…
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 12:09 ® schwara reakce na …
-
Salmo> Tak tam je to krásný. Na lehkou plavačku jak dělaný.
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 12:05 ® Salmo reakce na …
-
schwara> no dneska tam jdu poprvý tak to nemám ještě zmapovaný na výbornou ale asi to padne na úsek za Víláncem kdyžtak koukni do mýho novýho fotoalba „Přívlač 2008“ ať aspoň víš jak to tam vypadá
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 12:01 ® schwara reakce na …
-
Salmo> A do jakejch míst chodíš chytat??
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 v 11:59 ® Salmo
-
schwara> Jo můžu dneska jdu opožděně zahájit na pstruhovku.Tak jsem zvědavej jak pořídím potom sem hodím fotky
reagovat