Vyhledávání
jihlavské revíry
9.5.2007 | schwara | 104.096 zobrazení | 1.059 odpovědí
Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 13. května 2007 ve 12:09 ® schwara reakce na …
-
Asi před dvěma lety se tam nasazovali štiky a pěkný. Chytli jsme jich tam dost měli kolem 60cm, ale byli tam mnohem větší. Úplně tam vyžrali ty plevelný ryby, takže to má výhodu že ti neshazujou návnadu z háčku jak to maj ve zvyku. Ale při lonskejch povodních všechno bud vychcipalo a nebo to zdrhlo do nejakyho soukromyho rybnika pod tou Podkovou. O tom rybniku sem nevedel je prej soukromej. Vcera mi to tam říkal nějakej místní dědula co tam chytal. A další výhoda je že tam neni moc rybářů ve všední dny tam většinou ani nikdo neni.
reagovat - Neděle 13. května 2007 ve 12:02 ® schwara reakce na …
-
Oseva je ten pod motokrosem, ten menší. A k podkově se de takhle: na kraji pole je už vyšlapná cestička která tě dovede do lesa(ja ale asi 15m dlouhá) potom pokračuje lesem.Vede docela takovim mini pralesem. Až dojdeš na takovou širší cestu jdi dolu a za chvíli seš u rybníka.
reagovat - Neděle 13. května 2007 v 11:43 ® čendis
-
A ktera je podkova?byl jsem se tam jenom podívat a dojel jsem s autem až na hráz jednohoho rybníka a podle tvaru to byla spíš oseva.ta podkova je ten rybník až vzadu v pravo od motokr. dráhy co není moc vidět?A kudy se tam jde, kolem toho potoka.
reagovat - Neděle 13. května 2007 v 11:34 ® čendis reakce na …
-
V pátek jsem byl na borovince na rurkách(úhořích) a chytil jsem kapra 56cm.měl jsem pak ještě další 4 jízdy od kaprů,ale ty jsem vždycky jen otočil.2 rousnice jsou pro ně velký sousto.
reagovat - Sobota 12. května 2007 v 19:36 ® schwara reakce na …
-
Dneska jsem byl na vílanecké podkově. Párkrát to tam tuklo. A sem tam někdo vytáh kapříka cca 35cm.
reagovat - Pátek 11. května 2007 v 16:31 ® čendis reakce na …
-
Amurů je tam plno,ale jenom okolo 30cm (max. do 50).Na řece berou jelci v noci na rousnice.kolega z práce chodí na úhoře,ale chytá jelce.S kaprama je to letos špatný.Berou jen kapři do 45cm.A to já pouštím.Tak zatím
reagovat - Čtvrtek 10. května 2007 ve 21:06 ® schwara reakce na …
-
čendis> jo něco takového už jsem taky slyšel o větších kaprech a něco taky o amurech. Jinak já chodim na hybrálecký rybníky, borovinku (tam jsem byl dneska a jeden kapr 40cm, takže se zase vrátil do vody) a semtam jdu i na řeku tam se letos prej chytaj jelci. A dík za přízpěvek.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2007 v 15:59 ® čendis
-
Jak zařadili do revírů Brádlo tak jsem tam chytil pár káprů okolo 60 cm. ale chytli se i větší ( teda co jsem slyšel)A je tam i sumec určitě přes metr.Viděl jsem ho lovit.A co ty?Kam chodíš a kde to bere?
reagovat - Středa 9. května 2007 ve 22:38 ® Tumi
-
JIhlava 12 u luk na plavanou dvě plotičky 27 a 31
reagovatza dvě hodiny.....