Chytej.cz

Čím se živí malá Štika necteno

8.5.2007 | Kouba | 13.312 zobrazení | 52 odpovědí

Mam doma 3 Štičky tak max 5–6cm..nevím čím ju mám krmit aby se mě nepožraly mezi sebou prosím poradte me nekdo mam ju doma v akvariu???????????­??????vím ze jako maly maji jako potravu plankton toho asi moc v akvarku nebude:??????

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 7. prosince 2007 ve 20:42 ® 

Kouba:Takže zázrak se nekonal! Já to tušil…navrhuji, abys příště nechal štičky tam kam patří…I tam je úmrtnost velmi vysoká, nicméně co oči nevidí…!?

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:26 ® Salmo reakce na …
Salmo

Kouba> to samý se mi stalo z candátem taky nevím proč normálně žral a zničeho nic ze začal tak divně kroutit a snažil se tu rybku vyvrhnout potom jak když do něj střelí vyrazil a narazil do stěny akvarka dívat se na to jak dodělává jsem už neměl sílu tak jsem šel radši pryč :-((

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:17 ® Kouba
Kouba

NO stiky uz nejsou zadusily se neonkama nevim proc normalne je zraly a le jednou se proste zadusili kurvy jedny Msím zase pockat na leto az se v rybochovu vilíhnou noví

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:18 ® Rybar211
Rybar211

kde se dá taková štika koupit velikosti kolem těch 5 cm… popř. nějací okouni :-) diky a za kolik

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:51 ® Syky reakce na …

Tú šťuku som chytil, keď som s kamarátom na jar hladal vo všeliakých bačorinách mloky.(hladali sme ich na jednu súťaž do školy)No a keď sa v podberáku ocitla malá šťučka hneď som ju bral do akvaria. To miesto kde som ju chytil nieje revírom, je to malé jazierko(alebo skôr mláčka). Šťučka sa sem dostala asi pri veľkej vode.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 11:28 ® 

Štička téměř okamžitě po vykulení požírá skoro všechno co se hýbe. Jakmile doroste do určité velikosti (pár cm.) snadno sežere i jedince stejně velkého jako je sama…takže pokud se Ti mezi sebou nepožerou, můžeš mluvit o malém zázraku.

reagovat
Středa 5. prosince 2007 ve 22:38 ® RADE4EK reakce na …

Koretra je larva pakomárů,nebo nějakých much,ale zkusil bych je,taky patentky a žížalky-hnojky,pokud možno živé.

reagovat
Středa 5. prosince 2007 ve 13:58 ® Jirka.:) reakce na …

Syky:Kde si prosimtě sehnal ty štiky??

reagovat
Čtvrtek 24. května 2007 ve 14:26 ® Syky

Za zhruba mesiac šťuka vyrástla z pôvodných 6cm na asi 12cm takže asi bola dobre krmená.

reagovat
Středa 23. května 2007 ve 14:39 ®  reakce na …

A co takhle fotky těch štik?

reagovat
Úterý 22. května 2007 v 16:35 ® Scanix
Scanix

Ne ze ji budete mit v akvarku par let a pak nebudete machrovat metrovkou vyfocenou nekde venku :-)) )

reagovat
Úterý 22. května 2007 ve 12:56 ® dvorak

Kouba- Tak jak stiky? Rostou jak svine?

reagovat
Pondělí 14. května 2007 ve 23:59 ® Kouba
Kouba

Kurvy jedny supinatý

reagovat
Pondělí 14. května 2007 ve 23:58 ® Kouba
Kouba

NJn to stejny aji ja

reagovat
Pondělí 14. května 2007 v 0:27 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Ja totiz uplne puvodne nevedel ze to jsou kaprici…nabral jsem je v rybniku do sklenicky jako uplne male prtata takze nebylo sance poznat ze to je kaprik ale nakonce z nej malinci kaprici vyrostli…Do toho velkeho jsem je dat nemohl bo by se akorat stali potravou pro velke ryby…jinak jsme je mel asi 3 roky ;-) a krmil jsem je jen krmenim pro akv. rybicky. A nakonec umreli kdyz jsem odjen na tyden na lipno :-((

reagovat
Neděle 13. května 2007 ve 23:22 ® Kouba
Kouba

Ja myslim ze ti štiky se dokažou rychle přizpůsobit…Ale ti kdo chcou mit kapry !!!! doporucuju hodne krmit mel sem 2 kapriky viz www.chytej.cz …no mel sem je asi 10dnu krmil sem je je a porad zraly ni nenechaly na dne pak sem jim tam dal neky sracky celkem dost chleba atd krmeni pro akv. rybky no proste sem jim tam toho dal hodne odjel na 14 dnu na ryba kapri zdechly kurvy!!!!

reagovat
Neděle 13. května 2007 ve 20:17 ® PeťanX reakce na …

tak to je fakt malý.. a ještě na 4 kapry.. ;-) v tom vetší by to byl asi lepší výsledek..

reagovat
Neděle 13. května 2007 v 19:55 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Je to akvarko bylo tak asi 40×30×20 asi tak nejak ja nevim ale bylo male a tam jsem mel ty kapriky ale zase byli mali ale uplne krasni ;-) Jinak kdybych to dal do akvarka co mam druhe 1,5mx1mx75cm tak to by bylo mozna jina ale tam jsem mel ancitrusi a sumecky takze by je mozna sezrali a ti meli tak 20cm+

reagovat
Neděle 13. května 2007 v 18:10 ® PeťanX reakce na …

Shadowhunter, Syky> Asi to bude teda jak říkáte – zakrní a dál neroste.. díky ;-)

Shadowhunter> a jak velký si měl akvarko, že vyrostli tak málo, smím-li to vědět?? Mám totiž v plánu založit takový studenovodní akvako, právě převážně na dravce jako okoun, štika, nebo něco takovýho ještě nevím… tak mě to právě zajímá ;-)

reagovat
Neděle 13. května 2007 ve 13:22 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

No nevyroste ti do zadny velkych rozmeru ale zustane mala…ja mel v akvarku 4 kapry (2 lysce a 2 supinace) a po 4 letech meli tak 8cm vice nevyrostli zakrneli takze bych rek ze tak to bude asi i s tou stikou…zalezi na velikosti akvarka cim vetsi tim vice vyrostou ale pokud mas male akvarko tak zustanou male.....

reagovat
Neděle 13. května 2007 ve 12:17 ® Syky reakce na …

Podľa mna tá šťuka bude rásť len do doby kým jej to akvárium nebude malé a potom zakrpatie. Neverím že po následenom vypustení prežije dlhšiu dobu, ale možno sa mýlim.

reagovat
Neděle 13. května 2007 v 11:11 ® PeťanX reakce na …

Hele sorry že se tak blbě ptám… je vůbec moožný aby se ta štika, až odroste do velikosti něpřiměřené velikosti akvárka ,pustit zpátky do vody… ?? Je to možná blbá otázka, ale tu rybu tam nemůžete mít do nekonečna, jen tak by mě to zajímalo..... díky

reagovat
Sobota 12. května 2007 ve 13:46 ® Syky reakce na …

Aj ja mám malú šťuku(zhruba 6cm)asi už dva týždne. Krmim ju poterom, ktorý som nachytal na rieke do kýbla. Ten poter má asi 1–1.5 cm(tie rybičky s maxi očami a mini telom) takže je dosť malý. Vyhladovaná šťuka ich zvládne asi tak 30–40 možno aj viac čo som sa dosť čudoval.Skúšal som jej dať aj žubrienky ale neúspešne. Pred rokom mal kamarát 3 šťuky ,krmil ich a nakoniec mu zostala iba jedna ktorú radšej pustil.

reagovat
Sobota 12. května 2007 ve 4:00 ® Kouba
Kouba

Co je to koretry/koretra????????

reagovat
Sobota 12. května 2007 v 0:06 @ ??? reakce na …

kup mražené koretry určitě ti je budou žrát

reagovat
Pátek 11. května 2007 ve 20:44 ® Kouba
Kouba

Sem jim koupil zase dneska 2 neonky a hned je sluply zitra du nachytat na rabnyk :-) nejaky maly kurvy:)

reagovat
Pátek 11. května 2007 v 16:22 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Preced vodu pres akvaristikou raselinu…PH 6,5–6,8. Teplota pred vyterem by mela byt 18–20 stupnu…na vytreni potrebojou rostlinky. Po vytreni je ihned odlov nebo ti to sezerou a zvys teplotu na 24 stupnu. Je dobre na 5 dni oddelit samicku od samecka a krm je zivou potravou a pak je dat do vytiraciho akvarka a mas to. Jinak v akvaholu ti urcite radi poradi…a kup si tam chovne pary a pak se ti to bude mnozit a muzes tim krmit stiky ale pokud by to bylo moc slozite tak si kup hejno zivorodek…dobre na mnozeni jsou mecovky nebo kominici ti se taky dobre a hlavne jednodusse mnozi jen musis pak samici tesne pred porodem dat do vytiraciho akvarka a jak porodi tak ji odlovit nebo ti to pozere a nic nemas. Nebo vem sklenici zajdi k rece dej do ni srot a dej do vody…ted je ve vodach plno vylihle haveti co ma tak do 4cm a mas rybicky a nebo misto sklenice vem zaclonu ;-)

reagovat
Pátek 11. května 2007 ve 13:15 ® PeťanX reakce na …

Shadowhunter> Prosím neměl bys návod na množení neonek, nikdy se mi to nepovedlo, jen u živorodek :-(( … díky

reagovat
Pátek 11. května 2007 v 11:56 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

kup si par neonek a dej je zvlast do akvarka … oni se dokazou mnozit jako kobylky…aspon mi se mnozili kdyz jsem mel akvarko

reagovat
Čtvrtek 10. května 2007 ve 22:38 ® PeťanX

Kouba> tak to vám tam stojí celkem dost… :-P Jestli nejseš náhodou z Jihlavy mužeš skáknout do teska.. tam je maj za 8kč/ks(teda aspon mejvali) :-D nebo kukni v Lidlu :-D Jinak já kdybych měl krmit takový štiky, tak bych zašel někam na potok.. třeba k nám na lom :-) a nachytal tam minioukleje nebo hrouzky(těch je tam tolik že sem to v životě neviděl).. ;-) ))

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1