Chytej.cz

Deštník Sensas s bočnicemi za 999,--Kč necteno

8.5.2007 | ČudlařX | 8.224 zobrazení | 19 odpovědí

Objewil jsem na stránkách braunstaru deštník s bočnicemi a docela mi padnul do oka .Jestli můžu tak mi helpnite s ňákou recenzí ..dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 16. května 2007 ve 12:45 ® Mary reakce na …
Mary

Nevím,jestli má habakuk dobré ceny, výběr má určitě, byla jsem tam jednou, ale bylo tam zrovna moc lidí. Majitel habakuku mi volal, ohledně toho bivaku, ale nevěří mi, že jsem ho koupila za tu cenu co uvádím. Kupovala jsem ho dvakrát, jednou pro sebe a vloni na rybářské závody. Pokaždé v jiném kraji.Je to bivak bez podlážky, a nemusíš do něj nic cpát. Když ho vyndáš, tak se sám rozletí, akorát to roztáhneš. Když jsem ho kupovala po druhé, tak ho v prodejně na Karlovarsku neměli, ukázala jsem ho v katalogu a rovnou jsme se domluvili na ceně. Do tří dnů jsem ho měla. Teď ho scháním znovu na ty rybářské závody, ale nemohu ho teď sehnat, za tu cenu. Ale jinak doufám, že takovou prodejnu, jako máte v Plzni budeme mít, jako zákaznici v Toužimi. Majitel se teď přestěhoval do většího prostoru, a zatím co jsem viděla nějaké ceny třeba ryb.baťohů, tak to bylo velice slušné.

reagovat
Úterý 15. května 2007 v 17:30 ® ČudlařX
ČudlařX

Mary:No k Habakukovi jezdim nakupowatnejdradši-welkej wýběr a hlawně dobrý ceny :-)) ..koukal jsem na přístřešky který byli už asi za 1300,– …otázka jestli to nebyly za tuhle cenu šity:D:D

reagovat
Pondělí 14. května 2007 v 11:33 ® Mary reakce na …
Mary

Čudlař: Posoudit, co je lepší, Každý má jiný názor. Já jsem pro příštřešek Awa Schima, když jdeš chytat na chvíli nebo, celý den. Dají se do něj složit věci, dá se přikurtovat, ale nejvíce na něm oceňuji rozložení a složení. Takže, když jdu na chvíli na ryby, tak to za to stojí ho rozkládat. navíc jseš od Plzně, dojdi se podívat k habakukovi. Ten ho má za 1990,–-Kč, měl ho i na burse, ale žádná sleva tam nebyla. Já jsem ho koupila asi před 2 roky v Kutné hoře za 1740,–-Kč. Můžeš ho rozložený přestěhovat z místa na místo. Navíc nepotřebuji v létě kladivo, abych zatloukla držák na deštník do země. Stačí, když mám zapíchnout vidličky do suché země. A hlavně je velice skladný. Ze začátku jsem to neuměla složit. nyní jednou rukou. Pokud to nebudeš umět, stačí říct.

Láďa Vydra: dívala jsem se na ten bivak, ale jestli jsem se dívala dobře, tak do něj musíš cpát výztuže. A to se nikomu nechce, když jde chvíli na ryby, to by byl lepší deštník.

reagovat
Pondělí 14. května 2007 v 9:21 ® Láďa_vydra reakce na …

Hmmm........ fotku sem nedostanu takže se koukněta na tento odkaz www.lodniobchod.cz

reagovat
Pondělí 14. května 2007 v 9:19 ® Láďa_vydra reakce na …

tak nový pokus o foto

reagovat
Pondělí 14. května 2007 v 9:15 ® Láďa_vydra

a co tento přístřešek ?? později si k němu můžeš dokoupit další díly a je z toho obrovskej bivak více je vidět na www.lodniobchod.cz

reagovat
Sobota 12. května 2007 ve 13:06 ® ČudlařX
ČudlařX

Takže se ještě zeptam :-D Jaký + a - má deštník oproti rychlo přístřeškua naopak ?:-D :-D .díík

reagovat
Sobota 12. května 2007 v 10:05 ® Mary reakce na …
Mary

Mám přístřešek Awa shima, V kutné hoře jsem ho koupila před 2 roky za 1740,–-, do třech minut rozložený, i složený, žadný tyče do něj nemusím cpát, složím ho do pěkného kola o průměru asi 0,70 m skoro jednou rukou. V televizi ho ukazoval p. Hrušínský s p. Tomim. Skládala ho tam ženská, ale skládám ho jinak. v pohodě do auta za přední sedačku a ještě si tam sednu. Na internetu ho najdete na www.habakuk je to Plzeňská prodejna. prostě je to lepší než deštník. dá se i přikurtovat.

reagovat
Čtvrtek 10. května 2007 v 16:00 ® Jarda carp
Jarda carp

Ahoj – tento přístřešek se mi zdá ještě lepší než deštník.Dá se složit na velikost tašky do krámu,(žádné tyče apod.)Dá se přikolíkovat k zemi a hlavně má rozepínací všechny 4 boky.Je na dva díly se stříškou nebo bez ní…nic takového jsem na ČR trhu neviděl.S poz­dravem J.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2062.jpg
Čtvrtek 10. května 2007 v 15:48 ® ČudlařX
ČudlařX

Moockrát děkuju :-)) ..prostě už mě štwe moknout na rybybach:D ..prostě nechci šlápnout wedle ..takže ještě jednou 100× dík

reagovat
Středa 9. května 2007 v 19:15 ® Valda reakce na …
Valda

já jsem ho musel trochu předělat na bočnicích jsem musel udělat nová poutka protože ta koženka po prvním silnějším větru se utrhla tak jsem s popruhu na batohy našil poutka a dal jsem tam gumová očka ať to při větru pruží,ale jinak za ty prachy dobrý

reagovat
Středa 9. května 2007 v 15:52 ® cormaxx
cormaxx

ivošš: v Ravenu v brně maj deštník s bočnicema za 699,–

www.ravenbrno.cz

reagovat
Středa 9. května 2007 ve 14:28 ® ivošš
ivošš

Ja sem nenašel jinači za mensi peníz a moc se mi tento líbí tak ho asi taky koupím…

reagovat
Úterý 8. května 2007 ve 22:24 ® pitrasi

mam ho taky asi 14 dní a zatím v pohodě. jen doporučuji koupit ještě vrták na deštník za 219 kč u stejné firmy. dost to usnadní zapíchnutí do země.

reagovat
Úterý 8. května 2007 ve 21:41 ® Lukas

vipadá moc pěkně asi si ho taky koupim.

reagovat
Úterý 8. května 2007 v 18:46 ® cormaxx
cormaxx

ja ho nemam doma je v aute…ale já mám 130cm a vim že se mi tam vešel;-)

reagovat
Úterý 8. května 2007 v 17:28 ® PeťanX reakce na …

cormaxx> a jakou má trans. délku.. myslíš že by se vešel do 125cm dlouhýho obalu?? :-)

reagovat
Úterý 8. května 2007 v 16:57 ® cormaxx
cormaxx

Mám ho taky,sice ne od sensas ale pred 2 rokama stal 1400 takže kvalita bude asi stejná.Proti sluníčku ,při dešti i když fouká vítr (ne nějakej uragán),proti ranní rose je super.Navíc když se sklopí kopule kolmo k hlavní tyči tak je super i proti větru.Je skladnej,hned vybalenej,rychle usychá…za ty prachy je super akorát na tom našem byl blbě řešenej ten zip na uchycení bočnice.Když hodně pršelo tak přes ten zip protejkalo na bočnici zevnitř tak mi tam mamča našila pruh látky přes zip a už je to v poho

reagovat
Úterý 8. května 2007 v 15:57 ® ČudlařX
ČudlařX

Toje on..a parametry byly uwedeny tyhle : Deštník Sensas 220cm s kloubem a otevřenými bočnicemi proti větru za parádní cenu. Hodně pohodlí za málo peněz. Bočnice jsou doplněny dvěmi okny pro lepší rozhled.Bočnice jsou odepínatelné pomocí zipu.
V ceně je obal na deštník,kolíky a šňůrky pro snadnější ukotvení. Rozměr deštníku je udáván přes kopuli.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2049.jpg