Vyhledávání
Rybník Bažantník
7.5.2007 | ulrisak2 | 4.486 zobrazení | 4 odpovědi
Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto soukromým revírem? Nachází se v areálu kempu Sedmihorky u Turnova, jedu tam s přítelkyní na dovolenou a na netu nemohu najít žádné informace ohledně obsádky, ceny povolenek atd., děkuji za odpovědi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. května 2007 ve 21:05 ® Mr.FISH reakce na …
-
NO HELE NEVIM ale na tejden to nebude už tak moc drahý myslím kolem litru a něco…fakt už nevím.najdi si kemp sedmihorky a zavolej tam.na Roudný se dá povolenka koupit u MOČRS Turnov-MP povolenka stojí myslím 1000kč/měsíc (4000kč rok) hostovačka, ale můžeš polovit i na Jizeře a ta v Turnově stojí za to. až to bude aktuální ozvi se mi provedu tě po revírech…jsem tu RS
reagovat - Středa 9. května 2007 v 7:20 ® ulrisak2 reakce na …
-
Díky, moc si mi pomohl, jo a nevis kolik stoji povolenka na tyden? A na Roudnym stoji povolenka kolik? Dik
reagovat - Úterý 8. května 2007 v 18:29 ® Mr.FISH
-
čUS KLIDNĚ SE PTEJ ten rybník docela znám.je to soukromá voda která patří ke kempu vedle.povolenku koupíš na recepci kempu.cena bejvala 350kč/den.jsou tam jiný pravidla než na svazový vodě-benevolentnější. Já jsem tam lovil víceméně párkrát…je to nedávnop vyčištěnej rybník a je tam mělko- 60-max 180cm a v 90% kolem 120cm vody. doporučuju velice jemné vlasce a hodně lehká čihátka. občas je tam dost rybářů a ty ryby jsou docela študovaný.nicméně pokud je dobrej den,zvolíš např kukuřici a konopný kuličky+krmelec s něčím sladkým dá se tam za odpoledne ulovit i 15 kaprů.nejčastější jsou úlovky mezi 40–50cm ale vytáhl jsem tam i 74cm.je tam leccos ale nejvíc kapříci, dá se ulovit slušnej lín a u rákosí i úhoři ale bejci.když se totiž vypouštělo zajeli do rákosí a do přilehlejch velkejch bažin a nikdo je nedostal ven.není to častý ale když už jde úhoř ven má většinou metr a víc.malý se tam moc nevyskytujou.jinak pokud si chceš slušně zalovit doporučuju 5km vzdálenej rybník Roudný. ale tam to chce podle toho co lovíš.je tam hodně kaprů 60–110cm (jelikož je tam horní míra), amuři 50–100cm,tolstolobici jak malý prase a dost pěknejch dravců hlavně candoši a štiky.
reagovat - Úterý 8. května 2007 ve 12:05 ® Rybar211
-
Neznám, neporadím
reagovat