Chytej.cz

Dobrý tip na UL přívlač necteno

8.10.2004 | | 2.971 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Poslední tajný tip pro uživatele Chytej. cz před skolením chřipkou a odchodem do věčných rybářských lovišť. (Tak mi to předpověděly sudičky) Neberou Vám i když jim předhazujete svoje favority? Pokud lovíte malé ryby jen pro pocit uspokojení a používáte třpytky do velikosti max. 1, tak Vám předhodím docela dobrý tip, který mám již prověřený několikátou ryb. sezónu a nikomu jsem o tom ještě neřekl. Marmyšky znáte že? Urval se Vám na nich někdy háček a museli Jste ji vyhodit? Tak to byla chyba! Smrtelnou nástrahou pro ryby je, když si provléknete marmyšku bez háčku,nejlépe tzv. berušku (česká, zlatá s červeným zabarvením) volně na vlasec před plandavku nebo rotačku. Nejlepší k tomu jsou malé plandavky, protože nepotřebují karabinku. Rotačka za marmyškou již nemá ten správný chod a musíte ji dát až na vlasec za karabinku a proto používám raději plandavky. V čem je to kouzlo? Okounek, pstruh nebo tloušť když vidí marmyšku, kterou honí imaginární rybička ve tvaru plandavky, nikdy neváhá a útočí. Pokud lovíte na vel. 00 až 0, tak máte se pstruhy odchytáno a závody vyhraný. Je to tip, který jsem ještě nikomu neřekl a Vy jste první. Takže mnoho úspěchů a lovte bez protihrotů! Pstruh je moc krásná ryba na to, aby se zbytečně zraňovala! Ahojky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:08 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Nevadilo by,kdyby přestali vyrábět háčky s prtotihroty!Když jsem chtel nedavno omylem chycene kachne vytahnout háček,tak to ani nešlo!!

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:03 ® playboy007

sedum: jé to je hezký PRYČ S PROTIHROTY!!!!!!!!!

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:55 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Na marmelády nechytám,mám radši klasickou vláčku

reagovat
Pondělí 11. října 2004 ve 22:51 ® overhaul

jo tak sem to myslel

reagovat
Pondělí 11. října 2004 v 16:14 ® Prizrak

Nebo plíšek z rotačky…

reagovat
Sobota 9. října 2004 v 16:27 ® overhaul

morpheus: Tota vychytavka je popsana ve vetsine knizkach o privlaci a videl sem to aji v casopisech. Misto toho voblerka tam muzes dat cokoliv treba rotacku

reagovat
Sobota 9. října 2004 v 11:39 ® morpheus

Sedum: Proč poslední???

Jinak já něco podobnýho teď testuju, nechtěl jsem o tom psát. Dokud nebudou výsledky. Zkouším to s Woblerama. Mám v arzenálu několik menších woblerů ,které nepoužívám. Vážu malýho woblera bez háčků a za něj cca 15–30cm většího okouna ,již vybavenýho municí. Zkouším to asi čtrnáct dní. Tahám plynule ,bez cukání a podobných věcí. Akorát občas zrychlím. Postupně budu přidávat nějaké prvky. Zatím těžko dělat nějaké závěry, ale nějaké rybky už jsem na takovou montáž vytáhl.

PS: Napadlo mě to ,před 14ti dny. když mi za woblerkem ke břehu přijeli dva okounci a najednou se vyřítila z hloubky tlama zubatý a jednoho polkla. A jak rychle se vynořila z hlubin ,tak rychle zase zmizela. Čuměl jsem tam jak jouda s wotevřenou hubou.

reagovat
Sobota 9. října 2004 v 11:07 ® kostnak
kostnak

mne sa na ostrieze osvedcilo na 0-kovu rotacku zavesit miesto trojhaku streamer. neviem, co sa deje ostriezovi v hlave, ked to vidi,ale chce to zozrat. dost ma sklamalo, ked som si pozrel www. mepps. com. az dovtedy som si myslel, ze som to vymyslel. este nech mi niekto povie, ze uz objavili aj ameriku a pojdem si to hodit.

reagovat