Chytej.cz

Rybaření v Ústí nad Labem necteno

4.5.2007 | BlueShark | 8.785 zobrazení | 60 odpovědí

Ozvete se kdokoliv kdo je z UL prosim at dame hlavy dohromady a poradime si navzajem. Chodim ted na ryby stale a mohu s plno zkusenostmi prizpet… ICQ: 413469962

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 15. července 2007 v 7:47 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

tak ete dnešek přežít v práci a večer valim na nechranky ve středu dám vědět jak sem dopadnul měj te se tu pa pa

reagovat
Sobota 14. července 2007 v 18:58 ® Jarda carp
Jarda carp

Čagos – je to hrůza .Z kolísáním teploty ryby hůř berou .Např. řeky Labe ,Bílina.Na rybnících podle mojich informací od kolegů z Petrova cechu je to – to samé.Chce to prodlevu – tak týden a pak zase hrrrr na ně.............

reagovat
Sobota 14. července 2007 ve 12:25 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

rad bych ti zavolal ale nějak ti nefunguje telefon nemáš náhodou novy číslo???? dej nějak vědět třebas přes icq

reagovat
Sobota 14. července 2007 v 9:28 ® Tomash reakce na …
Tomash

lucioperce69 : Vole, mezi 1 a 3 tí ranní? Tohle asi zkopčim, to bude mít Pechar radost ty průseráři :-D Já jedu od neděle do středy na boleny, tak poreferuju a pak bychom mohli něco podniknout, bo okounci a štičky z mých rybníčků už začínají cenit zoubky, byl jsem včera a předevčírem, no a zavolej… ;-)

reagovat
Pátek 13. července 2007 ve 23:54 ® cormaxx
cormaxx

Nevíte někdo pls kde maj na krámě carpsonder mustang a nebo alespon kopii? Potřeboval bych si ho prohlídnout…moc děkuju:-)

reagovat
Pátek 13. července 2007 ve 12:34 ® Aero900 reakce na …
Aero900

JJ mas recht taky sem slysel ze to tam ted bere. Znamej tam chytil asi 20 stik za den. Peklo

reagovat
Pátek 13. července 2007 ve 12:31 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

pánové s ústí a okolí ser te na radčice(i když sem dostal zprávy o dalších sumcích (131, 125 a 97) byl sem od úterka na želině(nechranice) a neskutečně sem si zachytal candáty cca 50 ks jak na vláčku tak i na živý rybičky nemělo to chybu ted jsem až do neděle v praci ale asi hned v pondělí pojedu tak kdo má zájem napište mi na icq(385–140–274)

reagovat
Úterý 10. července 2007 ve 13:37 ® filip111 reakce na …
filip111

Chtěl jsem se zeptat, koukal jsem do rybářské mapy a jsou tam 4 rybníky na pile, který máte na mysli? a co ten společný lov? domluvíme se na něčem?

reagovat
Úterý 10. července 2007 v 11:57 ® cormaxx
cormaxx

lucioperce69: Tak to je víc než dost slušný;-) já tam loni na podzim chytal na vláčku malý candáty tak 30–40 ale jen 2 vycházky ale pokaždý jsem jich chytnul tak 6–7:-)

reagovat
Úterý 10. července 2007 v 11:52 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

candátů máme asi 10 od 45 do 70 většinou do 11 hodiny záběry a sumců asi tak 20 od 50 do 1 m ale ted je to slabší nejlepší je to před bo po bouřce když je fakt dusno rekord mame 7 sumíků za noc. Možná že se to někomu nebude líbit ale 90% záběrů od 1 do 3 do rána

reagovat
Pondělí 9. července 2007 ve 23:10 ® cormaxx
cormaxx

Jarda carp: co myslíš rozumnou hodinou?…ale máš pravdu,tenhle víkend jsem s tátou zkoušel novej flek.Táta šel spát po půlnoci do biwaku a já byl pod deštníkem,ale nemohl jsem usnout tak jsem hledal rousnice a spát jsem šel v půl druhý,kolem prutů jsem natáhnul vlasec a dal přes starej pípák kdyby tam někdo náhodou šel.Ve dvě ráno mě probudila ,,jízda" toho pípaku a ve vlasci byl nějakej chlap:-D a divil se že už tam někdo je,že si tam prej chtěl sednout tak jel dřív protože tam chodí nějaký ,,babetisti" co tam jezdí kolem třetí:-D a za deset tři tam přijeli dva dědulové na babětě:-D ale měli smůlu:-D :-D :-D Ale myslim že to zase tak krutý na tolika revírech nebude;-) a co se počtu revíru týče tak jenom naše MO má ±40 revíru a i když jsou to většinou menší vody,tak tu jsou i větší vody.A na dost revírech jsou ,,zapomenutý" ryby:-)

reagovat
Pondělí 9. července 2007 ve 22:48 ® Jarda carp
Jarda carp

Hoši , – musíme si pospíšit,protože vodních ploch na Ústecku je už pomálu…je už málo revírů ,kde přídete v rozumnou hodinu a vklidu si vyberete místo pro lov......

reagovat
Pondělí 9. července 2007 ve 21:25 ® filip111 reakce na …
filip111

díky, když koukám na mapy na centrum tak je tam několik rybníků, můžete to nějak upřesnit prosím

reagovat
Pondělí 9. července 2007 ve 21:19 ® cormaxx
cormaxx

mezi Braňanama a Lomem

reagovat
Pondělí 9. července 2007 ve 21:03 ® filip111 reakce na …
filip111

Kde jsou radčice? můžete poradit? popř. domluvit se na společný lov?

reagovat
Pondělí 9. července 2007 ve 20:53 ® cormaxx
cormaxx

lucioperce69:Už jsi v radčicích letos nějakýho lapnul? já tam byl jednou vláčet na večer na cestě a neškrtnul jsem o šupinu.Kolem vody jsem lapnul 2 štičky a okiše,ale letos mi to přišla slabota proti loňsku:-((

reagovat
Pondělí 9. července 2007 v 19:21 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

zajímalo by mě estli nemáte někdo zkušenosti s lovem parem na mušák, jezdim na ně hlavně v zimě ale slyšel sem že se dá i v létě a docela bych chtěl zabojovat, sem z duchcova cca 25 km od ústí a jezdim tam docela často tak dejte někdo vědět Jinak teda abych taky přispěl za pilou na radčicích jdou sumící a candoši tak estli vyrazíte přeju hodně štěstí

reagovat
Pondělí 9. července 2007 v 18:01 ® filip111 reakce na …
filip111

tak jsem byl na glaseru a taky samej truman. Kde to teď jde? Modlany nějak ustaly v braní, na dravcích na Labi zatím nic moc, kam teď chodíte? Co ten Varvažov? co tam teď bere? kapr? nebo i dravci?

reagovat
Pondělí 9. července 2007 v 17:09 ® Aero900 reakce na …
Aero900

Icq 306–717–489

reagovat
Pondělí 9. července 2007 ve 14:30 ® Aero900 reakce na …
Aero900

Curbes ve spolek a obzvlast zdravim Ustecaky. Ted jsem se vratil z dovolene (Kamyk nad Vlatou) nejhorsi voda co znam. Jsem rad ze ziju v Usti. :-D tyden chytani ani zaber. Vubec na nic. Jinak v Usti chytam vsude mozne. Hlavne na Podhori, vlacet chodim pod Zdymadla. Jsem z Brny tak chodim i tam ale celkem slusne chytani je i v Sebuzine pod topolama. Tak zatim a tohle Ustecke forum je super napad.

reagovat
Pondělí 9. července 2007 ve 13:32 ® monaster
monaster

zdar. chodím různě. poslední dobou dost Varvažov, Podhoří, letos už míň Glaser, Labe . po tom co se letos stalo jsme vynechal Chlumec asi jako většina z Vás. Loni 72 vycházek na Chlumec :-(( párkrát jsem byl na trumanodromu – Střížák. co smrdí žížalou nebo červem co nához to truman. a co víc ty potvory už jdou i na kuku.

reagovat
Pondělí 4. června 2007 ve 21:05 ® filip111 reakce na …
filip111

byl jsem v neděli na Modlanech a nemělo to chybu: 8 okounů 12 cejnů, 8 plotic, 3 kapři, 1 karas (41cm) a 1 lín.(vše vráceno) Vše na feeder.o víkendu se chystám na Labe, ale ještě nejsem rozhodnutej kam. Máte nějakej tip kde to tam teď jde?

reagovat
Pondělí 4. června 2007 v 0:22 @ ??? reakce na …

a jak často chodíš na tu pláž?já tak jsem taky pořád

reagovat
Neděle 3. června 2007 v 19:32 ® Piranha reakce na …
Piranha

Ja chodim vlacet a muskarit na plaz je to jedinej flek kde se daj porad chytat ryby.Jinak ohre je taky slusna

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 13:41 ® sokol reakce na …

ahoj, jsem z děčína, nevíte, kde se tady da dobře zachytat?

reagovat
Neděle 3. června 2007 v 0:40 @ ??? reakce na …

čau lidi jsem z mostu ale na Labe a ustecký rybníky jezdim rád,i když tam vubec nemam štestí na nějaké velké ryby na vyrvažove hodně chodím pod keře

reagovat
Sobota 2. června 2007 v 19:18 ® Jarda carp
Jarda carp

Ahoj – napište mi kolik Vám je let a oblíbený způsob lovu a zda jste mobilní na tel.SMS – tel.-607717891 nebo na Kuncphoto@seznam.cz .Čau J.K.

reagovat
Pátek 1. června 2007 v 1:35 ® BlueShark reakce na …
BlueShark

Tak mi napis :-) f-r-c@seznam.cz

jinak 413769962 icq :-)

reagovat
Středa 30. května 2007 ve 20:20 ® filip111
filip111

Ahoj já chodím hlavně na Labe v okolí města, jinak Modlany, Varvažov, Kateřina

reagovat
Úterý 8. května 2007 v 9:41 ® BlueShark
BlueShark

Ocekavam nejakeho rybare z okoli Usti n/L ze sem neco prispeje at to rozjedem, tak se nestydte, kazda rada nad zlato :-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1