Vyhledávání
Rybaření v Ústí nad Labem
4.5.2007 | BlueShark | 8.783 zobrazení | 60 odpovědí
Ozvete se kdokoliv kdo je z UL prosim at dame hlavy dohromady a poradime si navzajem. Chodim ted na ryby stale a mohu s plno zkusenostmi prizpet… ICQ: 413469962
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 4. srpna 2007 v 19:15 ® filip111 reakce na …
-
nikdo nikde nebyl? chystám se zítra, ale nevím ještě kam??? nějaký tip? na pěknou chytačku?
reagovat - Neděle 29. července 2007 ve 21:37 ® filip111 reakce na …
-
tak jsem byl včera večer na Labi nad nad zdymadlama a 2 sumci, cca 30cm
reagovat - Neděle 29. července 2007 ve 20:28 ® Marfi69
-
Ahoj – tak dnešní výsledek – několik cejnů a malejch nástražáků na červíka a 1g splávek – dcera byla nadšená (škoda jen že nás pak vyhnal déšť)…
reagovat - Sobota 28. července 2007 ve 20:45 ® Tomash reakce na …
-
corrmaxx – jedu já, Dwarf a asi i LojzaRybka
reagovat - Sobota 28. července 2007 ve 20:07 ® Marfi69
-
Díky všem za rady!!!! Marfi
reagovat - Sobota 28. července 2007 v 18:00 ® BlueShark
-
Jinak mym novym stylem lovu je feeder a ten je na Labi genialni
Rad s nekym pokecam pres chat nebo i treba osobne, chodim jakmile je chvilka casu, zdokonalujeme se porad a budem, tak sup sup
Skoda ze jsem v praci uz bych chytal
reagovat - Sobota 28. července 2007 v 17:24 ® BlueShark
-
Doporucuju tu plaz jak zde rikali nebo ba strekovske strane u mostu Edv. Benese po leve strane tam jde cejn za cejnem a pekni
Jinak kam lidicky v Usti chodite? Ja si poridil feeder letos a jsem spokojeny
reagovatMam par mistecek ale na dravce jsem poradne jeste nevyrazil, ja na ryby necekam chodim za nima
a kam se hrabou pruty s cihatkama sem byl fakt prekvapen
kdyztak nekdo pisnete rad pokecam o UL po ICQ ted jsem ale v praci… 413769962
- Sobota 28. července 2007 v 8:02 ® lucioperce69 reakce na …
-
nevim jak mi vyjdou šichty v praci
reagovat - Sobota 28. července 2007 ve 2:30 ® cormaxx
-
jedete někdo na sraz?
reagovat - Pátek 27. července 2007 ve 22:15 ® Jarda carp reakce na …
-
Ahoj – nějakou tu čudlu chytne i na rybnících – v Chabařovicích -(Školní 1,2,),Varvažov – Gustav,Glaser a pomalu všechny rybníky kolem…stačí prohodit u břehu 3 hrstě šrotu,napíchnout nějakýho toho červa a dcerka se nezastaví…
reagovat - Pátek 27. července 2007 ve 20:20 ® filip111 reakce na …
-
tak to je pro tebe ta Střekovská pláž ideální, jdou tam cejni i pěkní karasi 35+, tam se málokdy stane, že člověk vyjde naprázdno.přeju hodně štěstí
reagovat - Pátek 27. července 2007 v 19:58 ® Marfi69
-
Ahoj kluci – poraďte mi prosím… Jedu do Ústí a slíbil jsem dceři že jí vezmu (poprvé v životě) na její úúúplně první chytání
reagovatKam bych s ní měl zajít, aaby mi nespadla z žádného nábřeží a aby si vytáhla na 100% aspoň nějakou malou čudlu? (Jsou jí teprve 4 a moc se těší a kdyby si nic nechytla, byla by moc smutná a zklamaná)… Díky moc všem (znám jen jedno slušný místo vedle Střekova)… Marfi
- Pátek 27. července 2007 ve 14:55 ® lucioperce69 reakce na …
-
tak sem tu s stručnou zprávou z dvoudení akce: úterý noc dva sumíci 107 a 66 radčice, středa přes den želina, boleni na popry 9 ks od 58–65cm, středa noc radčice dva záběry od sumců neproměněny, čtvrtek odpočinek večer do 11 radčice 42,48,63,64 candáti tři záběry od sumců netrefeno (menší kusy trak do těch 80cm)
reagovat - Úterý 24. července 2007 ve 12:09 ® lucioperce69 reakce na …
-
nebo klidně i rybky menší ale nečekat se zásekem ale sekat hned jen se pohne splávek spousty záběrů neproměníte ale když je to candát nad 45 cm tak ho na 99% trefíš. Dneska jedu ale ne na candáty (večer je zkusim zkusim to je jasny) ale zejtra se soustředim jenom na boleny takže v pátek podám report
reagovat - Pondělí 23. července 2007 ve 22:00 ® Cudla
-
Bylo nebylo,ne to není pohádka,pamatuji Želinu kdy potkati člověka ozbrojeného prutem byl svátek(mimo pár lidiček tam patřících asi 5).Byl to svátek potkat cizince,důvod dát kouř,pokec…Pak se profláklo ,že na jaře tam jde bílá ryba stály se fronty na místo,ba i propíchnutí vydličkama se konalo nekecam.Byla a je to moje voda sice se tam ukážu párkrát do roka,ale musim tam ject prohnat parmy mušákem plotky plavajdou a fidorkou.Akorát mně mrzí že po nájezdech"některých sportovců"je tam dost mrtvolek candátků,klidně tam dejte rybku 15cm a slušnák vám ji suverénně veme.Je sice mín záběrů ale stojí to za to.
reagovat - Pondělí 23. července 2007 ve 20:29 ® filip111 reakce na …
-
na nadlehčenou rybku na položenou(plotička cca 8cm).
reagovat - Pondělí 23. července 2007 v 19:07 ® cormaxx
-
filip111: ty candaty si chytil na rybky nebo na vláčku?…kolega co s náma jezdí na ryby tak pojede teď někdy s rodinou do Vikletic takže bych se tam zkusil asi vokázat
reagovat - Pondělí 23. července 2007 v 17:48 ® filip111 reakce na …
-
místo je to opravdu moc pěkný, za 14 dní jedu, tak si na to místo počkám
reagovatjinak na nechranicých taky pěkný, byl jsem spokojenej.
- Pondělí 23. července 2007 ve 13:04 ® Jarda carp
-
Ještě týden a valím na Slapy – mám už tam připravenou hostovačku.Uvažuju jeden prut nechat boiles ,ale to bych musel pravidelně krmit jeden flek a to se mi nechce obvzlášť tam na Slapech ,kde míst k rybaření je spousta a já chci chytat všude!!,tzn. vemu loďku a zkusím všechno co pude.Pak dám vědět ,jak mi to dopadlo…
reagovat - Pondělí 23. července 2007 v 11:46 ® lucioperce69 reakce na …
-
filip: je fakt že na želině si musíš na místo počkat ale taky by sisi zachytal a co jinak jak se ti to tam líbilo želina jakej si měl dojem?????
reagovat - Neděle 22. července 2007 v 18:01 ® filip111 reakce na …
-
na Modlanech mi to poslední dobou (měsíc) přestalo brát, před tím dobrý. Jinak jsem byl na Nechranicích, pod jezem v želině plno, tak jsem jel do kempu u hráze a příjemný chytání. 6 kapříků, 3 candáti, a hodně okounů, takže max. spokojenost, za 14 dní jedu zase
reagovat - Pátek 20. července 2007 ve 20:25 ® Grand2
-
nevíte někdo jak to teď vypadá s rybama na Modlanech nebo Kateřině?
reagovat - Pátek 20. července 2007 v 7:23 ® Jarda carp reakce na …
-
jj – na Nechranice se chystám v druhé polovině srpna (víkend)- jestli to vyjde …v první polovině Slapy (týden).
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 ve 2:57 ® LojzaRybka reakce na …
-
já tam byl včera ráno vláčet,docela jsem byl sklamanej,voda je pěkně zelená a bude to horší,tohle je začátek,v policejní zátoce je partička chlapíků a ti tahaj kapříky,ale nic moc velikostně,to stejný u hráze na chomutovský straně
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 12:45 ® filip111 reakce na …
-
tak jsem byl na Radčicích vláčet a nic. psal jsem ti na ICQ nechystá se tento víkend někdo na Nechranice?
reagovat - Středa 18. července 2007 v 8:14 ® lucioperce69
-
a ete o radcicich prevčirem jeden sumík 83 cm jinak mrtvo kolegové tam zustali až do dneška ale žádný info zatim nemam
reagovat - Středa 18. července 2007 v 8:12 ® lucioperce69
-
zdravim vás tak sem tu s podrobnou zprávou ze želiny. Voda o 40 cm níž než ve čtvrtek, candáti večer moc nešli asi 10 ks do 45 cm ve dvouch lidech mě docela zklamalo. Ráno a pak asi až do 12 sme ty mrchy zubatý našli na druhý straně kde je víc vody takže nakonec sme jich tak 40 dohromady laplali ale vše do 45 cm, Slušně lovili boleni byl sem svědkem vyloveí jednoho 78 cm.
reagovat - Neděle 15. července 2007 ve 13:01 ® cormaxx
-
Jarda carp: jj musim ti dát za pravdu.S tátou sme od včera na kaprech a já měl dneska ráno první záběr a ještě měl jen 49.Teď jsem musel jet pro pár věcí a mastim zase z5 a vracim se v neděli takže na to maj ty hoši(slečny) šupinatý čas aby začli brát
reagovat…V noci zalovil 3× sumec u našeho místa,sice nato nemam cajk,ale zkusim ho lapnout
- Neděle 15. července 2007 ve 12:59 ® Piranha
-
v sobotu nebo v nedeli jak je cas
reagovat - Neděle 15. července 2007 ve 12:46 ® Piranha
-
sem dost v praci mam firmu ale vetsinou v sobotu nebo v nedeli ICQ 285042964
reagovat