Vyhledávání
jak naložit kukuřici
4.5.2007 | ??? | 5.707 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
poraďte mi někdo jestli lze chytat na kupovanou kukuřici třeba bonduel a jestli taky kukuřici nějak nakládáte do nějakejch sladkejch nálevů a do jakejch a jak to děláte?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 6. května 2007 ve 22:20 ® breca reakce na …
-
Zadar – fakt ti to chutnalo? ):o))
reagovat - Sobota 5. května 2007 v 19:15 ®
-
Loni mi jeden starej děda poradil nakládanou kuku, třeba bonduel zalejt rumem nebo griotkou, vyzkoušel jsem to a mohu to jenom doporučit.
reagovat - Pátek 4. května 2007 ve 22:23 ® Hora
-
Chytám na kupovanou mraženou kukuřici.Před odchodem z domu,ji nasypu do krabičky a než dojdu k vodě,tak rozmrzne a může se používat.Jinak suchou namočím na 3 dny do vody a vařím ji potom 1/2 hodiny ve vodě,ve které se namáčela.Nepřidávám žádné aroma,prostě natural. Potom ji odstavím a nechám v hrnci dojít do rána.Osobně ji doporučuji vařit v nerez hrnci,v hliníkovém a smaltovaném se připaluje,pokud ji nemícháš.V létě používám vařenou jako super nástrahu na kapříky,amury,cejny a karasy.Vyberu z vařené nejmenší kousky a napichuji ji na háček.
reagovat - Pátek 4. května 2007 ve 21:10 ® kubas
-
já jsem právě měl problém s tím aby ta kuku změkla při vaření, tak jsem tam přidal trochu jedlé sody a bylo to v poho.
reagovat - Pátek 4. května 2007 ve 20:46 ® Davish
-
při vaření je dobrý, přidat tam třeba med nebo nějakou jinou příchuť. Já osobně sem zkoušel med a fungovalo to spolehlivě:)
reagovat - Pátek 4. května 2007 v 15:43 ® kubas
-
Alivio:neboj ta byla až moc
reagovat)))))
- Pátek 4. května 2007 v 15:34 ® Shrek
-
prosím za ostatní ryby našich vod: hlavně tu kukuřici pořádně povař,když už na ní chceš chytat.Děkuji
reagovat - Pátek 4. května 2007 v 15:32 ® kubas
-
Na bonduelku se suprově chytaj kapříci hlavně teď zjara a menší kaprovité ryby a jinak chytám taky na kupovanou vanilkovou nebo medovou kuku a teď nově jsem si to chtěl vyzkoušet taky sám udělat nějakou tu kuku, tak jsem dal kuku+ koriandr+ medová melasa a celý jsem to povařil(voněl potom 2 dny celej barák) a vypadá to zatím docela dobře už jsem na to pár kapříků chytl,ale mám to spíš na krmení.
reagovat