Chytej.cz

Rapala Jointed necteno

30.4.2007 | jelen | 4.070 zobrazení | 29 odpovědí

v loni jsem zakoupil wobler rapala jointed j11 ft,na krabičce je uvedeno,že má pracovat v hloubce 1,2–2,4m,při pomalem navijeni mi pracuje jen pár cm pod hladinou a do hloubky ho dostanu jen zbesilou rychlosti,nevíte někdo náhodou jak tu potvoru upravit aby se do hloubky dostal i při pomalém navijení dík všem co poradí

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 9. února 2008 v 0:13 ® Mysho 22 reakce na …
Mysho 22

kostka: no jo jiris stačí prečitat na krabke a maš to

reagovat
Pátek 8. února 2008 ve 22:54 ® jiris
jiris

kostka – to staci, jesta bych se toho dozvedel presprilis :-)

reagovat
Pátek 8. února 2008 ve 22:15 ® kostka reakce na …

jiris: Jointed Shad Rap 4–5 metrů, záleží na velikosti. Ještě něco si přejete ????????? :-)) )

reagovat
Pátek 8. února 2008 ve 20:22 ® Mysho 22 reakce na …
Mysho 22

kostnak:Vykať mi zrovna nemusiš :-D No najviac som odchytal asi s FL smoke priemer si dobre nepämatám bola na cca 7kg to sa mi osvedčila najviac a min.rok som odvlačil s Mikadom-Tantail Line ta tiež celkom slušne zniesla.Toto sú ,ktoré by som mohol doporučiť z vlast.Skúse­ností.Ale ,ktoré by som neodporučil sú šnúre Rapala-Thermic Braid a  Strong ,Awa-Shima tiež nic moc taka čierna no name a najvačšie sklamanie bolo asi od Sufixu-Performance pomer cena a kvalita za 1200sk som čakal niečo viac ako šnuru na par hodov.

reagovat
Pátek 8. února 2008 ve 20:16 ® Prichy reakce na …
Prichy

jiris: nezer ztloustnes, vem si priklad z basse

reagovat
Pátek 8. února 2008 ve 20:06 ® jiris
jiris

Prichy – humus a to jsem se chtel jit najist.

kostka – aha a do jake jdou hloubky ty jointedy?

reagovat
Pátek 8. února 2008 v 19:58 ® Prichy reakce na …
Prichy

jiris: asi to bude nejaka jednodussi varianta double jointedu

www.youtube.com

mysho22: poslouchej kostnaka a nedelej rychle zavery bez cehokoli v ruce.....akorad si zbytecne nabehnes… (delam to stejne ;-) )

reagovat
Pátek 8. února 2008 v 19:56 ® kostka reakce na …

jiris : Jointed je označení dělených woblerů Rapala .

reagovat
Pátek 8. února 2008 v 19:29 ® jiris
jiris

Co to je ten Jointed?

reagovat
Pátek 8. února 2008 v 15:48 ® kostnak reakce na …
kostnak

Mysho 22: Mohli by ste mi poradit privlačovu šnuru ,ktorá sa vam najviac osvedčila.Bo chytam na privlač len 3roky a … :-D

reagovat
Pátek 8. února 2008 ve 13:57 ® Mysho 22 reakce na …
Mysho 22

kostnak:neviem tuším posledných 5rokov som skoro nič iné nedržal.Česť vínimkam sem tam feeder ,alebo mušak.

reagovat
Pátek 8. února 2008 ve 13:54 ® Mysho 22 reakce na …
Mysho 22

kostka:S Jointed chytám prevažne cez leto fúzače tagže používam šnúre hrubších priemerov a vačšie rozmery voblerov ,ale aj keď niekedy lovím s tenšou šnúrou a zavadím tam vačši vobler aj Jointed tak nefidím tak nejaký rozdiel v rýchlosti potopenia voblera.Či to je shad,jointed abo magnum.

reagovat
Pátek 8. února 2008 v 10:40 ® kostnak reakce na …
kostnak

misho, fakt si uz drzal vlacak v ruke?

reagovat
Pátek 8. února 2008 v 9:29 ® kostka reakce na …

Mysho22.: No dobrý,ale spátky k rybám.Chytám často Jointed Shad Rap a s tenkou šnůrou ho ke dnu dostaneš velmi rychle, narozdíl od kolegy ze silnější. To ti potvrdí snad každý kdo s woblerama chytá.

reagovat
Pátek 8. února 2008 v 0:45 ® Mysho 22 reakce na …
Mysho 22

kosta,kostak:Rychle?A­ni neee bo taketo perličky od jedneho jedinca ???To by musel byt už fakt exemplar aby taketo neco tvrdil:-)) )

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 ve 23:17 ® kostka reakce na …

Jak si nás mohl tak rychle poznat........ seš fakt borec :-)) ))

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 ve 23:14 ® kostka reakce na …

Samozřejmě odhadem.Dost ti taky napoví úhel šnůry a hladiny. nabo kontakt ze dnem.

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 19:28 ® Mysho 22 reakce na …
Mysho 22

kostka,kostnak:Chlap­ci vy ste BOŽI !!!! Toto nemá chyby GOlden Haluz :-)) ))))))

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 17:14 ® kostnak reakce na …
kostnak

1.5–2m sa aj mne zda u jointeda naozaj vela. ale tiez mam skusenost, ze s 0.17mm FL nechytam dno v prude tam, kde kamarat s rovnakym woblerom na 0.12mm FL orie dno.

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 17:08 ® kostnak reakce na …
kostnak

odpoviem ti za kostku: napr. ked poznas profil dna, tak podla toho, kedy s danym woblerom zacinas „lizat“ dno.

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 16:17 ® Deleted reakce na …

Kostka – nic ve zlým, můžeš prosím jen zmínit, jak u povrchového wobleru dle tlouštky šňury určíš při dvacetimetrové vzálenosti vlečení ten rozdíl hloubky 1–5 až 2 metry? Docela by mne to zajímalo :-)

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 15:09 ® kostka

Zdravím všechny fandy přívlače.Chytám na Rapaly docela často a zatím jsem neměl větší problém. Hloubka ve které wobler pracuje je hodně závislá na tloušťce šňůry. Často je to vidět když máme s kolegou na lodi stejný wobler a kolega má tlustší šňůru. Rozdíl je odhadem na vzdálenosti cca.20 metrů tak asi 1,5–2 metry hloubky.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 17:45 ® Salmo
Salmo

Po Jointedovi šilhám už celkem dlouho tak by mě taky zajímaly jeho kady a zápory..........

reagovat
Čtvrtek 3. května 2007 v 1:18 ® hecht reakce na …
hecht

Je to tak jak píše BigMike. Ještě bych upozornil na jejich háklivost na silnější vlasce. U tohoto modelu to vadí více než u jiných. Do té udávané hloubky to nedostaneš, ale pomáhá tahání proti proudu se špičkou proklatě nízko.

reagovat
Úterý 1. května 2007 ve 22:54 ® Prichy reakce na …
Prichy

jsou super, akorad soudruzi obcas nalepi „popatko“ nakrivo, takze to nechodi, jak ma. Hruza je, ze clovek musi rozlepit krabicku, aby to zjistil.

reagovat
Úterý 1. května 2007 ve 13:47 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5

Jaký jsi měl problémy s Rapalou poprem?Nedávno jsem si ho koupil tak ať vim jaký má nevýhody dík.

reagovat
Úterý 1. května 2007 v 10:29 ® Prichy
Prichy

Jelen: mam 7cm, je to to same, i kdyz tam asi udavaji mensi ponor stejne to chodi jen „na hladine“. Nechytam na Rapaly nejak dlouho, ale jsou i vyrobky, ktere jsou totalne zfusovane (moje zkusenost u poperu.)

reagovat
Úterý 1. května 2007 v 10:11 ® BigMike

S tím nic neuděláš, je to dáno lopatkou, jejím sklonem a já osobně 11 cm půlené rapaly také víc jak do 80 cm nedostanu! Maximálně dát špičku prutu pod vodu. Ale používám je spíš okolo břehů a na noční přívlač a to ten jejich skoro hladinový chod není na závadu!

reagovat
Pondělí 30. dubna 2007 ve 21:59 ® Tomik
Tomik

Pokud ho chceš dostat do větší hloubky, tak ho tam tou vyšší rychlostí navíjení musíš zatáhnout, a pak už navíjet pomalu, on si hloubku udrží…

reagovat