Vyhledávání
Rapala Jointed
30.4.2007 | jelen | 4.070 zobrazení | 29 odpovědí
v loni jsem zakoupil wobler rapala jointed j11 ft,na krabičce je uvedeno,že má pracovat v hloubce 1,2–2,4m,při pomalem navijeni mi pracuje jen pár cm pod hladinou a do hloubky ho dostanu jen zbesilou rychlosti,nevíte někdo náhodou jak tu potvoru upravit aby se do hloubky dostal i při pomalém navijení dík všem co poradí
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 9. února 2008 v 0:13 ® Mysho 22 reakce na …
-
kostka: no jo jiris stačí prečitat na krabke a maš to
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 22:54 ® jiris
-
kostka – to staci, jesta bych se toho dozvedel presprilis
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 22:15 ® kostka reakce na …
-
jiris: Jointed Shad Rap 4–5 metrů, záleží na velikosti. Ještě něco si přejete ?????????
reagovat)
- Pátek 8. února 2008 ve 20:22 ® Mysho 22 reakce na …
-
kostnak:Vykať mi zrovna nemusiš
reagovatNo najviac som odchytal asi s FL smoke priemer si dobre nepämatám bola na cca 7kg to sa mi osvedčila najviac a min.rok som odvlačil s Mikadom-Tantail Line ta tiež celkom slušne zniesla.Toto sú ,ktoré by som mohol doporučiť z vlast.Skúseností.Ale ,ktoré by som neodporučil sú šnúre Rapala-Thermic Braid a Strong ,Awa-Shima tiež nic moc taka čierna no name a najvačšie sklamanie bolo asi od Sufixu-Performance pomer cena a kvalita za 1200sk som čakal niečo viac ako šnuru na par hodov.
- Pátek 8. února 2008 ve 20:16 ® Prichy reakce na …
-
jiris: nezer ztloustnes, vem si priklad z basse
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 20:06 ® jiris
-
Prichy – humus a to jsem se chtel jit najist.
kostka – aha a do jake jdou hloubky ty jointedy?
reagovat - Pátek 8. února 2008 v 19:58 ® Prichy reakce na …
-
jiris: asi to bude nejaka jednodussi varianta double jointedu
mysho22: poslouchej kostnaka a nedelej rychle zavery bez cehokoli v ruce.....akorad si zbytecne nabehnes… (delam to stejne
reagovat)
- Pátek 8. února 2008 v 19:56 ® kostka reakce na …
-
jiris : Jointed je označení dělených woblerů Rapala .
reagovat - Pátek 8. února 2008 v 19:29 ® jiris
-
Co to je ten Jointed?
reagovat - Pátek 8. února 2008 v 15:48 ® kostnak reakce na …
-
Mysho 22: Mohli by ste mi poradit privlačovu šnuru ,ktorá sa vam najviac osvedčila.Bo chytam na privlač len 3roky a …
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 13:57 ® Mysho 22 reakce na …
-
kostnak:neviem tuším posledných 5rokov som skoro nič iné nedržal.Česť vínimkam sem tam feeder ,alebo mušak.
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 13:54 ® Mysho 22 reakce na …
-
kostka:S Jointed chytám prevažne cez leto fúzače tagže používam šnúre hrubších priemerov a vačšie rozmery voblerov ,ale aj keď niekedy lovím s tenšou šnúrou a zavadím tam vačši vobler aj Jointed tak nefidím tak nejaký rozdiel v rýchlosti potopenia voblera.Či to je shad,jointed abo magnum.
reagovat - Pátek 8. února 2008 v 10:40 ® kostnak reakce na …
-
misho, fakt si uz drzal vlacak v ruke?
reagovat - Pátek 8. února 2008 v 9:29 ® kostka reakce na …
-
Mysho22.: No dobrý,ale spátky k rybám.Chytám často Jointed Shad Rap a s tenkou šnůrou ho ke dnu dostaneš velmi rychle, narozdíl od kolegy ze silnější. To ti potvrdí snad každý kdo s woblerama chytá.
reagovat - Pátek 8. února 2008 v 0:45 ® Mysho 22 reakce na …
-
kosta,kostak:Rychle?Ani neee bo taketo perličky od jedneho jedinca ???To by musel byt už fakt exemplar aby taketo neco tvrdil
reagovat)
- Čtvrtek 7. února 2008 ve 23:17 ® kostka reakce na …
-
Jak si nás mohl tak rychle poznat........ seš fakt borec
reagovat))
- Čtvrtek 7. února 2008 ve 23:14 ® kostka reakce na …
-
Samozřejmě odhadem.Dost ti taky napoví úhel šnůry a hladiny. nabo kontakt ze dnem.
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 v 19:28 ® Mysho 22 reakce na …
-
kostka,kostnak:Chlapci vy ste BOŽI !!!! Toto nemá chyby GOlden Haluz
reagovat))))))
- Čtvrtek 7. února 2008 v 17:14 ® kostnak reakce na …
-
1.5–2m sa aj mne zda u jointeda naozaj vela. ale tiez mam skusenost, ze s 0.17mm FL nechytam dno v prude tam, kde kamarat s rovnakym woblerom na 0.12mm FL orie dno.
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 v 17:08 ® kostnak reakce na …
-
odpoviem ti za kostku: napr. ked poznas profil dna, tak podla toho, kedy s danym woblerom zacinas „lizat“ dno.
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 v 16:17 ® Deleted reakce na …
-
Kostka – nic ve zlým, můžeš prosím jen zmínit, jak u povrchového wobleru dle tlouštky šňury určíš při dvacetimetrové vzálenosti vlečení ten rozdíl hloubky 1–5 až 2 metry? Docela by mne to zajímalo
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 v 15:09 ® kostka
-
Zdravím všechny fandy přívlače.Chytám na Rapaly docela často a zatím jsem neměl větší problém. Hloubka ve které wobler pracuje je hodně závislá na tloušťce šňůry. Často je to vidět když máme s kolegou na lodi stejný wobler a kolega má tlustší šňůru. Rozdíl je odhadem na vzdálenosti cca.20 metrů tak asi 1,5–2 metry hloubky.
reagovat - Středa 6. února 2008 v 17:45 ® Salmo
-
Po Jointedovi šilhám už celkem dlouho tak by mě taky zajímaly jeho kady a zápory..........
reagovat - Čtvrtek 3. května 2007 v 1:18 ® hecht reakce na …
-
Je to tak jak píše BigMike. Ještě bych upozornil na jejich háklivost na silnější vlasce. U tohoto modelu to vadí více než u jiných. Do té udávané hloubky to nedostaneš, ale pomáhá tahání proti proudu se špičkou proklatě nízko.
reagovat - Úterý 1. května 2007 ve 22:54 ® Prichy reakce na …
-
jsou super, akorad soudruzi obcas nalepi „popatko“ nakrivo, takze to nechodi, jak ma. Hruza je, ze clovek musi rozlepit krabicku, aby to zjistil.
reagovat - Úterý 1. května 2007 ve 13:47 ® Lukas 5 reakce na …
-
Jaký jsi měl problémy s Rapalou poprem?Nedávno jsem si ho koupil tak ať vim jaký má nevýhody dík.
reagovat - Úterý 1. května 2007 v 10:29 ® Prichy
-
Jelen: mam 7cm, je to to same, i kdyz tam asi udavaji mensi ponor stejne to chodi jen „na hladine“. Nechytam na Rapaly nejak dlouho, ale jsou i vyrobky, ktere jsou totalne zfusovane (moje zkusenost u poperu.)
reagovat - Úterý 1. května 2007 v 10:11 ® BigMike
-
S tím nic neuděláš, je to dáno lopatkou, jejím sklonem a já osobně 11 cm půlené rapaly také víc jak do 80 cm nedostanu! Maximálně dát špičku prutu pod vodu. Ale používám je spíš okolo břehů a na noční přívlač a to ten jejich skoro hladinový chod není na závadu!
reagovat - Pondělí 30. dubna 2007 ve 21:59 ® Tomik
-
Pokud ho chceš dostat do větší hloubky, tak ho tam tou vyšší rychlostí navíjení musíš zatáhnout, a pak už navíjet pomalu, on si hloubku udrží…
reagovat