Chytej.cz

Dostanu novy muskarsky prut z Leadlu.....co s nim? :-D necteno

28.4.2007 | Prichy | 10.289 zobrazení | 67 odpovědí

ne vazne, vubec netusim, co s tim budu delat, jako zaryty vlacar :-D poradte

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 16. května 2007 ve 21:53 ® Robur
Robur

Rarach, tak to ještě navštiv fórům o cestovním přívlačáku, škoda, že nenapsali, že je i na mušení. Ale zato s ním můžeš chytat kdykoliv a kdekoliv.

reagovat
Středa 16. května 2007 ve 21:49 ® rarach

Zatímco Příchy dostane prut, já už asi z této otázky dostanu psotník.Závislost použití prutu na termínu 16.6, je další z řady perel, které si ukládám, vedle chleba co ten prut doufám nežere a nesežere, je to další kousek do náhrdelníku. Jen tak dál.

reagovat
Středa 16. května 2007 ve 21:13 ® skwor
skwor

Pikes: Mám ten první (240cm 5/6). Muškařím jen občas a ten prut mi stačí. Základy jsem se s ním naučil a po jiném se zatím nedívám.

reagovat
Středa 16. května 2007 ve 21:07 ® Prichy reakce na …
Prichy

Robur: jeste ho nemam, neni jiste, ze ho vubec vytahnu (dost mozna ho dostanu az po zahajeni:-(( tak ho treba ani nevyzkousim) a navic, co si predstavujes, ze poznam, ja myslim, ze to by chtelo mit alespon letme zkusenosti, abych mohl vubec neco napsat. Nebudu to mit ani s cim posoudit. Pristi rok ho mozna vytahnu, mozna ne…nevim.

reagovat
Středa 16. května 2007 ve 20:07 ® Robur
Robur

Prichy, taky bys mohl napsat svoje postřehy coby nový majitel, pokud tedy už jsi prut dostal?

reagovat
Středa 16. května 2007 ve 20:03 @ Pikes

Zdravím, jak sem si tady pročítal diskuzi, tak sem se šel podívat do toho LIDLu a docela se mi ten prut líbil.. Ale potřeboval bych poradit: mají tam dva a já coby úplnej muškařskej neznalec se v tom fakt nevyznám.. Tak první prut je ten v delším obale: dvoudílnej, 240cm, SEC.: 2, TL.: 130cm, a AFTMA je 5–6..
A druhej je v tom krátkým a: trojdílnej, 255cm, SEC.: 4, TL: 69cm a AFTMA taky 5–6.. Prosím poraďte co by se mě jako začátečníkovi hodilo víc a kterej je lepší.. Já ani nevím co ty údaje znamenají.. :-) (to sem kdyžtak můžete napsat taky..) a právě bych chtěl vyzkoušet taky muškařit, docela se mi to líbí.. Dík moc..

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 21:24 ® Prichy reakce na …
Prichy

Robur: je to nezvratne :-) .....nic to nestalo ani me, ani rodinu :-) , je to pozornost.

reagovat
Středa 2. května 2007 v 18:17 ® Shrek reakce na …
Shrek

Rarach: nevim jak u kterého člověka,ale já jsem taky začal s prutem co pamatuje Napoleona,posléze jsem zjistil že mě to bude bavit a buchnul jsem do toho veškeré svoje úspory :-D Prostě muška je muškaa je na každém jedinci aby si to vyzkoušel.Jsou lidé,u kterých mi vůbec nebude vadit,že nebudou chodit na P vody a mušit.

reagovat
Středa 2. května 2007 v 18:02 ® iceman reakce na …
iceman

Stowaway není vůbec špatněj proutek, mám teda zkušenost s 5-ti dílem a nevyměnil bych ho. Co se týče tohl Lídlu, nebál bych se toho, podle mě s ním chytat půjde v poho.

reagovat
Středa 2. května 2007 v 17:01 ® rarach

Alivio: Moje a tvoje příspěvky si obdarovaný člověk nepřečte. Osobně se více přikláním k sestavě z Leadlu, důvody si každej odvodí i díky nadšení jaké má k lovu s umělou muškou. Chleba to nežere, je opravdu děs, tyto lidé u vody mne opravdu sejří, zvláště tak zarytí vláčkaři.
K setům většinou zaujímám neutrální až odmítavé stanovisko, ale jeden jsem si také pořídil, čistě cestovní sadu: www.cabelas.com

reagovat
Středa 2. května 2007 v 15:15 ® Shrek reakce na …
Shrek

Doplním Robura ohledně setu z hobby-g : pár mých známýchsi tuto sestavičku za takový prachy vychvalovalo.Do­konce si jí pořídil i můj kámoš,zarytý bobkař :-D

reagovat
Středa 2. května 2007 v 10:50 ® Robur
Robur

asi takhle, Lídl je nesympatický skrze svou image, kterou získal náhodným kácením stromů u jeho prodejen. Na druhou stranu má docela zajímavé cenové nabídky, že koupí milion docela slušných věcí, kde pak stlačí cenu, takže věřím tomu, že prut může být dobrý, Problém těch věcí je, že jde vždy jen o jeden druh, takže nelze vybírat např. ze tří délek prutu atp. POkud můžeš změnit rozhodnutí familie, tak vem prut z hobby g, vyjde je to na přibližně stejné peníze a je to také set, tj. šňůra, prut trojdíl a naviják.

reagovat
Středa 2. května 2007 v 10:26 ® modrak reakce na …
modrak

Prichy: Dle mého, dá se házet téměř s každým klacíkem (třeba můj kapesní teleskopický Rossmann), je to jenom o to zda to jde téměř samo, dobře nebo blbě. V názoru bych se ztotožnil se Sanderem a pupakem a neodsuzoval bych výrobek jen na základě distributora a ceny. Minimálně, na rozšlehání psinců na tréninkové louce, to bude použitelné nářadí. :o)

reagovat
Úterý 1. května 2007 v 17:53 ® Pike007 reakce na …

To ze s tim Baron vyhodil snuru je sice pekna vec, ale zni to podobne, jako kdyz mne jedouciho ve fabii predjel Schumacher ve skode 120

reagovat
Úterý 1. května 2007 v 0:07 ® Prutos reakce na …
Prutos

Regulus: Neser, balet má taky čtvereček! :-/

reagovat
Pondělí 30. dubna 2007 ve 22:58 ® regulus reakce na …
regulus

Prichy – já tam mám čtvereček, asi používáš nějakej Balet.

reagovat
Pondělí 30. dubna 2007 ve 22:52 ® Prichy reakce na …
Prichy

regulus: jen ho nechran.....buh vi, jake mel vlasne umysly :-D :-D

reagovat
foto/forum/2007/th-img2011.jpg
Pondělí 30. dubna 2007 v 16:26 ® regulus reakce na …
regulus

Prichy, za prvé to není křížek, ale čtvereček a máš ho tam patrně proto, páč si Pupák, aby ho nemusel vypisovat tvůj nick prostě zkopíroval ovšem i s mezerou před nickem. Jelikož používá jablóško, kerý má trochu jiný znakový sady, tak je z toho asi čtvereček. Myslím, že to bylo bez postranních úmyslů.

reagovat
Pondělí 30. dubna 2007 ve 13:45 ® LudaT reakce na …

No já bych to být tebou neřešil, protože darovanýmu koňovi na zuby nehleď, a zadarmo aji žloutenku. :-) Prut za tebe ryby nenachytá, jak jsem sám zjistil, ale už se sem tam nějaká splete. :-)

reagovat
Pondělí 30. dubna 2007 ve 12:42 ® Prichy reakce na …
Prichy

Pupak: dobra, necham si ho zatim doma,…chleba to nezere. Jeste mi prozrad, proc mam pred nickem krizek :-D Bobo: ok…neuchvatilo „z venku“.....neda se vse popsat uplne par slovy. (napr. popy me chytli aniz bych vubec kdy jakeho mel na prutu). Neni to nic proti muskarine, nazatracuji zadnou disciplinu. Osem kdyz to dostanu zadara, napadla me spojitost s okounem.

reagovat
Pondělí 30. dubna 2007 v 9:52 ® pupak reakce na …

Prichy – prut z Lidlu sem drzel v ruce a chytal na nej, byla to 4/5 4dil 8.5 stopy, muzu vam rict, ze prijemnejsi klacek za 1100 kacek sem posledni dobou nedrzel, jedinou slabinou je reel, kterej je uplne na hovno ale co by clovek chtel, je potreba na vylisku obrousit hroty a ostre hrany ktere sou bohuzel presne na tech mistech kde dochazi ke styku se snurou, jinak mu davam za 1 je to absolutne nej klacek v cenove relaci prutu za hubicku.

reagovat
Pondělí 30. dubna 2007 v 9:18 ® Cudla
Cudla

Zkoušel jsem u vody dva"lídláky"první by se nehodil snad ani jako tyčka k rajčatum,druhej za cenu 1111kč docela ušel.Sice nejsem takovej borec v házení,ale na normalní občasnou rybačku by šel.

reagovat
Pondělí 30. dubna 2007 v 8:47 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Prichy: „jako clovek, ktereho muskareni zas tak neuchvatilo“ – zkoušel jsi to někdy?

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 ve 23:44 ® Karlos reakce na …

Bubu-To bylo na JarKota.Ta 6–7 byla na můj vkus docela těžká ale Baron s ní prý vyhodil celou šňůru.Kámoš ji má a nestěžuje si.

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 ve 22:25 ® skwor
skwor

Asi se budete smát, ale já se přiznám. Ten prut mám a jako příležitostnému muškaři mi stačí. Koupil jsem si na něj ale jiný naviják, ten původní se mi zdál dost „hračkový“.

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 ve 22:23 ® Sander
Sander

Pánové neberte to na lehkou váhu a prut neodsuzujte jen proto, že je z Lidlu. Na podzim ho koupil místní závodník v muškařině a vřele mi ho, jakožto začátečníkovi, doporučil. Ale musel se prý pečlivě vybrat od ostatních – tedy všechny v krámu rozložit a vyzkoušet.

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 ve 22:11 ® ART
ART

Tak vis co s nim muzes delat, dej mi ho a nemusis to resit :-)

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 ve 22:07 ® bubu
bubu

® Karlos-psal jsem,že jsem ho v ruce neměl,ale jestli o něm něco řekne baron,tak bych tomu i věřil,ty ne?

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 ve 21:58 ® Karlos

Ty jsi s ním házel?

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 ve 21:51 ® bubu
bubu

V ruce jsem jej sice neměl,ale jestli se nepletu,tak nedávno(týden zpět) na MRKu o něm byla zmínka a jeho hodnocení nedopadlo nejhůř v porovnání s cenou. Snad i „baron“ ho popisoval,že se s ním házet dá. A pro začínajícího?

reagovat