Chytej.cz

Dostanu novy muskarsky prut z Leadlu.....co s nim? :-D necteno

28.4.2007 | Prichy | 10.291 zobrazení | 67 odpovědí

ne vazne, vubec netusim, co s tim budu delat, jako zaryty vlacar :-D poradte

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Pondělí 22. února 2010 ve 14:14 ® MadMack reakce na …

Robur> Mně ten prut vyhovuje. Házet se v životě nenaučím a na moje pseudohody na zarostlé Loučné to stačí.

reagovat
Pondělí 22. února 2010 ve 14:07 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> magore … :-D

reagovat
Pondělí 22. února 2010 ve 13:23 ® Robur
Robur

podívej se do diskuse s adminy, kde jsem byl hrubě napadnut:-D . Brňák mně tam vráží kudlu do zad:-D Ale je pravda, že majitelé lídlprutu by mohli udělat nějaké vyhodnocení.

reagovat
Pondělí 22. února 2010 ve 12:49 ® toulovec reakce na …
toulovec

Robur> tyvole máš ty něco jinýho na práci než vytahovat 10 let starý témata?? :o)

reagovat
Pondělí 22. února 2010 v 11:42 ® Robur
Robur

tak jak to dopadlo s prutem?

reagovat
Neděle 10. června 2007 ve 22:15 ® Prichy reakce na …
Prichy

Kubajs: nedostal, strejc jeste nemel cestu......ted uz na nej nespecham:-)

reagovat
Neděle 10. června 2007 ve 22:11 ® skwor reakce na …
skwor

Lídlák se dnes slušně ohýbal :-) (viz Z lovu)

reagovat
Neděle 10. června 2007 ve 22:06 ® Kubajs
Kubajs

prichy:tak co už jsi ho dostal jaký je???

reagovat
Sobota 19. května 2007 ve 12:32 @ Pikes

Shadowhunter> jj, to máš asi pravdu.. Jako ryby tam sou, když sem koukal z mostu, tak sem tam viděl jednoho malinkýho potočáka a hromadu tloušťů.. Ti pstruzi budou možná schovaní v proudu nebo pod stromama ve stínu kam není vidět.. Jinak těch tloušťů je tam fakt plno..

reagovat
Sobota 19. května 2007 v 10:44 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

bacha na to … ryby jsou hlavne tam kde by si ji necekal, takze i v 10cm vode…ja loni v 15cm vode vytahl 35cm potocaka…a ryby nejsou jen v hloubkach…v plyt­kych vodach do 50cm mam nachytanych nejvice ryb

reagovat
Sobota 19. května 2007 v 9:22 @ Pikes

jj, dik.. Už sem si ho jel včera koupit (ten 255cm) a vypadá docela dobře, tak ho dnes pudu vyzkoušet.. V přiloženým návodu je tam napsaný jak s ním házet, tak sem zvědav.. :-) Shadowhunter> no sem z olomouce a muškaře teda žádnýho neznám.. My tady nemáme ani pořádnou P vodu (aspoň o kterých vím.) Jedině Bysřička ve Velké Bysřici, ale tam to vypadá nejvíc mrtvě, tak 20 cm vody, ale možná výš proti proudu to bude lepší, tam sem ještě nejel.. Ale kdyžtak to snad zvládnu i sám.. :-)

reagovat
Pátek 18. května 2007 v 17:36 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

rarach: Přesně.

Indy: To bylo foneticky ;-) Nicméně – vzhledem k zaměření Tebou zmíněného obchodu a podobnosti obou názvů je jasné, že je to dceřinná společnost…

reagovat
Pátek 18. května 2007 ve 14:36 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Pikes jestli ti muzu doporucit a chces zacit s muskarenim tak si ve svem okoli najdi muskare ktery by ti do zacatku pomohl…odkud si?

reagovat
Pátek 18. května 2007 v 11:32 ® rarach

Aha, já furt nevěděl proč tam Příchy napsal Leadl, on se oprávněně bál adminů, že mu to smáznou jako sprostý slovo. Nebo to bylo jinak?

reagovat
Pátek 18. května 2007 v 9:44 ® Robur
Robur

tak to už Lídležka Anežka nerozchodí

reagovat
Pátek 18. května 2007 v 9:31 ® indy

Bobo: tak máš na svědomí další strom. Lídl je obchod s hudebninami nad Zelňákem v Brně. Diskontní řetězec pana Schwarze má značku Lidl (krátký i).

reagovat
Pátek 18. května 2007 v 8:22 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

indyan: Konečně rozumný příspěvěk. Lídl je sprosté slovo.

reagovat
Pátek 18. května 2007 v 0:24 ® j.f. reakce na …

indyan: …obchod pana Schwarze, majitel je na to sám :-) pikes: délka 2,55 asi nebude na stojáky to pravé ořechové, prut si ale klidně kup, tvůj vývoj je celkem předprogramovaný: během roku/dvou tady budeš diskutovat o Loomisech a Sage. A ten prut nezůstane sám. Muškaření není koníček, spíš diagnóza. Než mi před několika lety kamarádi dali na Dyji do ruky mušák, nevěřil jsem, že něčemu můžu natolik propadnout.

reagovat
Pátek 18. května 2007 v 0:01 @ ???

Mě by spíš zajímalo, kolik bude muset ještě padnout stromů před billboardy, než se ganze tschechische Volk naučí, že obchod pánů Schwarzových nese značku Lidl.

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 ve 23:29 ® Damys
Damys

Trošku se na daném téma přiživím.Také chci letos začít.Nekoupil jsem si výhodný set.Sestavuji sám. Jen nevím jakou šnůrou začít. Se kterou se to bude lépe učit. Jestli ujímanou či raketovou.Poradíte?

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 19:12 ® b.gun reakce na …

@ Pikes: Budou to 4 díly, protože když si vezmeš transportní délku necelých 70 cm (délka nejdelšího dílu), tak při 3 dílech by ses nedostal na víc, jak cca 210 cm…

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 17:22 ® modrak reakce na …
modrak

Pikes: Ach jo, chudák pupak se s tím píše, a nikdo to nečte. www.chytej.cz www.chytej.cz Pokud jde o knihy tak bych doporučil třeba Šebela –Začínáme muškařit a Macháček a Karafiát – Muškaření a vázání mušek.

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 17:05 @ Pikes

rarach> :-) já sem ale fakt teprv muškařskej začátečník, já ani nevím jak se s tím nahazuje, nedej bože jak se na mušák zdolává ryba.. K tomu když ani nemám P vodu, tak nebudu s ním chytat až tak moc často.. Tak myslím že mi nějakej takovej prut bude určitě stačit.. Ale taky přemýšlím spíš nad tím delším.. A kdyby někdo věděl nějakej odkaz na takový ty nejúplnější začátky (nahazování, zdolávání), tak sem pls písněte..

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 16:19 ® rarach

Záleží jak velký budou ty slunečnice ke kterým ho píchneš, prej mohou dorůstat až 3 m, tak bych vzal ten delší.

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 16:01 @ Pikes

A ještě ostatní jakou byste mi doporučili tu délku? 240 nebo 255cm? Chtěl bych ho používat na stoják i na řeku.. P vodu zatím nemám, pač ani nějaká lepší v mým okolí není.. :-( (Bydlím v Olomouci, kdybyste o nějaké věděli tak pls dejte vědět..)

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 15:59 @ Pikes

LudaT> nj, to mě taky napadlo, ale když sem počítal díly přes obal tak sem napočítal jenom 3 (je tam napsaný SEC 4).. Ale jak tak nad tím přemýšlím, tak sem si tam asi nějakýho nevšiml, pač nic jinýho to asi nebude.. Tak dík, příště to prohlídnu líp.. :-)

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 15:59 ® Robur
Robur

Alivio, ty seš taky vteřina:-)

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 15:55 ® Shrek
Shrek

nebo kolik sekund vydrží při zatížení

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 15:21 ® LudaT reakce na …

Pikes: SEC bude section, kolik má prut dílů.

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 15:13 @ Pikes

skwor> dikes, tak asi ten.. A jinak už mi teda došlo co je TL – (transportní délka :-) ), ale ještě pls co je to SEC. ? To nevim…

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1