Vyhledávání
vláčecí prut
27.4.2007 | ??? | 3.567 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
prosím Vás poraďte mi jestli máte zkušenosti s tímhle prutem Berkley – prut Tactix 2,4m/4–24g, má lehčí až středně těžkou akci a je zhotoven na lehčí až sředně těžkou přívlač a chci se zeptat jestli to je vhodný na okouny
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 2. května 2007 v 8:49 ® tucnak11 reakce na …
-
Dragon ma dva pruty na okouny a pstruhy je to TD 3–14 275 cm 9 oček fugi rukojet 27.5 cm delka rukojet take fugi,potom 240 ten jsem měl v ruce nadhera ryhly 8 oček fugi rukojet take delka rukojeti stejna jak u 275 cm prutu.cena 2650 kč.
reagovat - Úterý 1. května 2007 v 18:52 ® runcajs
-
no tak z hobby-g teda být nemusí ale ty ceny se mi docela zamlouvaji a v jinejch obchodech jsem toho tolik nenašel
reagovat - Pondělí 30. dubna 2007 ve 21:30 ® skwor
-
jhok: A proč nekoupíš tenhle? Nikdo vysloveně nenapsal, že je špatný, navíc se k nám začal dovážet teprve nedávno, takže moc zkušeností ještě asi nebude. BTW Proč musí být z hobby-g?
reagovat - Pondělí 30. dubna 2007 ve 21:21 ® runcajs
-
a poradil by jste mi někdo nějakej prut z hobby-g.cz ale aby byl tak okolo 1000Kč a měl by být ne lehčí přívlač
reagovat - Sobota 28. dubna 2007 ve 23:14 ® Švejk reakce na …
-
Koupil jsem ha na www.traper.cz ale mají ho i na www.rsp-fishing.cz Porovnej ceny a pak nakupuj
reagovat - Sobota 28. dubna 2007 ve 21:58 ® runcajs reakce na …
-
no a kde si ten prut koupil? taky jsem koukal na hobby-g.cz na prut Colmic – Dragon 2,4m/3–15g a ten by měl mít asi jemnější špičku a co vy, myslíte je to na okouny?
reagovat - Sobota 28. dubna 2007 ve 20:17 ® Švejk
-
Jestli chceš ještě něco jemnějšího tak jdi do Team Dragon SE Quver 2,70m do 50g. Zvládá lov s 00 rotačkama, tak i woblery do 5cm. Na špičce je skvěle vidět chvění rotaček i těch woblerů a má supr rychlou akci. Na fotce je v pozadí vidět špička tohoto prutu.
reagovat - Sobota 28. dubna 2007 ve 20:10 ® Švejk
-
Před nedávnem jsem si pořídil Team Dragon 7–21 gr/2,45m Jsem max. spokojen
reagovatPořídil jsem ho na www.traper.cz Za ty peníze super…
- Pátek 27. dubna 2007 v 17:32 ® skwor
-
Na okouny bych zkusil něco od Byronu, za tu cenu to jsou slušné pruty (www.byron.cz). Ten berkley bude asi docela tvrdý.
reagovat - Pátek 27. dubna 2007 v 16:27 ® Kubajs
-
no nebo bych se nebál jít do YAD Denver bezva proutek 1–10g super zkušenost ale již moc nevláčím
reagovat - Pátek 27. dubna 2007 v 15:57 ® Shrek
-
No a pokud bys chtěl zainvestovat,vůbec bych se nebál tohohle : www.rsp-fishing.cz
reagovat - Pátek 27. dubna 2007 v 15:31 ® wopen reakce na …
-
tak se podívej třeba na www.musov.info je tam dost vláčáků Mikado, mě se líbí ten Lexus nebo tam mají i Berkley Skeletora v akci! Jinak zkus www.rsp-fishing.cz, tam jsou Dragony, to je taky špičková značka nebo www.byron.cz, ale s těma nemá zkušenosti!Ale jestli chceš prut s citlivou špičkou, tak to splňují právě ty Mikada, Jaxon a Dragon. Ale to Mikado je za slušné peníze kvalitní věc, tam si vybereš i tu gramáž, Dragony jsou trochu dražší.
reagovat - Pátek 27. dubna 2007 v 15:31 ® wopen reakce na …
-
tak se podívej třeba na www.musov.info je tam dost vláčáků Mikado, mě se líbí ten Lexus nebo tam mají i Berkley Skeletora v akci! Jinak zkus www.rsp-fishing.cz, tam jsou Dragony, to je taky špičková značka nebo www.byron.cz, ale s těma nemá zkušenosti!Ale jestli chceš prut s citlivou špičkou, tak to splňují právě ty Mikada, Jaxon a Dragon. Ale to Mikado je za slušné peníze kvalitní věc, tam si vybereš i tu gramáž, Dragony jsou trochu dražší.
reagovat - Pátek 27. dubna 2007 v 15:17 ® runcajs
-
já vláčím docela často a ten prut bych chtěl 240cm s citlivou špičkou a asi nějakou menší gramáží tak do 20 nebo spíš 15gramů ale v žádném webobchodě nic nemohu najít tak mi prosím poraďte
reagovat - Pátek 27. dubna 2007 ve 14:42 ® wopen
-
jhok: popravdě tenhle typ přímo neznám, ale mám Berkley Skeltor One 2,4m 4–24g a to je fakt I. liga ve vláčecích prutech, ale pořizovací hodnota je dneska 3500,–, ale já už ho mám déle, tenkrát jako novinky byly za 6000,–, ale už jsem se naučil, že je lepší si koupit pořádný cajk na přívlač, než mít doma hromadu klacků k ničemu. Asi tuším že jsi ten Tactix našel zde hobby-g.cz !!!Já bych to doho nešel, pokud hodně vláčíš, podkud jdeš jednou za rok, tak do toho klidně jdi!
reagovat - Pátek 27. dubna 2007 ve 14:12 ® Shrek
-
1.netušim co znamená lehčí až středně těžká přívlač.To je skok o několik kategorií. 2.Téma „vláčecí prut“ je omýláno 100×.Stačí otevřít a oživit staré téma svým dotazem. 3.K těm kategoriím – opsal jsi to z hobby-g.cz pěkně,ale i s chybou.Tam ty kategorie označují více prutů,ne pouze ten Tvůj vybraný.
No a abych Ti poradil: osobně bych šel raději do té 2,7m 7–28g.
reagovat