Vyhledávání
Nejšetrnější usmrcení úhoře
27.4.2007 | conwiq | 36.395 zobrazení | 52 odpovědí
Prosím poraďte, jak nejlépe, nejrychleji a nejšetrněni usmrtit úhoře. Vím, že se s ním má praštit vší silou o zem a přelomit mu páteř a nejlépe ještě uříznout hlavu, ale příjde mi to dost drastické, v případě, že se to praštění o zem nepodaří tak jak by mělo. Jaké máte zkušenosti? Děkuji… (vlákno na toto téma jsem bohužel nenašel, proto píšu…)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 5. května 2012 ve 12:25 ® džigit reakce na …
- fribble> není alelůja jako Hallelujah
reagovat
- Sobota 5. května 2012 ve 12:22 ® cormoran
-
Kluci, tady jste na internetu, tady se ryby přeci pouští
reagovat - Sobota 5. května 2012 v 11:54 ® fribble reakce na …
-
pemalda> Do pekla přijď, u jednoho stolu nám chybí třetí do mariáše. A pořád je to lepší, než v noční košili s nahou p.delí sedět na obláčku a zpívat Alelůja. (Jestli jsi operní pěvec – promiň).
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 22:31 ® Bigpista reakce na …
-
pemalda>
reagovatTy určitě přijdeš do pekla!
- Čtvrtek 3. května 2012 ve 22:11 ® pemalda
-
Úhoře už sem dlouho nezabíjel,ale když tomu tak bylo,tak sem sním vždy praštil o beton u studny na chatě a byl hotovej,pak sem ho pověsil na větev,lechce naříz kůži kolem dokola a hadrem ztáhnul.Kůži sem zas obrátil a naplnil pískem z pískoviště a položil ji na cestu vedle zahrady.A pak sem pozoroval sousedku,když na skládačce vyrazila do Jednoty pro rohlíky.Kolikrát předváděla neskutečný triky a manévry aby po leknutí neskončila na zemi.Nastražil sem ji to několikrát a pokaždý se lekla.Tedˇuž to nedělám,sousedka už neni a úhořů taky moc nezbylo.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 20:49 ® kety.vydra reakce na …
-
Mihule (minule)> Tobě se nelíbí,když se ti při kuchání omotá kolem ruky?
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 16:08 ® MIG-35 reakce na …
-
osprey>
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 15:48 @ Mihule (minule)
-
Odjakživa funguje jednoduhá metóóóda: zašpinit si ruce pískem, aby to neklouzalo, chytit ouhoře a mrsknout s ním o zem. To ho omráčí a dají se s ním dělat další operace. Běžně se mi vrtí ještě doma, dávno po vypitvaní. Po vypitvání se přibije za hlavu hřebíkem na vrata, za hlavou se nařízne kůže a hasákovejma kleštěma se pěkně stáhne klůže. To pokud je zamýšlená kuchyňská úprava, kde je klůže na závadu. Uzení (po napácování) samozřejmě s kůží…
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 14:51 ® Robur
-
napadá mne, nebylo by nejšetrněší koupit úhoři letenku směr Sargasové moře? Tam se vytře a zhyne.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 14:33 ® osprey reakce na …
-
MIG-35> Sedm kilo. Jiná hranice není.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 14:18 ® MIG-35
-
Táák jak zavraždit hadici uh víme.
reagovatA mě by zajímalo, kolik si můžu úhořů ponechat?? Včera dědula odnášel 12kousků a dneska kámoš 10.
Mě se teda nikdy nepoštěstilo, díky těm hamounům okolo, chytit víc jak 3 hádky. A to sem proseděl tolik nocí na místech, kde ostatní nachytaj.
- Čtvrtek 3. května 2012 ve 13:43 ® kety.vydra reakce na …
-
Fryw> Umí! Kdybych to loni neviděl v akvárku na vlastní oči,tak bych tomu nevěřil.Tři zažraní úhoři a postupně se v akvárku objevovaly háčky i s kousky rousnic.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 12:42 ® Fryw
-
Dá se zabít stejným způsobem jako každá jiná ryba. Jen se musí hlídat, jestli při pečení neleze z plechu.
Umí se uhoř nějak lip zbavit trošku hlouběji pichnutého háčku? Naposled jsem jednoho chytil, měl to celkem zažrany, ale měl miru a chtěl jsem ho ochutnat, tak jsem mu to jen u pusy ustřihnul. Při pitvě jsem háček nenašel.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 10:58 ® mirous reakce na …
-
Vždycky je to trochu boj ale jsi homo sapiens, největší predátor
reagovat, vem ho kousek za hlavou a nic neudělá. Pak ho zavaž do igelitky, už se nemrská. Nebo, jak říká Robur, zamčít, zahrabat, zabetonovat.
- Čtvrtek 3. května 2012 v 10:27 ® nnnap reakce na …
-
mirous> a nekousne mne, já bych se trošku bál! Že ho chytím nízko, že mne rafne, že místo do hlavy se trefím do ruky, že umřu v bolestech pocákán jedovatou krví tohoto tvora… To už mi snažší připadne zabít drákulu!
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 9:48 ® Robur reakce na …
-
mirous> ale musíš to udělat několikrát
reagovata hlavu a tělo dát každé do jiné místnosti, zamčít a spolknout klíč. Stačí od jedné místnosti.
- Čtvrtek 3. května 2012 v 9:21 ® džigit reakce na …
-
mirous> taky Ti to připadá jako nějaké SM fórum?
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 v 9:17 ® mirous
-
Proboha, žádné bouchání o zem, přibíjení, paralyzér… Na jednu ruku nasaď pracovní rukavici, do druhé nůž a přeřízni mu páteř za hlavou.
reagovat - Středa 2. května 2012 ve 23:24 ® alexdelpiero reakce na …
-
Robur>
reagovat - Středa 2. května 2012 ve 20:00 ® MIG-35 reakce na …
-
Robur> Ale tim ho neusmrtíš…
reagovat - Středa 2. května 2012 v 15:24 ® Robur
-
dávám střední velikost háčků, nevím, jak to určit na stupnici, chytám na půlky rousnic, průvěs tak, aby ryba popojela asi 40 – 50cm a 7 záseků z 10 je v hubě ryby
reagovat - Středa 2. května 2012 ve 14:19 ® dave76 reakce na …
-
No podle mě by to nemělo vadit, i kdyby ho držel holou rukou, protože výboj proběhne mezi hroty. Je to stejné, jako když se bráníte útočníkovi paralyzerem a klidně se ho můžete dotýkat, ránu nedostanete.
Osobně si myslím, že by to mohlo fungovat na principu omráčení úhoře/zabití a pak samozřejmě nechat vykrvit.
Spíš se přikláním, že nekecal, ale chtěl jsem váš názor…
reagovat - Středa 2. května 2012 ve 14:07 ® kety.vydra reakce na …
-
dave76> Ono je otázka,jestli toho úhoře nedrží holou rukou…?
reagovat - Středa 2. května 2012 v 9:17 ® nnnap reakce na …
-
dave76> kecá, on si ho nabíjí. Ten paralizér. Co taser? To bude bezpečnější.
reagovat - Středa 2. května 2012 v 9:11 ® alfík reakce na …
-
Jelikož hodně let chytám úhoře cíleně (udírna), je toto ten správný způsob. Jen dodatek ten nůž mu nechám zabodlý v hlavě cca 10 minut.
reagovat - Středa 2. května 2012 v 8:46 ® kety.vydra
-
Od jisté doby s ním nemlátím (kdekoliv a o cokoliv).Kdysi jsem takhle zabil chlapovi hada a ten pak hýbal jen hlavou a měl strašné modřiny (ten had).A pak jsem to jednou zkusil doma v koupelně,praštil jsem s ním o vanu a to bych vám nepřál ten pohled…na tu koupelnu.Matka mě ji tehdy málem nechala znova vymalovat,červený pruh přes celý obvod koupelny přesně v polovině.Nutno dodat,že se to událo zhruba před cca 18ti lety…Dneska zabíjím úhoře bez jakéhokoliv mlácení o cokoliv,jen ho chytnu do hadry,přiložím k desce a nožem ho propíchnu za hlavou (přeruším páteř) a říznu za hlavou kvůli vykrvení…Když to blbě trefíte,tak se vám bude stejně kroutit.
reagovat - Středa 2. května 2012 v 8:29 ® dave76
-
JEden známý mi říkal, že je zabíjí tak, že ho položí, za hlavu mu dá elektrický paralyzer. Ten pak sebou škubne a je po něm.
Co si o tom myslíte, netahá mě za nos? Není to blbost?
reagovat - Čtvrtek 15. října 2009 ve 21:36 ® Libor
-
Robur> zákeřně to dělají šikmookatý, papají monte
reagovat - Čtvrtek 15. října 2009 ve 20:55 ® Robur
-
koukám, že se otevřelo vtipné téma, tož co ho nechat umřít stářím. Borce, co k vodě ještě nosí barel asfaltu, aby mělí o co s úhořem praštit nechápu
reagovat - Čtvrtek 15. října 2009 ve 20:06 ® hank mosher
-
- conwiq
- uhore dostan co nejdal od vody
- uhore uspi(uspis ho tak ze, polozis jej hrbetem
na zem a hladis ho po brichu)
- s uhorem nekolikrat prasti o zem nebo jeste lip o
strom a pak ho probodni nozem za hlavou.
tohle je nejsetrnejsi a nejbezbecnejsi zabiti uhore.
reagovat