Vyhledávání
Gumový rak
25.4.2007 | Jeffry | 3.603 zobrazení | 6 odpovědí
Kdy v kterém období se hodí použit tuhle nástrahu?Mam pocit ze jsem to tu někde viděl ale nemůžu to najit.A ještě jakým způsobem se nástraha vodí?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 26. dubna 2007 v 17:19 ® harpunar
-
Já je docela úspěšně,spolu s žábama používal na podzim na Hartě.Plovoucí hlavička,kolem břehu a okouni i štiky s toho měly orgasmus!!!
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2007 v 16:27 ® Kubajs
-
Jeví mi o to zájem hlavně tloušti,okouni a sem tam kapři
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 13:24 ® Stanik reakce na …
-
Prákrát jsem raka taky zkoušel ale kromně pár okounů nic. Ale potkal jsem kluka kterej dělal výzkum chování raka v přítomnosti predátorů. V nádrži měl raky a nějakého dravce(vždy jen jednoho), a natáčel na video jejich chování. Myslím že tam měl úhoře, štiku, okouna a po nějaké době ty raky sežraly. a říkal my že na Orlíku nachází v žaludcích okounů zbytky raků, tak si myslím že na některých revírech by to vůbec nemusela být špatná nástraha. Jen jí dát dostatek důvěry.
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2007 v 11:35 ® Robur
-
já na to chytl parmu v úplně čisté vodě a viděl jsem jak to vzala, učitě to má výhodu v tom, že to dobře drží háček vzhůru, takže se to netrhá tak často jak twister. Pak jsem četl, že to někde byla bomba na okouny, protže v nádrži se raci vyskytovali a okouni je znali.
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2007 v 10:58 ® Uno reakce na …
-
Občas tyhle napodobeniny používám, ale nemyslím si že jsou nijak zvláště účinné , jestliže je nějaká odezva tak to bude zřejmě jen vedením nástrahy tj.momentálním pohybem než jak je ta nástraha věrná předloze.Před 30 lety byl rak na každém rybníce,ale dnes je všechno jinak, tak že pochybuji že ten dravec kdy raka vyděl.
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2007 v 7:50 ® vlacek
-
www.nastrahy.cz www.nastrahy.cz myslis neco takoveho? vypada to zajimave ale jak se na tuhle potvoru chyta a zda sou uspechy tak to nevim pisou tam lahudka pro candose a stiky ale pochybuju ze treba na brneske prehrade nejakej ten rak zije tudiz si myslim ze je blbost ho tu pouzit
reagovat