Chytej.cz

Kam na Siveny necteno

23.4.2007 | Shadowhunter | 3.912 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim pani muskari, neporadil by mi nekdo kde by se dal chytit siven na severni morave? Ac se snazim sebevic nemuzu o sivena zavadit a tak rad bych ho chtel pokorit nebot jsem sivena jeste nechytil. Chytam stale jen potocaky, sem tam duhaka a nebo lipana ale siven zadny ;( Predem dekuji za kazde info ktere povede k chyceni me zatim nepokorene ryby.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 29. dubna 2007 ve 14:08 ® Pedroso

Hele dam ti tip,kdyz tak se ozvi na skype na nick pedroso 9 znam jednu reku kde jsem minuly rok za jednu vychazku nachytal spoustu sivenu.Letos se tam chystam znova.Jinak je to revir samopzrejme na sev.morave

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 10:03 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Mám pro tebe bezva nápad – není to sice úplně na severní Moravě, ale v severních Čechách :-) . Nicméně Mekka všech sivenářů je přehrada Černá Nisa – 40 ha horské vody kyselé jak šťovík, takže je tam jen a pouze siven…ale tak krása okolí, daleko od města, paráda!

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 v 7:44 ® vlacek reakce na …

a nevite zda se vyskytuje na nekterem P reviru v okoli tišnova diky moc

reagovat
Středa 25. dubna 2007 ve 23:20 ® Cottus reakce na …

Siven…? alpský??? Nebo jiný nepůvodní… Snad vyjma Macochy nevidím důvod.....

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 ve 23:00 ® brčal
brčal

Co vím tak Ostravice 4 nebo 3 tam to zkoušej.

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 ve 20:58 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

No ja myslel spise reku kde by se dal nejaky ten siven ulovit…lov na stojacich me nebere :-((

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 ve 14:55 ® harpunar

Zkus přehradu na Horní Bečvě.Velikost je ale menší.Já jsem si super zasivenoval čtyři dny,ovšem v j. čechách.

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 1:03 ® cercer
cercer

Shadowhunter:he­le,neporadím Ti,kde na moravě chytneš sivena,ale u nás se teď chytne docela často..taky jsem ho vždy chtěl ulovit..teď Ti závidím spíš ty potočáky.:-(( važ si jich..potočák i lipan..u nás čím dál méně viděni..a 90%úlovků jsou jen čerstvě nasazení duháci..a siveni..

reagovat