Chytej.cz

Proč je tak málo rybářek? necteno

23.4.2007 | breca | 9.508 zobrazení | 104 odpovědí

Když se porozhlédneme po březích vod či po stránkách tohoto serveru, dají se rybářky spočítat na prstech jedné ruky. Proč myslíte, že je rybařina domenou mužů a ženská u prutu je ta vyjímka potvrzující pravidlo?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 20:43 ® Vydrain
Vydrain

jezule – hehehehhe gratuluju k nabídce k snatku, co s tim budeš dělat? :-D gagi – dobrý ;-) regulus, breca – jenže pánové zapomínáte, že takhle dokonalý chlapi jako ste vy dva se těžko hledaj, jako ty normální ženský, to nejni nabídka k snatku hehehe já mám doma taky takovej jeden super kousek ;-) mary toho má dost na hrbu, holt né každá ženská má možnost mít doma takový zastání, už to hergot pochopte :-P

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 20:30 ® Gagi

Mary: Promiň, ale jsi tak trochu podjatá. Ono si opravdu dost žen práci hledá a vymýšlý a chtějí mít vše dokonalé a neuvědomují si že dokonalost neexistuje (a kdyby i ano je nudná). Jezinka: Prosím, staň se mojí ženou :-)) !

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 20:14 ® Benet
Benet

Ale některý ty vyjímky… .

reagovat
foto/forum/2007/th-img1987.jpg
Čtvrtek 26. dubna 2007 v 16:41 ® gadasnik reakce na …

jedno krásný přísloví-nehledej problémy tam,kde nejsou.......

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 v 16:11 ® breca reakce na …

Ne, že bych to hledal, ale když jsem zadal do vyhledavače „rabářka“, tak to vypadlo… ):o))

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 v 16:10 ® breca reakce na …

Jak je vidět, dokonce i na rybářky myslí i paní móda: www.sexshop.cz )"o))

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 v 15:46 ® breca reakce na …

Mary – navíc to píšeš tak, že jsi doma zavalená hadrama, který dennodenně spravuješ… To je smysl života? Připadáš mi trochu z jinýho světa a nebo spíš z jinýho století…

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 v 15:39 ® breca reakce na …

Mary – takový věci dokážu taky, k tomu nepotřebuju ženskou. A pokud myslíš, že smysluplný koníček je pletení teplých fuseklí, u kterýho strávíš celej den (a nebo víc) a přitom si je můžu koupit za 50 kč u čongů nebo za 100 v krámě, tak to je přesně to, co jsem psal dole. Vy si prostě práci vymýšlíte a neumíte normálně relaxovat… To pominu hodnotu vašeho díla, ta je těch max. 100 Kč, odečteš-li materiálový náklady (20 Kč) a budeš-li to štrykovat 8 hodin, je v podstatě tvá mzda 10 Kč na hodinu. Poté budeš jenom nasraná a vyčerpaná, protože jsi si u toho vůbec neodpočinula… Má to význam? Promiň, to mi dost uniká…

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 v 15:15 ® Mary reakce na …
Mary

breca: co to kecáš, co kdybys dělal v tom čase, který si teda zařídíš, smysluplného koníčka – upletl si teplé ponožky, zašil si rotrženou košili, nebo gatě, přišil kapsu, vyměnil nový zip,

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 14:54 ® breca reakce na …

modrák – ale rozhodně i v té čtyřce najdeš víc bab než u vody… ):o))

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 14:45 ® modrak reakce na …
modrak

breca: No, zajdi si někdy kolem deváté večer do nějaké místní čtyřky, přes oblak dýmu se rozhlédni po stolech štamgastů a uvidíš, že najít si nějakého smysluplného koníčka nezvládá i jisté procento mužské populace.

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 14:30 ® breca reakce na …

Mně tu ani tak nešlo o problematiku dělby práce v domácnosti, jako spíš o to, zda k rybaření mají ženský nějaký vztah či odpor… Pominu-li čas, který se dá zařídit, zdá se mi, že chlapi si najdou nějakého smysluplného koníčka, kdežto ženský se tak realizovat neumí nebo nechtějí… Jistě znáte výroky žen, že nebudu chodit na ryby, protože tam budu jen sedět a čumět. Tak raději sedí a čumí doma mezi čtyřmi stěnami…

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 14:21 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

regulus: Ještě bych doplnil – musí se taky starat o oheň ;-)

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 12:48 ® breca reakce na …

Prca -ježiš, hlavně dávej pozor, aby se nám teda neutopila.

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 12:42 ® Prca reakce na …
Prca

S těma ženskýma to není tak hrozné

reagovat
foto/forum/2007/th-img1986.jpg
Středa 25. dubna 2007 ve 23:13 ® regulus reakce na …
regulus

Jezinka – dyť to bylo s velkým smajlíkem

reagovat
Středa 25. dubna 2007 ve 23:12 ® regulus reakce na …
regulus

Jak kecá, to je ze života. Přece nebudu chtět po babě, aby mě namazala X rohlíků s něčím a strčila mě to před hubu. Ráno pro běžnej nákup chodím já, páč žena chodí do práce dřív a děcka chodí do školy různě, už je mám odrostlejší, když se něco během dne vyvrbí, tak tam skočí kdokoliv, obchod je 150m daleko, do přiblblejch supermarketů jezdím taky já, protože su zpátky za půl hodiny, žena za dvě. Když dolítnu odpoledne, tak mě ani nenapadne se nechat obsluhovat, voběd si ohřát umím, mám ruce. S domácíma pracema je to složitělší, páč nebydlím v bytě, takže jaksi mám dost jiné práce než utírat prach, ale co se úklidovejch prací týká, tak svůj bordel si uklízím sám a děti si uklízí svoje pokoje a společný prostory uklízí tak z 60% děti. Nádobí je její problém, protože je měkejš, než by ty mladý sjela aby to umyli, tak to raděj umyje sama. Když jim to řeknu já, tak je to sice s rypákama, ale je to umytý. Víkendovej oběd dělám kolikrát já a žádný potíže mě to nedělá. Jediný co obsere zcela je to žehlení, ale opět je to její chyba, lidi na to má a myslím, že by jim to neuškodilo. Jedinej rozpor jsou ryby, to je vždycky s kecama, prostě se neshodneme ve využití volnýho času.

Mimochodem když byly děcka menší, tak do školy chodili sami už od první třídy a asi jsem měl to štěstí, že jsem je do učení nemusel nijak zvlášť honit. Případný řešení toho, že něčemu nerozuměli, se dělilo podle toho, kterej z rodičů to lépe zvládal, pro tu moji je matika španělská vesnica a já sem zapoměl všechny ty nesmysly z češtiny, chemie byl dycky průšvih, o té víme houbec oba.

reagovat
Středa 25. dubna 2007 ve 22:53 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

jezinka – mě se tohle taky netýká a do budoucna nebude, ale chtěli vědět, ptroč ženský nechodí na ryby, tak jim to horko těžko vysvětluju, pche, ty uklíziš na vánoce? :-)) )

reagovat
Středa 25. dubna 2007 ve 22:48 ® Jezinka reakce na …

vydro poslouchej rozumný ženský nebo radši chlapy, baby fakt dost přeháněj, regulus má pravdu, když chtěj na ryby oba tak to snadno zvládnou i s miminem prach se doma vysmejčí až na Vánoce… regulus, miluju tě, ale žvejkat kůže mě nedonutíš, maximálně zásobní kuličky těsta na kapry, to jó …

reagovat
Středa 25. dubna 2007 ve 22:29 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

no jo, vam se to kecá :-)) ) jen tak mmchdm děti ještě nemam, popisuju to, co vidim a slyšim okolo sebe, vy si to totiž představujete jak hurvajz válku, divíte se tomu děsně a zjednodušujete to, báč to porád vidíte z pohledu chlapa, sežente si chlapa v domácnosti a zeptéte se jeho, nebo se zeptejte svejch žen, který nechoděj na ryby, esli je to tak jak píšu

reagovat
Středa 25. dubna 2007 ve 22:02 ® regulus reakce na …
regulus

Šelmo – když to tak čtu, tak ty seš vlasně otrok sama sebe. Chápu, že uděláš ráno dětem snídani, starej si ju snad udělá sám nebo si něco koupí cestou nebo v kantýně a strčit děckám svačinu do kabela zabere 20 vteřin. Jako každá baba, musíš vstávat o hodinu dřív, páč se po ránu hodinu šlechtíš. Odpolední nákup a vyzvednutí dětí si můžete v pohodě rozdělit i průměrně inteligentní chlap donese to co mu den před tím napíšeš na lísteček a do školy kam chodí děti, taky trefí. S děláním večeře se můžete střídat (chlapi stejně líp vaří než ženský) a děti k úkolům vždycky dokope víc autorita = chlap. Matiku, fyziku atd. kontroluje chlap, češtinu atd. ženská, taky pěkně rozdělitelný. Kadeřníka nekomentuju, vymyslet co uvařit o víkendu je fakt nepřekonatelnej problém, pro velkej nákup pošlu chlapa s lístečkem (pokud by ta moje chtěla jet se mnou, tak ju pošlu autobusem a ať mě zavolá, že pro ni přijedu až bude stát u pokladny, nemám čas na to stát hodinu před regálem a přemejšlet, jestli vzít tu modrou nebo červenou rýžu). U vaření víkendových obědů se dá vystřídat, nádobí umyjou děti, vůbec jim to neuškodí a úklid se dá taky rozdělit. Prádlo se pere průběžně, strčit ho do pračky, nasypat prášek a zmáčknout knoflík trvá asi 5 minut, pověsit ho mohou děti, na tom se nedá nic zkazit. Žehlení je fakt problém, to hold asi vobserete samy.

Tak a jsme u toho, chlap je určenej k tomu, aby lovil a ženská aby se starala o děti a žvejkala kůže. Tak snad v příštím životě. -:)))))))))

reagovat
Středa 25. dubna 2007 ve 21:52 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

breca – takhle to bohužel často je

reagovat
Středa 25. dubna 2007 ve 21:47 ® breca reakce na …

Vydrain, tak to lituju všechny, který to mají nalinkovaný podle tvý předlohy… (:o(( Ještě jsi vynechala naštípat dříví na podpal, nanosit uhlí, vykartáčovat šaty, vyčistit boty a políbit manžela a děti na dobrou noc. Netvrdím, že jsem dokonalej a dělám vše podle představ, ale spoustu z toho, co píšeš jako úkol ženy jsem dělal a dělám… včetně toho vaření…

reagovat
Středa 25. dubna 2007 ve 21:31 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

breca – já ti dám, že vymýšlí, tak koukej :-) ráno se ženská probudí, vyletí z postele vykopat děti a manžela, udělat snídani, před odchodem zkontrolovat esli děti maj svačinu do školy v tašce, sama sebe učesat a vymachlit, odvoz dětí do školy a pak dorazí do práce. Když jde z práce,jde na nákup a už musí mít vymyšleno, co bude k večeři. Pak vyzvedne děti, to je tak okolo 4 až 5 odpoledne, příde s nima domů, dělá večeři, honé děti k úkolům, ted jim to zkontrolovat, po večeři nachystat svačiny na druhej den, čistý věci na sebe ( manžel se veze s dětma ). Tohle je 5 dní v týdnu. Do toho jeden den v týdnu věnuje na kadeřníka nebo kosmetiku nebo podobnej nesmysl, kterej ale taky zabírá čas. V týdnu vymyslí co bude vařit o víkendu, v pátek nakoupí velkej nákup. O víkendu se sice nechodí do školy, ale vaří se oběd, pokud má přijít náštěva, tak příprava je delší, do toho se musí uklidit byt, prát a žehlit za celej tejden, vobčas udělá velkej úklid, kterej zabere celej víkend. Zkus tohle praktikovat každej den, měsíc, rok, roky, s tím, že udělat to musíš, ač nerad, páč je to potřeba. Najdi mi tam kus volna na ryby – v neděli odpoledne možná. Proto tvrdím, že ženská je otrok domácnosti.

reagovat
Středa 25. dubna 2007 ve 20:49 ® breca reakce na …

gadasník – je fakt, že ženskou, která obětuje pohodlí, těžko hledáš. Tak buď rád, žes ji našel. Jinak musím souhlasit s tím, že ženská to má trochu těžší, hlavně pokud jsou děti malé. Na druhou stranu panové, nezdá se vám, že ženská si práci občas i vymýšlí, aby dokázala, jak je strašně přetížená. Někdy si vážně myslím, že dělají zbytečnosti… ):o))

reagovat
Středa 25. dubna 2007 v 16:44 ® gadasnik reakce na …

Vono dneska hledat ženskou,která místo kariéry a lodiček a kostýmků na sebe mrskne maskáče a tradá k vodě,zima nezima,pařák,déšť a do toho fučák,to abys pohledal.Doma to máme jaxi rozdělené fifty fifty,bo makáme voba dva a víkend co víkend mastíme k vodě,od rána do večera,každou dovolenou u vody,sice letos poprvé sem se nechal ukecat a mažeme před drafcema na jih za slunkem,ale zahájenou stihneme,z letiště domů pro vercajk a mažeme opět k vodě.Do toho rybaří i mladej/14/ a malá/12/.Jsme úplně normální „zdraví rybáři“ a rodinka je furt pohromadě.

reagovat
foto/forum/2007/th-img1982.jpg
Středa 25. dubna 2007 v 16:22 ® drozďák reakce na …

Tak už znáš dva. Nějak s těmito úkony prostě nemám problém a určitě je takových chlapů víc. Ovšem málokterý to přizná veřejně, asi se všichni bojí, že by tím utrpěla velikost jejich přirození :-)

reagovat
Středa 25. dubna 2007 v 16:13 ® regulus reakce na …
regulus

Šelmo – zase s tou paní na uklízení nemáš tak úplně pravdu. Já to sice říkám z chlapskýho pohledu „V každé ženě je zárodek dobré manželky – jakej pán, takovej krám“, ale z babskýho pohledu to platí asi taky. Jinak co se těch domácích prací týče, tak na žehlení fakt asi ukecáš málokterýho chlapa a když jo, tak to obvykle dopadne blbě (je ovšem pravda, že znám jednoho, co si košile zásadně žehlí sám a jeho žena na to nesmí šáhnout, ale to je asi opravdu strašná vyjímka). Ostatní domácí práce se musí umět rozdělit a většinou ty maminky, to raděj udělají sami, než aby na potomka zařvali, že má 5 minut na to, aby to bylo hotový. Nemyslím si, že by to u nás bylo jinak než jinde, moje drahá polovička je taky takovej měkejš. Druhá strana je ovšem taková, že potomstvo se do toho obvykle musí „dokopat“, protože má 1000 výmluv proč to udělat nemůžou.

Celý je to o umění zorganizovat si čas, znám lidi, co furt brečí, že nemají čas a v podstatě toho stihnou strašlivě málo a z druhé strany lidi, kteří toho stihnou tolik, že až čučím, jak se jim to vůbec může podařit zvládnout. Asi je to z velké části vrozený.

reagovat
Středa 25. dubna 2007 v 15:52 ® Vydrain
Vydrain

jezule, tebe do tvé skupiny č. 2 nepočítám, to je snad jasný, ne? jinak chlapů v domácnosti je jako šafránu, to se shodnem, to není o rozdělení úkolů, to je o postupných změnách ve společnosti, ale vobčas bych si to s tema chlapama vyměnila, báč to, co popisuje Mary je přesně to, čeho se děsim jak čert svěcený vody a všechno sou to věci, se kterejma ti chlap zase tak moc nepomůže. Jediný řešení je pořízení paní na uklízení, žehlení tuny košil, praní, mytí oken atd. Pak jsem ochotná uznat, že s tim se dá něco dělat.

reagovat
Středa 25. dubna 2007 v 15:23 ® Robur
Robur

to je tak pěkné téma, že by měla David udělat soutěž o nejlepší povídku /úvahu/ na toto téma

reagovat