Chytej.cz

Proč je tak málo rybářek?

23.4.2007 | breca | 9.508 zobrazení | 104 odpovědí

Když se porozhlédneme po březích vod či po stránkách tohoto serveru, dají se rybářky spočítat na prstech jedné ruky. Proč myslíte, že je rybařina domenou mužů a ženská u prutu je ta vyjímka potvrzující pravidlo?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 25. dubna 2007 ve 14:59 ® Jezinka reakce na …

Vydro, nekecej, my víme že jsi taky něžná duše, akorát to dobře maskuješ, život bez chlapa je na houby a bez dětí tuplem, jenom je musíš dobře vycvičit …

reagovat
Středa 25. dubna 2007 ve 14:56 ® Jezinka reakce na …

Regulus – mluvíš mi z duše, trocha organizace a pak už jenom si to prosadit… Breca – o trpělivosti to nejni -radši budu dvě hodky čekat na rybu, než sedět s kamrádkama na kosmetice, je to otázka toho, co chceš poslouchat a křik ptactva je rozhodně lepší, než drby u holiče…

reagovat
Středa 25. dubna 2007 ve 14:50 ® Jezinka reakce na …

Vydruš, seš sice kámoška ale nemůžu souhlasit, ať mužskej vypadne kam chce já mizim na ryby (a vlastně i když je doma)bo gaučíček a kamarádky mě vůbec nenadchnou, to takhle siven ve Štěchovicích pod mostem na třpytku to je jiná Breca – máš pravdu jde to, uvaříno, uklizíno, koně hotový a eště stihnu prchnout k vodě, sice je pak doma dusno, ale něco se holt vydržet musí…Jo a co se romantiky týče máš taky pravdu, neni nad odraz zámku na rybníce…

reagovat
Středa 25. dubna 2007 v 9:40 ® koloseum

malo hladate…ja mam kamosky rybarky:-)) ) pohoda no nie?!:-) byvaju necelych 40 metrov od jazera :-)) ) rad sa stavim:-) cus

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 ve 23:04 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

regulus – no jasně že mam řečí, pokavád je to vo tom co píšeš, v tom případku si život zařizuju bez chlapa a dětí, abych měla dost volného času a chlapa beru jako ty ryby :-)) )

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 ve 20:48 ® regulus
regulus

Robur – jak psal Prutos

Breca – taky by mě to zajímalo, ale myslím, že nejblíž jsou asi ty názory, že je prostě lov moc nebaví. Položil jsi ale tuto otázku na blbým místě, tady ti na ni odpoví jen ty rybářky, ale cílová skupina jsou nerybářky.

Mary – nemyslím, že jsi nám to natřela, je to o chtění a tom jak si doma zařídíš.

Vydro – ty máš zase řečí ja vopica blech, to samý co Mary, jaký si to uděláš takový to máš. -:))))

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 17:49 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

to je přesně ono, když bys byl zapřaženej v domácnosti jako ženská, tak už nemaš moc energie na plahočení se s cajkem někam k vodě, když si můžeš kecnout na gauč a pustit telku v klidu, tak seš jako ženská i za to rád

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 17:41 ® breca reakce na …

Vydrain – já myslel, že vy ženský jste daleko větší romantici než chlapi. To co ty popisuješ jako ženský sen, tak to klidně vyměním za modrou oblohu, tekoucí řeku, křik ptactva… A pokud znáš Werichův citát, že čas strávený na rybách se nepočítá do délky života nám tu určené, tak bych tam byl rozhodně co nejdýl!!!

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 17:38 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

hehe, když chlap vypadne z baráku na ryby, aby si vodpočnul od ženy, tak žena si odpočne taky, na co by někam chodila, kde néni gauč, televize, kamarádka, je tam zima vobčas, prší vobčas, ryby smrděj, žížaly eště víc a eště je napichovat na háček, když je sama doma?

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 17:34 ® breca reakce na …

Já to vím, chodil jsem s nima na ryby, dokonce jednu sezónu chytala i dcera. Ale moc ji to nebavilo. Přitom i pak s náma na ty ryby chodila, ale jen seděla a koukala… Proto se tu ptám, abych zjistil, co ženy k rybařině netáhne…

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 17:31 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

mě pustí, a jak rádi :-)) ) hele, šak si měl doma divokou zvěř, tak si vzpomen :-)

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 17:31 ® breca reakce na …

Mary – úplně pravdu nemáš, je tu spousta chlapů, který začli s rybařinou až na starý kolena a ne už od mládí…

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 17:29 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

malá poznámka, dybys měl ženu, měl bys i děti :-)) )

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 17:29 ® breca reakce na …

Vydrain – ale to budeš mít úplně zbytečně, protože v tý době tě už nikdo nepustí ven… ):o))

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 17:28 ® breca reakce na …

Děvčata – naposledy jsem byl na rybách v neděli. Ráno jsem zatopil, udělal snídani, odešel na ryby, vrátil se zpět, uvařil oběd, umyl nádobí, naštípal dříví… Tak se nevymlouvejte, že to nejde!!!! ):o))

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 17:26 ® breca reakce na …

Harpunar – !!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 17:16 ® harpunar

Malá báseň: Sám si žehlím sám si peru na ryby však čas vždy mám říkám vám všem na mou věru
i oběd si udělám! Kdybych ovšem ženu měl víc času bych proseděl
u voděnky,vody nebylo by škody!!!

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 16:54 ® Vydrain
Vydrain

Teda pánové, Mary vám to docela natřela. Potrefený husy ať nekejhaj, ale moc mě zajímá, co vy na tohle. Je fakt, že tehle vejkend sem místo ryb žehlila a myla okna a jánevimco ještě, bo samo se to neudělá a chlap to taky neudělá.

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 16:49 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

breca – že mam nový lodičky a kabelku, nééé? :-D

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 16:39 ® Mary reakce na …
Mary

To už je rozděleno odmalička. Klukům se, jako hračky kupují pistole, holkám-panenky,malovátka, voňavky. Syn jde s tátou na fotbal, jezdit autem, třeba i na ty ryby, dcera zůstane s maminkou doma, co by tam, asi tak, dělala, řekne ta mužská část. Pokud koupím dceři pistoli, prak, vezmu ji na ryby, a nebude znát panenky, malůvky, vychovám z ní také drsňáka, které nebude vadit napíchnutá žížala. Pokud holka vyrůstá mezi klukama,tak se z ní stane, třeba zrovna ta rybářka. Takže pánové,kdo z vás pomůže v domácnosti, s vaření praním, žehlením úklidem, na zahradě, s dětma. Pánové se seberou a jdou na ryby. V poledne si přijdou na oběd, ale někdo ho musí uvařit. Když děti odrostou, tak je to tak, že jsem na ryby nemohla o víkendu. Přijeli z intru, chtěli, žrát, prát, a v neděli je znovu vybavit. A když se toho všeho zbavím, a teď mám čas na ryby, už není tolik energie. Za pár let potkáte seschlou babku, která už neunese batoh. A rybářek je málo proto, že za to mohou chlapi.

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 16:07 ® breca reakce na …

Není to taky tím, že ženský jsou míň trpělivý a čekat hodinu či dvě na rybu nejsou schopný? Vydrain – aa čím se budeš chlubit ty? ):o))

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 ve 14:43 ® harpunar

Přátelé,žen u prutů je strašně moc!!!Milují ovšem hlavně večerní lov a ty pruty nejsou až na vyjímky rybářské.Nicméně i já se setkal již pár krát se sličnou harpunářkou,na­posledy o weekendu v čechách.

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 ve 13:11 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

breca – až to přijde, tak ty budeš starej a seschlej dědek, co bude akorát vyprávět, že kdysi chytil tááááákovoudle rybu :-P :-)

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 ve 12:45 ® breca reakce na …

Vydrain – až to přijde, tak to už se pak o ty rybářky ale nikdo nezajímá… (.O))

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 ve 12:02 ® modrak reakce na …
modrak

toulovec: Ano, souhlasím, ale ty kůže musí být z králíka, zajíce, ondatry, vačice, tuleně, bažanta, koroptve … A najdi dnes takovou ženu. Většinou ti řeknou, že jsi prase už při stahování.

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 11:52 ® toulovec
toulovec

naprosto souhlasím s modrákem. Je to prostě tak, že chlap je dominantní samec, kterej loví a stráží rodinu, všichni se před ním musí třást. Ženská má sedět doma, kojit děti, přikládat na oheň a žvejkat kůže.!!!!!!!!

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 11:44 ® kopi
kopi

Holky maj aerobik, pletení a nakupování. Do toho se jim taky moc nemotáme. Ale i tam sou výjimky. :-)

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 11:23 ® Vydrain
Vydrain

breca – báč ženský nemaj kvůli starání o domácnost – tedy druhé šichtě doma – čas a energii na koníčky, ještě se to nenaučily, ale to časem příde, chlapi vydržte :-)) )

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 11:01 ® modrak reakce na …
modrak

breca: Holt, málokterá ženská propadne takové činnosti jako je lov. Prostě, ber to tak, že u poddruhu Homo sapiens sapiens je lov, na rozdíl od některých jiných živočišných druhů, doménou samců. S tím neudělají ani feministky. Ženský to zkrátka v 99.9% případů nebaví.

reagovat
Úterý 24. dubna 2007 v 10:43 ® Jezinka

breca – rybářek je málo hned z několika důvodů 1.chlapi si sem choděj odpočinout od manželek a teda je s sebou nechtěj (si myslim) 2.rybářský party maj specifickej humor kterej hnedtak každá nevydejchá, ale zase když jo, tak už jí to na kosmetice a u kadeřníka připadá jak v kurníku (vlastní zkušenost) 3. nepohodlí u vody snášej jenom ženský, který to fakt baví, a né ty co tam choděj kvuli divadýlku pro svýho chlapa, to nikdy dlouho nefunguje přijdou na to že hlídací agentura je lepší řešení…(okoukáno) 4. čas na ryby si v rodině vyboxujou jenom ty nejotrlejší, nebo ty co už je jim jedno jestli bude doma dusno (vlastní zkušenost) 5. Děti k vodě nelze brát od jednoho roku, do doby kdy se naučí plavat, protože se musej hlídat a to je děsná otrava. Před a po už to jde, když řeka neteče moc rychle abys plovoucí nemusel honit daleko po proudu od prutů a nepropásl záběr:-)) )

reagovat