Chytej.cz

Proč je tak málo rybářek? necteno

23.4.2007 | breca | 9.509 zobrazení | 104 odpovědí

Když se porozhlédneme po březích vod či po stránkách tohoto serveru, dají se rybářky spočítat na prstech jedné ruky. Proč myslíte, že je rybařina domenou mužů a ženská u prutu je ta vyjímka potvrzující pravidlo?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Středa 10. března 2010 ve 20:51 ® Mary
Mary

Rybapych> Děkujeme,děkujeme, děkujeme velice

reagovat
Středa 10. března 2010 ve 20:02 ® Rybapych
Rybapych

Dámy,já Vás zdravím a přeji Vám u vody jen a jen to nejhezčí!!Oni machrujou,ale když Vás uvidíme u vody,tak Vám uděláme vše,co Vám na očích uvidíme,že CHLAPY!!!!!Dá­my,hodně štěstí a hodně úlovků!!

reagovat
Úterý 9. března 2010 v 0:08 ® cercer reakce na …
cercer

Vydrain> ááááá…takže…??

reagovat
Pondělí 8. března 2010 ve 21:31 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Neslyšim, mám bezva špunty do uší :-D Jen jsem se pro začátek nekoukala na datumy u příspěvků a myslela jsem, že Breca vstal z mrtvých :-) Pá pá, jdu zašpuntovat jednu tlamičku :-)

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 20:53 ® stupy reakce na …
stupy

třeba tady:D

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 14:55 ® cercer
cercer

Vydrain> ženská jedna ukecaná…kde jsi?

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 12:27 ® cercer
cercer

Tady bylo taky docela veselo…

Vydrain> ňáký změny za ty tři roky??????:-D

reagovat
Čtvrtek 3. května 2007 v 9:38 ® cercer reakce na …
cercer

:-)) )

reagovat
Středa 2. května 2007 v 9:51 ® Mary reakce na …
Mary

gagasnik!!!! Jseš snad bůh? Že vidíš na všechny ženy a nic nechytěj? Kdybych chtěla, tak mám takových úlovků, ať s vnadami, nebo vnadidlem, ale takovými pohrdám, ty házím do rybníka.

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 ve 21:33 ® breca reakce na …

Dneska jsem byl odpoledne na rybách lidí jako much, spousta ženskejch, ale pouze jako doprovod. Nechápu, proč nechytají, když tam sedí s chlapem celý odpoledne a čučí… ):o))

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 ve 21:30 ® gadasnik reakce na …

vnady nabo vnadidlo,jaxeto vezme,hlavně že víme,vo čem je řeč.To bylo jenom tak mimo mísu,ale je pravdou,že kolem mě je rybářek dost.

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 ve 20:37 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

regulus – von si to splet s udidlem :-D

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 ve 20:07 ® regulus reakce na …
regulus

gadasnik – ty tomu češtinovi taky dáváš fest na prdel, snad na vnadách. -:))))))))

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 v 19:58 ® gadasnik reakce na …

Vono rybářky mezi námi sou,ale víte,proč nikdy nic nechytěj??-bo si sedí na vnadidle!!

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 v 19:49 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Mary – takhle mě nestraš, ten můj povolenku nemá a tvrdí, že sedět u vody ho nebaví, doufám že na starý kolena, až nebude moct chodit po zelený louce s klackem a honit míčky, že si to nerozmyslí, jinak ty děti mám porád před sebou a docela se toho děsim, mám vysokou šanci, že budu mit doma taky samý chlapy :-)) )

reagovat
Sobota 28. dubna 2007 v 8:28 ® Mary reakce na …
Mary

Had: naprostý souhlas

reagovat
Sobota 28. dubna 2007 v 8:24 ® Mary reakce na …
Mary

LordProtektor: To je také jeden z důvodu,proč je rybářek, tak málo. Pozor, ať to neodradíš. Bylo by jí škoda.

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 ve 23:46 ® LordProtektor

Benet- nemas na ni cislo? chtel bych zacit muskarit:-)) jinak podle me je to dano tim, ze muz jako takovy je spis lovec.Protomaji muzi vetsinou narocnejsi konicky rybareni, auta, fotbal (tam kde je vic adrenalinu)
A zena je takove jemnejsi stvoreni.proto taty maji casteji jine konicky.Kvetiny, deti… :-)) )))

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 16:17 ® HaD
HaD

Vydrain: to, že ale nemají ženské koníčky, což si ale zase tak úplně nemyslím, to není obecně problém času, ale spíše jiného založení

Mary: podle mě to vůbec není o uznávání ženských či mužských koníčků. Uznávat je můžeme navzájem, nemusíme je však vyznávat :-) Každé pohlaví má prostě jiné zájmy. Stejně jako štika radši rybky a kapr boilie. Ale i tam jsou výjimky, jako u rybářů a rybářek :-)

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 ve 13:20 ® Mary reakce na …
Mary

breca: špatně jsi mě pochopil, ty máš koníček rybaření, a někdo štrikování a šití, hlavně je to smysl užitku a ušetření.Ohledně tvé kalkulace, ponožky od čongů nekupuji,protože z nich dobře smrdí nohy. A ponožky za stovku si také, nemohu dovolit. Někdo si odpočine u ryb, jiní u štrikování.To, že jsem zavalená hadrama k zašívání už patří k životu, když máš doma tři chlapi. A ti chlapi to mají stejně jednodušší.

Vydrain: díky za podporu, na tom hrbu jsem toho mívala dříve. Teď se nedám. Ale podporu od manžela mám. Umíš si představit být s manželem 24 hodin? Jsme spolu doma, v práci, a ted´si udělal i povolenku, takže se ho nezbavím ani na rybách.

Had: popsal jsi dobře, že koníčky ženské neuznávaj chlapi, jako chlapské neuznávaj ženské. Dříve měli ženské aspoň např.koníčka blbé štrikování.A co dnešní generace? jaké mají koníčky? Drogy, lennost, chlast, zlodějna, vulgárně mluvit. Ale to už jsem někde jinde.

Gagi: Práci si nevymýšlím, prach a úklid dělám, až když mě to tluče přes oči. Pracuji do půl čtvrté, do čtyř se dostanu domu, začnu vařit, v šest jdu na ryby a musí to manžel dovařit. Ale on přijede za mnou na ryby, ptám se dovařil jsi? Ne přijel kluk, tak jsem mu řekl aby dovařil. Kluk povídá: Tři lidi vaří a není uvařeno, takže se nažere až ten čtvrtý.

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 ve 12:13 ® Jezinka reakce na …

vydro konečně jsi na to kápla, já jsem taky ráda, že seděj doma a štrikujou, protože se mi na rybách líbí že nikdo neintrikuje a nedrbe a nepoťouchlí.Pokud najdou nějakou, co to nedělá klidně jí můžou brát s sebou a určitě se jí bude rybařina líbit jako nám… Gagi – klidně, zoufalce miluju!!!!

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 10:49 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

robur – máš pravdu, kdyby se to u vody hemžilo ženskejma, asi bych si musela najít jinek koníček, to by tam už nebyl ten klid, stačí, jak to vypadá v létě na koupališti

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 10:24 ® Robur
Robur

jste magoři, furt mluvíte o rybářském tlaku a teď najednou budem babám vykládat, že je rybaření bezva. Není lepší jim založit raději klub rybářským manželek, kde by se v zázemí v klidu mohli věnovat smažení řízků, žehlení atd., abychom my v první linii byli spokojení, navonění a s plnými bříšky?

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 9:42 ® Vydrain
Vydrain

HaD – jasně, to máš pravdu, já spíš brousím do obecné roviny, že ženský nějak nepěstujou
koníčky regulus – tak se tak s brecou nevychvalujte hehehe ste chlapi a basta fidli :-)) ) a vůbec, nejlepčí ženská v domácnosti je evidentně vrána šedifka, bo kdybyste ji viděli s tou kuchyní na křetínce … :-D

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 1:40 ® Cottus reakce na …

Zkusme teda těm ženským nějak nadběhnout..??Možná se chytí…

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 0:39 ® HaD reakce na …
HaD

vydrain: myslím, že se hodně pleteš. Láska k rybařině, rybám a k vodě vůbec nesouvisí a ani nemůže souviset s tím, zda má jedinec hodně času nebo málo času, jestli musí vyprat, vyžehlit nebo já nevím co. Prostě rybolov je koníčkem mužké populace a jen minoritní části té ženské. Stejně tak jako jsou koníčky, které naopak budou spíše pro ženské a jen malé množství chlapů je bude sdílet s nima.

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 23:45 ® regulus
regulus

Šelmo – k dokonalosti mám hodně daleko, především z toho ženskýho pohledu. nevím co potřebuješ, že si mě takhle předbíháš. -:)))))))

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 21:32 ® Gagi

Vydro, Ty víš prdlajs co je chlap zoufalec :-)) .

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 21:09 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

breca – muhehehe dokonalost má hodně významů trumpetko :-)) )

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 21:03 ® breca

Vydrain – Rozhodně si vyprošuji, aby mě někdo nazýval dokonalým chlapem, to tedy jistě nejsem.

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...