Vyhledávání
Dodržujete pevně Rybářský řád?
6.10.2004 | Tomash | 8.781 zobrazení | 89 odpovědí
Dodržujete pevně Rybářský řád?Kdy a jak jste ho porušili??? PS : Hned to nahlásím rybářské stráži!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 25. března 2010 v 11:11 ® kakr reakce na …
-
Na rozdíl od Tebe, který nastavená pravidla občas porušuješ rybář, který si přisvojí 2m sumce jedná v souladu s BP (řádem). Goethe s tím nemá nic společného, řád porušuješ TY.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 22:15 ® tony.bobo
-
To si piš.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 12:44 ® DJ
-
Je super, že se na některejch vodách prosadil v notách bod o navrácení kapra nad 70, ale ti kteří odnesou 30 letýho sumce kolem 2m jednají v souladu s řádem?!?!?! FUJJ HNUS!!!! Já řád občas porušuju, ale jen vrámci slušnýho jednání k přírodě. Člověk kterej alespoň trochu ctí desatero, žadnej řád a ani návod jak se chovat v přírodě nepotřebuje. Johann Wolfgang von Goethe řekl, že povahu člověka nejlíp poznáte podle prostředí v jeho okolí a o rybářích tohle dle mého platí jednou tak.
reagovat - Středa 24. března 2010 v 11:45 ® chosebaits
-
Já porušuji rř tím,že chytám přes čáru a občas si nenapíšu docházku,hlavně když jdu jen na nástražky.
reagovat - Úterý 23. března 2010 v 7:20 ® tomin
-
Snažím se ho plnit na sto procent, ale některé ptákovyny nedodržuju. Neuklízím u brěhu a nežádouci ryby revíru vracím do vody, když není poblíž jiná voda k vypuštění rybky. A nevitahuju mrtví rybky z vody du rači kousek dál. Ale dodržuju pořádek u vody to je základní věc, předevčírem sem šel na ryby, chtěl sem jít na sví oblíbený místo ale nešloto, byly tam naplaveny petlahve, zlomenej prut, plechovky od kukuřice atak.. Takže rybářský řád bych poupravil.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 23:09 ® peeter reakce na …
-
piranha,na to že někoho neznáš a tak nepěkně ho ohodnotíš napoví samo dost o tobě samém.ale k věci chodím na jednu větší pstr.vodu spíš menší řeku, kde je rybí obsádka dost různorodá,myslím že ty štiky a okouni tam byly eště před rybářským řádem který znich udělal škodnou ana tak velké vodě díky plevelu se uživí,to že pustím pár ryb tak z toho nemámá žádné výčitky svědomí oni to doženou ti chudáci co se třesou na kus rybího masa a ohánějí se tím že je to škodná.je mi jasné že v malých revíech škodí a tam nepatří.přeji všem petrův zdar chytejte ryby proradost a zkuzte si i proradost rybu pustit,třeba i malou štičku na pstruhové vodě
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 20:23 ® spike-cz reakce na …
-
Znaš. Mne. Loni jsem byl tak často na rybách, že se mi ani doba k lovu nikdy nepovedla překročit.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 15:28 ® MILHAUSKACHNA
-
SNAŽÍM SE DORŽOVAT JAK TO JDE
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 14:40 ® Berty
-
Ne, občas dobu lovu a neuklízím celej břeh když přijdu k vodě
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 13:02 ®
-
Rybářský řád se snažím dodržovat do puntíku. K vodě si jdu odpočnout a ne zažívat nepříjemné dýchánky s rybářskou stráží. A porušovat ho ani nepotřebuji.
Trápí mi ale některé prohřešky, kterých jsem u vody svědkem – nepěkné zacházení s rybami, plnění kufrů podměrečnými rybami, vyhazování odpadků do přírody…
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 7:34 ® Piranha
-
peeter> tak to ses teda opravdovy hovado.Svou blbosti a litosti pustit zlikvidovat okouna nebo sticku, tak zabijes desitky lipanu a pstruhu.
Jinak co se dodrzovani radu tyce, drive jako kaprar jsem nedodrzoval denni dobu.Proste chytal jsem pres noc.Dnes uz nedelam nic co rad zkazuje.Mame useky non stop tak ze na tech 5–6 24 hodinovek co delam za rok to postaci.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 1:15 ® dedacek
-
ne.
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 22:55 ® peeter
-
myslím že ano ale na pstruhové řece pouštím zpátky okouny i malé štičky a tlouště, jsou to ryby které tam vždycky byly a snimi i spousta pstruhů.nedělá mi problém na pstruhovce občas chytnout štiku od 40cm a víš tak proč ty malé zabíjet?já si počkám až vyrostou.
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 20:15 ® Robur
-
toto je taky dobrý
reagovat - Pondělí 11. října 2004 v 16:33 ® Gudaska
-
Začal jsem jako kluk pytlačit. Dále jsem už s papírama jako středoškolák drbal na pstruhové vodě plotice a tlouště na žížaly. Dneska se mi stane, že zapomenu doma míru (ale mám nějaký metr na podběráku) nebo tužku (podle nového – docházka k vodě i na mimopstruhových). Ale úmyslně jsem tak 20let neporušil a snažím se v tom pokračovat. K vodě chodím pro pohodu a ne se nervovat nebo hádat.
reagovat - Sobota 9. října 2004 ve 20:01 ® CeP
-
NEZNAM nikoho kdo by RR striktne dodrzel… vzdycky se najde nejaka malickost, ktera se byt nevedomky porusi…
reagovat - Sobota 9. října 2004 ve 13:03 ® Tomash
-
Morpheus : Na Barče jsem minulý týden chytil 3 štiky mezi 50cm a 60cm a ten potápěč z loňska fakt není moje práce. Dneska jusem byl na Labi. Vytáhl jsem 10 kapříků mezi 30–40cm a všechny jsem je zpích!!! Nějak s tou masařinou musím začít, a pak docela se mi to líbilo!!! Nééé zase kecám! Na Labi nic moc sem tam nějakej candátem a mini okounci – vláčel jsem (snad abych napodobil DaHa ). jedinej větší úlovek byl bolen 65cm. Co vy?
reagovat - Sobota 9. října 2004 v 11:52 ® morpheus
-
tomash: Tuším že to bylo loni. Se na Barboře ztratil někej potápěč. Tak teď nevím jestli si děláš p. del nebo ne.
Jinak jsem tam byl v pondělí k večeru asi hoďku.(Projížděl jsem okolo) A na pláži, tři okounky. Zpadli mi zpátky do vody. Tak že další prohřešek.
reagovat - Sobota 9. října 2004 v 10:10 ® xycht
-
Tomash: )))))))))))))))))))))))))))))))
reagovat - Sobota 9. října 2004 v 0:38 ® Tomash
-
Milky : Jojo! To jsem prostě já!!!
reagovat - Pátek 8. října 2004 ve 23:29 ® xycht
-
Pánové tady se cítim jak doma )) zejtra jedu na cejny, pak zmasim nějakýho kapříka a třešničkou na dortu bude nějakej candátek. A VO TOM TO JE ))
reagovat - Pátek 8. října 2004 ve 21:01 ® Milky
-
Tomash: Jsi sice mlaďas, ale to vůbec neva. Takovýho kouska se smyslem pro humor jsem dost dlouho neviděl. Opravdu ten oslí můstek s potápěčem mne pobavil 1 000× více než všechny zábavné pořady za půl roku dozadu. Vyšvihnuls to fááááákt dobře
reagovat - Pátek 8. října 2004 v 19:50 ® Tomash
-
pupak : O. K. o víkendu snad něco vytáhnu a pak, hned jak to vyndám z vody tomu uříznu hlavu! (Snad to nebude potápěč!!! )
reagovat - Pátek 8. října 2004 v 18:13 ® pupak
-
Tomash: Mas nejvyssi cas zacit masarit neb rybi maso je zdrave a vyzivne a pomaha k zdravemu rustu jak jiste vis nase spolecnost potrebuje zdrave mlade pracovniky aby jsme mohli my starci v pohode dozit v duchodu. Kua nekdo musi na nase duchody pak vydelat tak chytej a jez
reagovat)
- Pátek 8. října 2004 v 18:08 ® Tomash
-
Milky,RIHA,toulovec,pupak pochopil jsem, že jste si dělali srandu – z toho mýho příspěvku to moc nevyznělo,co?! Sorry !!! Na chytej. cz jsme přece všichni nalazeni na stejné(nebo alespoň podobné) vlně…
reagovat - Pátek 8. října 2004 v 18:05 ® Tomash
-
Milky,RIHA,toulovec,pupak : Jak to tak vidim, tak asi taky začnu masařit! Přidat se k těm, kteří tvrdí : „Musím brát kapry i 35cm jinak by se mi ty papíry nevyplatily!“… Někdo má fakt místo mozku v tý kebuli seno! Letos, když jsem na Labi pouštěl svou zatím nej parmu(67cm je ve fotogalerii) jsem si to pěkně vypil! Hlášky typu – „to si snad děláš prdel ne, mladej? Tak odtud vypadni, když si je nebereš“, nebo „aha, kluk je z bohatý rodiny“ . Každej Masaj by zasloužil nakopat do p. e anebo rovnou nebo Tak tak nějak to vidím já…
reagovat - Pátek 8. října 2004 v 16:03 ® Milky
-
Měl bych jeden tip pro všechny masaře! Jděte prodávat kapry na Vánoce! Jednak na každý zalovení je v síti pěknej kapr, nemusí se nikam daleko jezdit a leckdo ho chce hned klepnout, někdo dokonce vykuchat – to je šance, co se neodmítá
reagovat - Pátek 8. října 2004 ve 13:47 ® Milky
-
Když já dneska ještě musím k jednou klientovi. Je to smůla, když je to zrovna v době mojí dovolené. TAk fičím, ať to mám za sebou.
reagovat - Pátek 8. října 2004 ve 13:43 ® pupak
-
Toulovec/Milky: a co tu jeste delame jak to ze uz tam nejsme . . .
reagovat - Pátek 8. října 2004 ve 13:40 ® toulovec
-
pupák: u nás v Litomyšli je moc hezky zarybněná chráněná rybí oblast od jezu v Tržku nahoru proti proudu. Jsou tam parádní chovní potočáci. Kdybys přijel s mušákem, myslím že bychom jich za noc tak 50– 70 museli dostat Je tam veřejný osvětlení, tak by to mohlo jít.
reagovat