Chytej.cz

Dodržujete pevně Rybářský řád?

6.10.2004 | Tomash | 8.781 zobrazení | 89 odpovědí

Dodržujete pevně Rybářský řád?Kdy a jak jste ho porušili??? PS : Hned to nahlásím rybářské stráži!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pátek 8. října 2004 ve 13:37 ® Milky
Milky

pupak: Vím!!! Mám na něj výhled – sádky.

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 13:24 ® pupak

Milky a tady to vidis a to se kasas ze dodrzujes RR a pritom ryby nepoustis:-)) ) All: nevite nekdo o peknym reviru hezky zarybnenym at si muzem zamasarit?

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 13:18 ® Milky
Milky

pupak: Jak někdo může dodržovat Chyt a Pusť, když třeba není splněna ta první část? U mě je to letos dost častý fenomén.

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 13:13 ® pupak

RIHA – co blbnes dyt ses mezi masarema ne? Zkus tady napsat ze fsechno pousti to uvidis teprv kour ! !

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 12:58 ® RIHA

Sakra já si myslel, jak tady píchnu do vosího hnízda a ono nic .. jen samá pochvala. Tak se mi zdá, že jste mě dostali.

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 12:22 ® Milky
Milky

Jsem trapnej – dodržuju. Jednak nemám rád, když musím něco někomu (třeba RS) vysvětlovat a za druhé mám rád právo a pořádek. Vyrabovat naše vody není se současnou úrovní techniky žádný velký problém! … pak můžem čumět doma tak do atlasu ryb I kydž s některými články rybářského řádu nesouhlasím, nebo bych je rád doplnil, nedodržováním řádu této úpravy tutově nedocílím

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 12:14 ® pupak

RIHA – tak je to spravne tak to ma byt ! ! !

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 12:01 ® PV

RIHA: správně, hlavně brát parmy, obecáky a lipany, tyto druhy jsou na našich vodách přemnožený.

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 12:00 ® Kerad

Krom toho že mi „občas“ na pstruhovce vypadne z ruky tloušť tak RŘ dodržuju a nečiní mi to větší problémy.

reagovat
Pátek 8. října 2004 v 11:11 ® RIHA

Já beru všechno co chytnu, hájení nehájení. Když berou tak berou ne???

reagovat
Pátek 8. října 2004 v 10:25 @ 

Xycht: blbý je to, že už mi začíná asi na hlavě pučet a já se ji snažím každé ráno lžičkou zamáčknout. Když se to nepodaří včas zamáčknout (jebák to asi nebude,ten bolí jinak), budu muset absolvovat cestu do Vatikánu k blahořečení.

reagovat
Pátek 8. října 2004 v 10:13 ® xycht

sedum: kdy očekáváš že ti naroste svatozář? )) já bych chtěl bejt u toho. dík

reagovat
Pátek 8. října 2004 v 10:04 ® xycht

NE – protože chytám nonstop

reagovat
Pátek 8. října 2004 v 9:52 ® pupak

NEDODRZUJU ! ! ! A koukam, ze je to tu samej Mirek Dusin ! ! !

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 23:54 @ 

Čajdo, Jsi můj kůň! Rybařím poctivě,ale toto bych asi neudělal.

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 23:22 ® Čajda

Snažím se dodržovat vždy,nechci přijít o papíry. I když se k vodě moc nedostanu,chybělo by mi to. Jednou jsem odjel po jednom nahození domů ze Seče,protože jsem si všiml,že nemám peán. Možná sem trochu na palici,ale nedokázal jsem chytat dál [ Upraveno Čajda dne 2004–10–07 v 22:23 ]

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 22:01 ® pikos
pikos

Porušuji, na P mi občas „spadne škodná“ zpět do vody.

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 21:24 ® dudu

Snažím se ho dodržovat,ale teď když jsem si přečetl vaše odpovědi tak nevím. Myslel jsem si že podběrák není povinný a trojháky na wobleru mám taky dva.

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 v 16:18 ® Holajz2

Ryb. rád dodrzuju, protoze si nedovedu predstavit, ze bych nerybaril. Kdybych prisel o papiry, nevim co bych delal jinyho. A to chodim na ryby uz 15 let a porad je to skoro stejny jako na zacatku. Jen ta naivita se vytratila. Víra zustala.

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 14:10 ® Lerak

ANO – dodržuji ho dá se říct striktně a to proto, aby mi případná kontrola ze strany RS neměla co vytknout. Vím, že jsou tam mnohdy nesmysly, ale zákon je zákon…

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 14:08 ® Prizrak

Frostys: Doba lovu se každý měsíc mění…

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 13:25 ® jaryn

Až tak ne, čeřínek, podběrák, příchod k vodě to řeším pružně. Někdy jsem i horší.

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 12:53 ® Frostys

No já dodržuju ryb. řád hlavně proto že rybařím teprve měsíc a nerad bych takhle brzo skončil

No a doba lovu mi taky dělá problémy někdo říká že od 5 do 21 někdo zase že od 6 do 22 tak snad najít kompromis a jezdit na ryby asi v 6 mno

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 12:25 ® doktor

Snažím sa dodržovať až na pár maličkostí, podberák pri vláčení nenosím, na sumce používam viac ako jeden trojhák a tiež nedávam druhý trojhák dole z woblera.[ Upraveno doktor dne 2004–10–07 v 11:41 ]

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 v 10:39 ® morpheus

tak o mě už to tady skoro všichni vědí. „doba lovu“. A ještě snad jediné nenávidím nosit podběrák(hlavně ho nepoužívám). A tak se občas stane ,že ho prostě zapomenu(ale to jen na některých revírech, kde vím že si to mohu dovolit). Ani nevím proč mi to nenapadlo dřív ,ale už jsem se naučil nosit aspoň muškařskej, abych já i RS měla klid.

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 v 7:34 ® Tomash
Tomash

Mně občas dělá problémy lovit jen na dva pruty a nehodit si do vody např. čeřínek, anebo skutečně dodržovat povolené doby lovu. Třeba myslivci smějí lovit non stop a nikdo je neomezuje a to střílí do zvířat! To je přece mnohem těžší( správně se trefit a zvíře usmrtit), a tak nevím , proč jsou rybáři v tomto směru tak omezeni…

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 v 7:11 ® palcat
palcat

To se někdy stane i samo od sebe , člověk není přece neomilný , třeba doba lovu ta hlavně mě dělá velké problémy!

reagovat
Středa 6. října 2004 ve 23:59 @ 

kdybych nedodržoval RŘ, tak bych asi zradil sám sebe a své svědomí. Stane se, že si zapomenu napsat docházku nebo dokonce všechny papíry anebo nahodím o něco dříve než je povoleno. Chytání na více návazců nebo více udic jde úplně mimo mě.

[ Upraveno sedum dne 2004–10–06 v 22:59 ][ Upraveno sedum dne 2004–10–07 v 08:14 ]

reagovat
Středa 6. října 2004 ve 23:32 ® Dědek
Dědek

Možná jsem blázen, ale dodržuju. Záměrně jsem ho ještě neporušil a ani nevím ve kterém bodě bych měl.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1