Vyhledávání
s mouchou na Nechranice
20.4.2007 | cercer | 2.615 zobrazení | 10 odpovědí
páni muškaři,poraďte,máte někdo zkušenost s muškařením na přehradě?Bohužel,asi nebudu mít k dispozici loď..za každý tip předem děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. dubna 2007 v 0:03 ® cercer reakce na …
-
tak to jsem odhadl docela podobně..co síla koncového vlasce..0,16..nebude to moc?
reagovat - Pondělí 23. dubna 2007 ve 23:59 ® Shadowhunter reakce na …
-
ja daval na rybnik ujimany navazec 1,2m a silon asi tak 2m a chytal jsem s plovouci snurou…stejne nejlepsi je chytat na nezatizene lury at jedou tesne pod hladinou a pomalicku je stahovat a kdyz vidis ze na to jede ryba tak zrychlit.
reagovat - Pondělí 23. dubna 2007 ve 23:54 ® cercer reakce na …
-
no,jde o to,že nemám s jezerním muškařením žádné zkušenosti..a nemám ani potápivou šňůru..budu to asi jen zkoušet podél břehu,podél křoví,když bude zatopené..jen nevim,jak dlouhý návazec..
reagovat - Pondělí 23. dubna 2007 ve 22:40 ® Cudla
-
Pánové já taky ji nevyhodim,ale klika je v tom ,když se chováte správně tak se mezi ty šupináče dostanete.Kolikrát je máte skoro pod prutem
reagovat - Pondělí 23. dubna 2007 ve 20:59 ® cercer reakce na …
-
Shadowhunter:jo..koukal jsem,že asi na Nechranice nejezdíš..trochu z ruky.
reagovatjá tu šňuru taky nevyhodím celou!!
- Pondělí 23. dubna 2007 v 19:34 ® Shadowhunter reakce na …
-
Ne tak tam jsem nechytal jsem ze SM…loni kdyz jsem mel jeste MP tak jsem chodil na rybniky kde se sadili duhaci a na to co jsem psal jsem i chytal…Prijde mi to ze na rybniku to je vzdycky vetsi drina nez na rece bo se musi hazet daleko kde se zdrzuji duhaci…jedno mi to musel hazet i kamos bo byli tak daleko ze jsem tam nedohodil…on nastesti bez problemu vyhazuje skoro celou snuru.
reagovat - Pondělí 23. dubna 2007 v 10:21 ® cercer reakce na …
-
Cudla:dík…zítra jedu…no..v nejhorším se aspoň opálím!
reagovat - Pátek 20. dubna 2007 ve 22:15 ® Cudla
-
Na mouchu jsem jezdil nahoru do proudů,díky různejm opatřeních jse tam dá tet chytat až od 1.7.Jinak v prsačkách se dají honit čudly kolem zatopených keřů,většinou na pakoše a březnovky.Pokud uvidíš kolečka jdi klidně sušit,jak uhodí hice tak je dobrá muška chlebovka.Občas se povede i překvápko nebo zustaneš zatydítko(slušný výraz)
reagovat - Pátek 20. dubna 2007 ve 12:33 ® cercer reakce na …
-
Shadowhunter:dík..a přímo na Nechranicích jsi nechytal??Jinak jsem tam loni pozoroval rybáře,jak tahal asi 20minut odhadem tak 50kapra..na něco jako pakomára..ten kapr mu nakonec utekl ale bylo to pěkné pokoukání..
reagovat - Pátek 20. dubna 2007 v 11:54 ® Shadowhunter
-
Na rybniku jsem vzdycky pouzival but lury nebo pakomary…ale z 90% jsem chytal na lury…bilocervena lura – stika, hneda a hnedocervena – okoun a cerna lura nebo cerno-jakakoliv kombinace a ruzova – duhak…alespon mi to tak slo a na pakose sli vetsinou plevelne ryby…ale na rybniku jsem toho moc nepochytal
reagovat