Chytej.cz

s mouchou na Nechranice necteno

20.4.2007 | cercer | 2.615 zobrazení | 10 odpovědí

páni muškaři,poraď­te,máte někdo zkušenost s muškařením na přehradě?Bohu­žel,asi nebudu mít k dispozici loď..za každý tip předem děkuji.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 24. dubna 2007 v 0:03 ® cercer reakce na …
cercer

tak to jsem odhadl docela podobně..co síla koncového vlasce..0,16.­.nebude to moc?

reagovat
Pondělí 23. dubna 2007 ve 23:59 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

ja daval na rybnik ujimany navazec 1,2m a silon asi tak 2m a chytal jsem s plovouci snurou…stejne nejlepsi je chytat na nezatizene lury at jedou tesne pod hladinou a pomalicku je stahovat a kdyz vidis ze na to jede ryba tak zrychlit.

reagovat
Pondělí 23. dubna 2007 ve 23:54 ® cercer reakce na …
cercer

no,jde o to,že nemám s jezerním muškařením žádné zkušenosti..a nemám ani potápivou šňůru..budu to asi jen zkoušet podél břehu,podél křoví,když bude zatopené..jen nevim,jak dlouhý návazec..

reagovat
Pondělí 23. dubna 2007 ve 22:40 ® Cudla
Cudla

Pánové já taky ji nevyhodim,ale klika je v tom ,když se chováte správně tak se mezi ty šupináče dostanete.Kolikrát je máte skoro pod prutem

reagovat
Pondělí 23. dubna 2007 ve 20:59 ® cercer reakce na …
cercer

Shadowhunter:jo­..koukal jsem,že asi na Nechranice nejezdíš..trochu z ruky.:-) já tu šňuru taky nevyhodím celou!!:-))

reagovat
Pondělí 23. dubna 2007 v 19:34 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Ne tak tam jsem nechytal jsem ze SM…loni kdyz jsem mel jeste MP tak jsem chodil na rybniky kde se sadili duhaci a na to co jsem psal jsem i chytal…Prijde mi to ze na rybniku to je vzdycky vetsi drina nez na rece bo se musi hazet daleko kde se zdrzuji duhaci…jedno mi to musel hazet i kamos bo byli tak daleko ze jsem tam nedohodil…on nastesti bez problemu vyhazuje skoro celou snuru.

reagovat
Pondělí 23. dubna 2007 v 10:21 ® cercer reakce na …
cercer

Cudla:dík…zítra jedu…no..v nej­horším se aspoň opálím!:-)

reagovat
Pátek 20. dubna 2007 ve 22:15 ® Cudla
Cudla

Na mouchu jsem jezdil nahoru do proudů,díky různejm opatřeních jse tam dá tet chytat až od 1.7.Jinak v prsačkách se dají honit čudly kolem zatopených keřů,většinou na pakoše a březnovky.Pokud uvidíš kolečka jdi klidně sušit,jak uhodí hice tak je dobrá muška chlebovka.Občas se povede i překvápko nebo zustaneš zatydítko(sluš­ný výraz)

reagovat
Pátek 20. dubna 2007 ve 12:33 ® cercer reakce na …
cercer

Shadowhunter:dík..a přímo na Nechranicích jsi nechytal??Jinak jsem tam loni pozoroval rybáře,jak tahal asi 20minut odhadem tak 50kapra..na něco jako pakomára..ten kapr mu nakonec utekl ale bylo to pěkné pokoukání..

reagovat
Pátek 20. dubna 2007 v 11:54 ® Shadowhunter
Shadowhunter

Na rybniku jsem vzdycky pouzival but lury nebo pakomary…ale z 90% jsem chytal na lury…bilocervena lura – stika, hneda a hnedocervena – okoun a cerna lura nebo cerno-jakakoliv kombinace a ruzova – duhak…alespon mi to tak slo a na pakose sli vetsinou plevelne ryby…ale na rybniku jsem toho moc nepochytal

reagovat