Chytej.cz

na pstruhy a na kapry? necteno

16.4.2007 | sobolman | 2.537 zobrazení | 23 odpovědí

zajimalo by mne jestli když ráno odchytám na pstruhovem revíru 3 kusy lososovitých ryb, můžu večer na stejnem revíru chytat kapry vyskytují li se tam??? díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 18. dubna 2007 ve 22:10 ® Cottus reakce na …

No úplný jed to není, ale jsou to ryby z mražáku… (třeba čerstvě uhynulí Pd)

reagovat
Středa 18. dubna 2007 ve 21:40 ® kubas reakce na …
kubas

Cottus: A čím je krmíš? Alespoň nějakým jedem?

reagovat
Středa 18. dubna 2007 ve 21:19 ® Cottus reakce na …

vláčku,vláčku…dávat kapra do mrazáku?? To neděláme ani my masaři…když mám na rybu chuť,tak ji chytnu a do několika hodin upravím (sním)… Do mražáku dávám jen krmení pro duháky,protože je nemám rád…

reagovat
Středa 18. dubna 2007 ve 20:44 ® vlacek reakce na …

Shadowhunter nemuzes me srovnavat se strejdou protoze me neznas ja sem to uvadel jako priklad ze plno lidi to tak bere i ja to beru tak ze ta povolenka neco stoji ale abych si za kazdou cenu musel odnest ryby od vody to ne.Nerikam ze si toho kapra nevezmu kdyz ho chytnu ale tech dnu moc neni od zacatku roku sem chytl nekolik peknych kapru a mam v mrazaku jednoho. jinak kdyz rybky berou tak si zachytam celkem slusne pekni,cejni,jel­ci,lini plavou dal a na P vodach jsem stastnej kdyz si zachytam a mam namysli i to ze chytnu na muchu 20 pstruhu do 20 cm a odchazim s prazdnou ale nevadi mi to jsem rad ze sem v prirode a ze sem si pekne zachytal. PS: povolenky sou drahy ale beru to jako konicek a kazdej konicek neco stoji tak cest :-))

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 15:08 ® brčal
brčal

Bubu-vlacek má pravdu.Vemte a sežerte vše co chytnete a dám na to krk že do 5 let budou vody v jinačích rukách než jsou ted. :-)) )))

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 1:27 ® Rendy reakce na …

Nejde mi o to odnést víc ryb , ale být třeba 5× v týdnu na dvě hodinky u potoka

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 1:22 ® Rendy reakce na …

Mě by zajímala podobná otázka . S mušákem můžu na P tři docházky v týdnu . Když si koupím dvě povolenky teoreticky by jsem snad mohl šeskrát. Je to možné ? Hledal jsem a nic co by bránilo nenašel .

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 0:14 ® regulus reakce na …
regulus

sobolman – klídek, nežerou sóju, žerou ryby, jenže ty ses dost nešťastně zeptal.

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 0:09 ® regulus
regulus

No původně sem myslel, že to kroužkování, podtrhávání a křížkování datumů na P povolence znamená, že si člověk musí vybrat co chce onen den chytat. Na základě této úsměvné diskuze, kdy někteří jedinci opět „vytekli“ a vlastně neví jestli právem nebo ne, páč zadavatel tohoto tématu nám ve svojí kartě o sobě nic moc nesdělil, jen že je mu 24 roků a chytá 11 let, no a akorát se blbě zeptal, jsem se poučil, že to je jinak a su opět moudřejší.

Nicméně díky vašim odpovědím se kromě toho, že už ví jak to je, dozvěděl i to, že je masař kterýmu by se neměla vydávat PP, má raději žrát kapry, následně, že má raději žrát jen pstruhy, posléze, že povolenka není zadarmo, pak, že obrazně řečeno zadarmo je a ve finále nekonečně omílaný téma SVAZ.

Zkuste se nad sebou zamyslet.

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 0:03 ® fikus
fikus

Shadowhunter> ...........za­meteno, ovšem k řece chodím pro „řízek“.

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 ve 23:44 ® sobolman reakce na …

to ste mne fakt dostali. Ja se za žadneho masaře nepovažuju, ale nemam cas chodit k vode každy den, a když si jednou za tyden udelam cely den pro ryby, tak co bych si nezasel na pstruhy i na kapry. Vy co ste tak zásadoví mi vlezte na hrb( nebo taky polibte.....) ja se za svych 15 pstruhu a 6 kapru ročně nenecham urážet od debilu co žerou soju. a to sem chtel jenom vědět jak je to s tim chytaním.§!!!!!

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 ve 23:43 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

vlacek…jinak ty si uplne jak muj strejda (nastesti ma jen MP) ten taky bere od vody vsechno co plave a dycha…bo je presne ten typ co rika ze je povolenka kazdym rokem drassi a ve vodach je prd. Ale uz si takovy clovek neuvedomi ze proc je v tech vodach prd. Ten si taky kompenzuje cenu povolenky rybami…hlavne vzit co nejvice kdyz mi to ryb. rad dovoluje ze? A pokud se tito lide nezmeni tak to bude kazdym rokem horsi a horsi bo jsou zrusene rocni limity odnesenych ryb a tim padem to nahrava jen a jen jim. Me vubec nese*e ze z moji povolenky se nakoupi trebas 50ks los. ryby a ja si vezmu trebas jen 5kousku ale se*e me to ze ten zbytek pozbiraji masari co kdyz neodnesou rybu od vody tak z toho tyden nespi.

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 ve 23:30 ® rarach

ona ta povolenka neni zrovna zadarmo-Nádherné slovní spojení, takto vypadá správná agitace a svaz budiž pochválen, za výchovu takových členů. Ještě bych dodal, že na kapry s plavačkou můžeš každý den, já kokotmuškař jenom 3 x týdně, pač moje povolenka je podle mne doslova zadarmo a svaz přece musí jít takovým blbům naproti. PS: Tento příspěvek si ukládém do archivu, díky vlácku

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 ve 23:19 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Jo tak ale ze tento pos*any stav co se deje muze svaz…denni limit 7kg ryb a rocne to neni nijak omezene…no tak jak to asi bude vypadat v polovine sezony…nebude absolutne co chytat. A to ze si sem tam vezmu rybu od vody tak za masare se nepokladam (loni 5ks los. ryby a 1 stika z P). Ja narozdil od lidi co kdyz nedonesou rybu domu a pak nadavaj ze ve vodach nic neni protoze si to vyrabovali tak na rozdil ja od nich chodim k vode hlavne proto ze neni nic krasnejsiho nez bojujici ryba na konci prutu. Nechodim k vode abych si mermomoci neco donesl oproti nekterym. S takovou bych skoro kazdou vychazku donesl nejakeho pstruha. Ale proc bych to delal? Pro me je podstatne krasnejsi pocit dat rybe za jeji bojovnost svobodu a doufat ze neprijde nekdo (kdo spekuluje nad tim jak donest domu co nejvice masa) s tim ze povyroste a znovu se mi povesi na mouchu, bude mit vetsi silu a bude jeste bojovnejsi. Tod vse at si kazdy zamete pred svym prahem a uvedomi si ze jednou se opravdu muze stat ze v rekach bude ryb tak malo ze nebudeme chodit k vode si odpocinout a lovit ryby ale budeme ty ryby hledat.

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 ve 22:46 ® bubu reakce na …
bubu

Vlacek- myslíš li to vážně,tož s „pánem bohem“

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 ve 22:39 ® vlacek reakce na …

Shadowhunter takovy jako ses ty co kritizujou ze clovek je masar a nadavaj mu at zere neco jineho nez ryby nesnasim ona ta povolenka neni zrovna zadarmo a pokud clovek ma moznost si odnest ryby od vody tak at si odnese co si odnest muze 3 pstruhy nebo kapra a na MP klidne 7 kg ryb tobe do toho muze byt tak akorat kulovi a neurazej ostatni rybare predpokladam ze ty si nikdy nezabil zadnou rybu kterou si chytil pokud ano tak ses taky masar a vitam te :-)

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 v 18:55 ® kopi
kopi

Co s tim chceš dělat?? Nesnášim masaře žer raději jenom ty pstruhy.

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 ve 14:03 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

A co s tema rybama budes delat? To je budes dodavat do Tesca? Opravdu miluji masare, kteri nevi jak by zabili co nejvice ryb. Radeji zer jen kapry a pstruhy nech na pokoji kdyz mas moznost si vzit kapra misto pstruha. Kua takovym masarum jako si ty by vubec nemeli pstruhove povolenky vydavat.

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 ve 13:10 @ ??? reakce na …

to mas pravdu

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 ve 13:10 @ ???

kaj si na to přišel

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 ve 13:09 ® sobolman reakce na …

ale pokud si ponechám pouze dva , mohu s klidným svědomím večer na kapry nemýlim li se??! Stejně je to v opačném případě .. jeden kapr ráno, a klidně 3 pstruzi večer?

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 v 11:19 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Presne tak nemuzes. Po ponechani si 3ks los. ryb konci denni lov. Takze pokud chytnes 3-ti los. rybu tak musis zbalit fidlatka a jit domu a nebo pokud mas MP tak muzes jit na MP ale na P vodach uz ten den lovit nesmis!!!!

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 v 7:44 ® Shrek
Shrek

NE!

reagovat