Vyhledávání
Nadhodnocené trofejní úlovky!!!
6.10.2004 | Tomash | 6.167 zobrazení | 34 odpovědí
Nezdá se vám, že v posledních letech – tedy od doby, kdy se o rybářské trofejní úlovky začali mnohem více zajímat sponzoři, začíná být pomalu každá větší rybka tou trofejní??? Myslím, že spousta rybářů by si měla sáhnout do svědomí a zamyslet se, jestli to má zapotřebí, aby svůj úlovek zvětšoval! Přece se každý slušnější rybář musí , když např. koncem roku časopisy Rybářství a Kajman(ten spíš až v létě) vyhodnocují ty největší ZASLANÉ úlovky v ČR a dotyčný rybář se svým „nafoklým úlovkem“ získá odměnu v podobě odznaku , nebo nášivky!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 12. února 2007 v 8:48 ® mana01
-
Nejsem žádný drobeček(105 kg živé váhy) a tak mi nedalo a dal jsem ruce stejně jako rybář na fotce. Pak jsem přiložil metr a ejhle-délka mi ukázala přes metr.O váze se nedá diskutovat, já tipuji 15kg. Ale co se mi líbí, je to první fotka, kde rybář nestrká rybu až do objektivu! Tomash- myslíš to dobře, ale lidi jsou lidi.
reagovat - Neděle 11. února 2007 ve 22:40 ® Tomash
-
HaD : Navíc se mi i líbí, že byl fakt ulovenej s nějakým dejme tomu plným laminátem, navijákem Rex, nebo Tab a vlasec – mohl být Silon?
reagovat - Neděle 11. února 2007 ve 22:39 ® Tomash
-
HaD : Pořád nechápeš, o co mi jde. Prostě je mi sympatický fakt, že český rekord je tuším z Rozkoše, než když bude uznanej z Hejlova, kam kapra (30kg) dovezli bůhví odkud (že by byl dočasně ve výrkmu v prasečáku?
reagovat). Jestli má kapr 20kg, nebo 30kg ze starý černobílý fotky nepoznám, ale beru fakt, že je uznanej. Můžeme se jen dohadovat. BTW : Zase tak moc naivní nejsem.
- Neděle 11. února 2007 ve 20:51 ® HaD reakce na …
-
Tomash: rybářská latina existovala vždy. Vůbec to nesouvisí s „moderností“ výbavy. Sakra, sice si mladej, ale že ještě tak moc naivní… No budiž.
reagovat - Neděle 11. února 2007 ve 20:36 ® Tomash
-
Dhadh : V době, kdy byl kapr chycen neměl rybář možnost zdolávat jej na předimenzované náčiní, protože nebylo. Těžko si mohl lehnout do bivaku, át si k uchu příposlech a čekat, až ho vzbudí „ppppppííííííííííípppppííííííííííí“. Určitě neměl žádnýho sponzora, který by mu podkuřoval. Myslím si, že neměl důvod svůj úlovek nadhodnocovat – o nic nešlo (dnes např. 10 – 20 tisíc za nej kapra, který je v daném roce uloven). Vůbec si nemyslím, že rybář, který za své vybavení utratí vatu peněz, bude tahat. To jsem ani nenapsal. Toť pro upřesnění. PS : Už můžeš …
reagovat - Neděle 11. února 2007 v 18:54 ® splavek
-
Jsou rybáři,kteří si chtějí užít svých pět minut slávy,tak nafukují,upravují na počítači fota.Přídávají dekagramy.Vždyť takovej zájezd do Norska,není k zahození.A metálem se jen tak každý taky chlubit nemůže.Někdo potřebuje ke svéme životu mramorovej sokl,jinýmu stačí dobrej pocit.
reagovat - Neděle 11. února 2007 v 18:51 ® HaD reakce na …
-
thomash: tak mi to vysvětli, ať neumřu hloupej…
reagovat - Neděle 11. února 2007 v 15:06 ® Tomash reakce na …
-
HaD : Trochu mě zaráží, že nechápeš kam tím, co jsem napsal mířím, ale ok, tvoje věc. prutos : A vo tom to ye
reagovat - Neděle 11. února 2007 ve 12:10 ® HaD
-
jak se nastražuje hlásič za xxx tisíc na kapra? Když si místo teleskopu koupim děličku taky za xxx tisíc, tak chytim 30 kf kapra? Oooo jeeee, tak to bych snad tu kaprařinu zkusil…
reagovat - Neděle 11. února 2007 v 11:16 ® Kosmik reakce na …
-
To máš pravdu.
reagovat - Neděle 11. února 2007 v 0:26 ® Prutos reakce na …
-
Tomash, Kosmik: A víte proč? Pač tenkrát hlásiče a děličky za x tisíc prostě nebyly.
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 23:06 ® koy
-
Rekord to byl mozna za krale klacka uloveny na liskovy proutek,ten urcite nema skoro 30kg
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 23:02 ® Kosmik reakce na …
-
To seš možná jedinej, stím vercajkem s tebou souhlasím.
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 20:02 ® Tomash
-
A já bych tomu klidně věřil! Je mi docela sympatické, že takový český rekord máme. Proč ne? Kapr byl uloven bez hlásičů a bez nejsložitějších systémů a bez nejkvalitnějších děliček za XXX tisíc Kč…
reagovat - Sobota 10. února 2007 v 18:46 ® kubas
-
skwor:ten kapr je tak dobře živená 80tka
reagovat)))))))))))
- Sobota 10. února 2007 v 18:18 ® Kosmik reakce na …
-
Fotky zkreslují, kdyby u toho byl metr, nebo něco podle čeho by se to dalo posoudit. Ale ta váha se mi nezdá. Je to pouze v lidech, jsou slušní rybáří a někteří jsou pěkný … Tak to vždycky bude bohužel.
reagovat - Sobota 10. února 2007 v 18:10 ® cormaxx
-
Tak to je mazec,Radši ani nebudu tipovat kolik to má ale to co u toho uvádíš to určitě nemá
reagovatasi měli váhu z tržnice
- Sobota 10. února 2007 v 16:44 ® skwor
-
Oživuji toto téma. Kapr na fotce má být český rekord 108cm 29,2kg. Nejsem sice kaprař, ale ty míry mi k té rybě nesedí…
reagovat - Úterý 12. října 2004 v 7:26 ® toulovec
-
DaH: Koukám že máš na všechno pádný a logický argument, vzdávám boj, vyhrál jsi
reagovat - Pondělí 11. října 2004 v 15:45 ® HaD
-
toulovec: to víš, kdybych měl v tváři stíny, nevynikla by ta moje krásná tvářička
reagovat - Pondělí 11. října 2004 ve 14:42 ® toulovec
-
DaH: uznávám, ryba je hezká, ale ten chlap je nějakej divnej – že otáčíš s rybou je samozřejmý, ale že otočíš i čepici, to jsi mě teda dostal
reagovat - Pondělí 11. října 2004 v 11:26 ® HaD
-
toulovec: uznej, že je ta fotka dobrá. copak je na ní něco špatnýho?
reagovat - Pondělí 11. října 2004 v 11:25 ® HaD
-
toulovec: !!! nezlob mě!!!
reagovat - Pondělí 11. října 2004 v 7:36 ® toulovec
-
Dah: jasně foto je krásná věc, ale proč když chytím mřenku z ní budu dělat žraloka? Vždyť bych z toho ani neměl radost. U tebe je to něco jinýho, o tobě všichni víme že jsi megaloman a že míra každý vyfocený ryby musí být přepočtena koeficientem alespoň 1.276 – ale u takových masařů to taky toleruju
reagovat - Sobota 9. října 2004 v 0:42 ® Tomash
-
DaH : Kdybys tu svou zubatou poslal do časopisu a napsal, že měla 139cm a vážila 21kg , tak je z tebe těžkej rekordman a někteří „odborníci“ ještě řeknou : „Jo,tak to je českej rekord“...... Otázkou všakzůstává, jak z toho může někdo mít radost a jakýmkoliv způsobem z toho těžit?! Přečůrat celej svět o to jim jde!!!
reagovat - Pátek 8. října 2004 ve 22:28 ® HaD
-
toulovec: ono nafotit rybu, aby vypadala co nejlépe na na fotce není hřích, když si dotyčný vymyslí rozměry-to ano. Když si to vymyslí u dobře nafocený ryby, tak lze poznat jen někdy, vrchol ovšem je, když je to blbě nafocený a pak i do očí bijící. Jaký se daj dělat kouzla se dá poznat na fotce tý mojí štiky. Na fotkách, kde jsem já a nefotil jsem to tedy já, vypadá menší, než když jsem vzal do ruky foťák já a fotil kámoše
reagovat - Pátek 8. října 2004 ve 13:43 ® Prizrak
-
Choose: Máš pravddu… v pozadí je třeba kuchyň a pod fotkou napsáno „ryba vrácen vodě“
reagovat - Pátek 8. října 2004 ve 12:34 ® Milky
-
Jak jsem byl fčera ve špitále, kámoš mi půjčil časopis Slovenký Rybár. Byla tam fotka se srdceryvným vokecem, jak chytil trofejního kapra 60cm a že vážil 2kg. Na tý fotce je asi jeho madam, která by podle proporcí kapra (kterého drží svisle ) musel ona sama měřic něco ke třem metrům. Myslím, že mne tento asijský časopis pobavil. To už vážně nemá se seriózností nic společného. Dalším přeludem tam byl 12-ti letý klučina s kaprem 44cm a hmotností 1,44kg.
… škoda papíru. čerpáno z časopisu Slovenký Rybář, ročník 5, číslo 6/2004, strana 58 a 59.
reagovat - Pátek 8. října 2004 v 9:48 ® toulovec
-
No vidíte a mně je to úplně jedno Foťte si co chcete, natahujte při focení ruce jak chcete, vážně mi to nevadí
reagovat - Čtvrtek 7. října 2004 ve 20:56 ® Chose
-
No stává se to celkem často,ale to je věc toho podvodníka. víc mě štve když je pod fotkou napsáno ryba vrácena do revíru a pod kaprem kýbl krve.....
reagovat