Vyhledávání
Nadhodnocené trofejní úlovky!!!
6.10.2004 | Tomash | 6.166 zobrazení | 34 odpovědí
Nezdá se vám, že v posledních letech – tedy od doby, kdy se o rybářské trofejní úlovky začali mnohem více zajímat sponzoři, začíná být pomalu každá větší rybka tou trofejní??? Myslím, že spousta rybářů by si měla sáhnout do svědomí a zamyslet se, jestli to má zapotřebí, aby svůj úlovek zvětšoval! Přece se každý slušnější rybář musí , když např. koncem roku časopisy Rybářství a Kajman(ten spíš až v létě) vyhodnocují ty největší ZASLANÉ úlovky v ČR a dotyčný rybář se svým „nafoklým úlovkem“ získá odměnu v podobě odznaku , nebo nášivky!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 7. října 2004 ve 20:43 ® Čajda
-
I když hodně záleží na tom jak se to nafotí,tak některý fotky,hlavně v Rybářství,jsou opravdu hodně přehnaný. Ale když to někomu stačí k pocitu hrdinství je to jeho věc. Já radši popravdě řeknu že jsem letos chytil úplný ho....... a přece žiju. [ Upraveno Čajda dne 2004–10–07 v 19:44 ]
reagovat - Čtvrtek 7. října 2004 ve 14:05 ® Prizrak
-
V životě bych do časopisu nedal fotku např. sumce chycenýho na kukuřicu nebo „omylem“ podseknutýho amura na třpytku.
reagovat - Čtvrtek 7. října 2004 ve 13:18 ® jaryn
-
lidi lhali a kradli od nepaměti a rybáři jsou s vou „latinou“ známí. Já po nášivkách a odzáčcích netoužím tak mě to nechává chladným
reagovat - Středa 6. října 2004 ve 22:41 ® HaD
-
jo, to je vděčný téma, který s oblibou s přáteli občas řešíme. Rybářskou latinu se holt učí vcelku obstojně spousta rybářů. v časopisech je tak odhadem 1/3 lží a zbytek pravda
reagovat