Vyhledávání
naviják na kapry
14.4.2007 | pike-007 | 3.674 zobrazení | 9 odpovědí
jaký naviják je na kapry lepší a proč? bud s přední brzdou nebo se zadní brzdou. díky za odpověd
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 17. dubna 2007 v 16:39 ® mana01
-
Okuma Longbow s baitem, přední brzda, mohu jen doporučit.
reagovat - Pondělí 16. dubna 2007 v 18:40 ® Petas
-
Volnoběžka SEMA HARDCORE vel. 60 a max spokojen. Poměr cena x výkon je super.
reagovat - Pondělí 16. dubna 2007 v 18:17 ® 4est
-
Já osobně používám navijják OKUMA -sting ray se zadní brzdou .Podle mého názoru je velice dobrý a skvělý poměr cena/„výkon“ .Moc velká spokojenost.
reagovat - Pondělí 16. dubna 2007 v 0:46 ® sahmil
-
Pokud jde o kapry, jsem rovněž zastáncem přední brzdy (používám baitrunnery Shakespeare), na menší ryby pak zase jednoznačně zadní. Na přívlač vlastně také zadní, ale tentokrát Jaxon Peanx PXL s bojovou brzdou
reagovat - Neděle 15. dubna 2007 ve 23:13 ® santec
-
jednoznačně přední brzda, pokud tady mluvíme o kaprařině (ryby také nad 10kg). Zadní brzda se té přední nemůže v citlivosti, síle a komfortu ovládání ani přiblížit. U malých navijáků na nižší zatížení je to jen o zvyku.
reagovat - Neděle 15. dubna 2007 ve 21:51 ® cormaxx
-
kubas:mno když máš na prutě většího kapra,kterej si zrovna vzpomene že si veme pár metrů a povolíš brzdu tak ho potřebuješ přibržďovat a já to dělám tak že přibržďuju cívku prstem,ale jak bych to asi udělal když budu mít ruku na ,,prdeli" navíjáku
reagovat - Neděle 15. dubna 2007 v 19:57 ® kubas reakce na …
-
cormaxx:souhlasím s tím že je přední brzda lepší(citlivější........).Ale nemáš snad jedno jestli saháš nad ruku nebo pod ruku?
reagovat - Neděle 15. dubna 2007 v 17:38 ® cormaxx
-
můj názor…přední a to kvůli tomu že je citlivější a hlavně že se mi s ní lépe a rychleji manipuluje.U tý zadní mi vadilo že si musim šahat ,,pod ruku"
reagovat - Sobota 14. dubna 2007 ve 21:20 ® kubas
-
reagovat