Vyhledávání
Přezdívky?
6.10.2004 | HaD | 40.215 zobrazení | 271 odpovědí
Nakousl jsem to na srazu. zajímalo by mě, podle čeho jste si zvolili svou přezdívku. moje je celkem jasná David Havlíček neboli DaH. Dnes bych si asi dal vtipnější Havlíček David neboli HaD. Co tedy Vy?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 2. dubna 2009 v 8:39 ® Michael
-
V čínským horoskopu jsem ve znamení draka, no tak draco.
reagovat - Čtvrtek 2. dubna 2009 v 0:47 ® LaMa reakce na …
-
ja sem si vzal prvni dve pismena z prijmeni a jmena a vzniklo toto: LaMa
reagovat - Úterý 31. března 2009 v 0:55 ® sumecryba
-
Protože jsem chodil na sumce tak mi kamarádi říkali sumec a to je přece ryba.
reagovat - Sobota 28. března 2009 ve 12:39 ® Beer.Beda
-
beer.beda> Proč zrovna tohle.Na základce jsem byl napaden že vypadám jak méďa bédě tak od toho vzniklo beda a postupem času a s věkem a lásce k pivu bylo beer.Beer je buď
reagovatnebo medvěd takže to mám obojí dohromady.
- Sobota 28. března 2009 v 11:51 ® Rico
-
proc Rico? Protoze kamarad rekl ze jsem vudci a ze se nebojim jit do vseho pohlave, tak vymyslel Rico podle velitele eletni jednotky (hehe), obcas Rico#88, 88 cislo meho dresu kdyz jsem hraval florbal a vzniklo tak ze jsem bohuzel mel dosti trestnych minut ale zaroven obrance nejuzetecnijsi hrac, tak si me srovnali s Lidrosem, nevim proc teda, schodou okolnosti osmicky mam rad tak mi to zustalo… Jen proboha nema to nic spolecnyho s poradim pismen v abecede, uz jsem za to byl nekolikrat napadnutej
reagovat - Sobota 28. března 2009 v 10:55 ® Matys77
-
jsem Martin a kamoši mi začli řikat Mates a 77 to je muj rok narození takže Mates77
reagovat - Úterý 10. února 2009 v 15:06 ® kety.vydra
-
U mě je to Kety-jméno po fence,kterou jsem měl-zůstala u „bejvalky“,memohl jsem ji vzít sebou,když jsem se stěhoval…a vydra-bylo jednoduché,když si tak rybáři mezi sebou říkají…toť vše.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 22:18 ® LojzaRybka reakce na …
-
Hany>jj,to bylo stim menšim
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 21:48 ® Kubah reakce na …
-
LojzaRybka> Dnes jsem prohlížel starší časáky a viděl jsem Tě tam s mníkem
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 21:46 ® chosebaits
-
Jsem pepa a říkají my chose,jilikoš tu jeden chose je,tak jsem k tomu přidal baits.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 21:43 ® LojzaRybka
-
Lojza Rybka proto že v rybářských časákách letěli jednou kreslené vtípky s názvel Lojza Rybka a spol a že jse jmenuji lojza a jsem rybář tak jsem to schytal od kámošú,prej se semnou zasmějou,tak ta přezdívka.
reagovat
lucius>:))) - Neděle 1. února 2009 v 1:20 ® licus.10
-
dědovi říkali licus, tátovi říkali licus a mě také nikdo neřekne jinak, tak jsem prostě licus. Čte se to ličus, s L ne P. To jen ať se nikdo neplete:))) a desítka je moje šťastné číslo.
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 v 19:13 ® sidonius
-
Já mám přezdívku Eddie,protože miluju kapelu IRON MAIDEN a jejich maskot se jmenuje Eddie a já ho mám vylepenýho všude po domě(dokonce i na autě) a tak mi začali říkat kamarádi Eddie, jenže tuto přezdívku už tady někdo má tak jsem si dal přezdívku sidonius. Je to v překladu Zdeněk(tak se mimochodem i jmenuji) pochází to z němčiny nebo latiny. Jméno Sidonius zná málokdo a zatím všude, kam jsem se přihlašoval, tak ji nikdo neměl.
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 v 16:52 ® javasaki reakce na …
-
omylem jem to poslal dvakrát jestli to umíte smazat tak jedno smažte.díky.
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 v 16:46 ® javasaki
-
Mám rád motorky hlavně Harlej Davidson a JAWA jeden náš příbuzný taky rybář oba máme jawu.Na rozdíl od něho nemám rád japonský motorky.On jezdí na své (kavasaki)čti javasaki.Mě se to celkem líbilo tak jsem to přijal za své. Doufám že tomu budete trošku rozumět.
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 v 16:45 ® yankee72 reakce na …
-
Omylem jsem sem šoupnul takovouhle obří fotku. Jestli někdo víte jak, tak to smažte. Dík a sorry.
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 v 16:45 ® javasaki
-
Mám rád motorky hlavně Harlej Davidson a JAWA jeden náš příbuzný taky rybář oba máme jawu.Na rozdíl od něho nemám rád japonský motorky.On jezdí na své (kavasaki)čti javasaki.Mě se to celkem líbilo tak jsem to přijal za své. Doufám že tomu budete trošku rozumět.
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 v 16:32 ® yankee72
-
Jmenuju se Honza, nikdo mi neřekne jinak, než Jeník. No a přesmyčkou jsem si z toho udělal „JENKÝ“. 72 je rok narození.
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 ve 14:46 ® crazykapr reakce na …
-
Já mám jasný Říkali mi kapr
reagovat
A protože jsem udělal pár šíleností tak mám CrazyKapr Mám ji už dlouho - Sobota 31. ledna 2009 v 9:03 ®
-
Asi je to ptákovina, ale možná by stálo za to rozšířit „EDITACI PROFILU“ pod „skloňování přezdívky“ o položku „její původ“…?
reagovat - Pátek 30. ledna 2009 ve 23:53 ® cercer
-
tak nám tu přibylo dost nových tváří a jmen..no,pochlubte se
reagovat - Pondělí 1. prosince 2008 v 0:10 ® Juraj reakce na …
-
Jako malý jsem jezdíval na prázdniny k příbuzným na slovensko a takto ma volali. Od těch dob mi nikde moje jméno neznělo tak pěkně.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 22:54 ® Jak.novi reakce na …
-
albin: taky si dělám srandu.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 22:45 ® albin
-
Jak.novi:To byla legrace on byl fajn,ale mě chodili koně líp než jemu.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 22:44 ® Jak.novi reakce na …
-
U mě je to samořejmí: Jak.novi jako Jakub Novák.
albín: nakopat mu zadek.(tomu trenerovi) takovej dela plzni ostudu (ten trener)
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 22:35 ® albin
-
Kdysi v mládí,když sem jezdil koně tady v Plzni tak jeden trenér mi začal říkat Albín.Byl sem tehdá blonďák.Když sem se ptal proč tak prohlásil,že blonďatá svině je moc dlouhý.Hajzl jeden.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 20:40 ® Alov
-
Andrea – Lukáš – Ondřej – Vladan = ALOV. Počáteční písmena jmen mých nejbližších
reagovat(manželka a synové a na konci moje maličkost)…
- Neděle 30. listopadu 2008 ve 20:30 ® sgt.mooody
-
My jsme dřív s kamarádama hráli air soft a tam jsme měli každej svojí přezdívku a já jsem měl právě sgt.mooody
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 20:29 ® Losfedos
-
Losfedos. ja to zdedil po tatovi…
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 20:22 ® Robur
-
už to bude skoro rok…
reagovat