Chytej.cz

Přezdívky? necteno

6.10.2004 | HaD | 40.576 zobrazení | 271 odpovědí

Nakousl jsem to na srazu. zajímalo by mě, podle čeho jste si zvolili svou přezdívku. moje je celkem jasná David Havlíček neboli DaH. Dnes bych si asi dal vtipnější Havlíček David neboli HaD. Co tedy Vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 30. ledna 2008 v 15:54 ® monaster
monaster

taky se přidám:-) proč Monaster? ani nevím. mám jí asi 4–5 let. chtěl jsme jinou podle řeckých bájí ale vše obsazeno. takže mně napadlo monaster. prostě jen tak. jinak Monastery jsou klášery. takže Piranha mě překřtil na Klášterníka :-) být v kláštěře asi bych se hlásil na kontrolu kvality mešního vína :-) nebo střežení klášterního tajemství :-) jinak k jiným účelům používám přezdívku apollo473. čistě náhodou mně napadla moje myšlenky jsou rychlejší jak spemie většiny smrtelníků … asi zaa 3 dny jsme fotil na Labi a co nejelo okolo? loď. apollo :-)

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 21:10 ® 

No tak sláva, ani to nebolelo a už je to tady. Já to obnovit neumím, ale už jsem za to dostal „čočku“. Tak se chlubte Vy co nemáte v osobce moc údajů…

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 20:31 ® MadMack

Přezdívka Mack mně byla přidělena na vojně a ani nevím proč, protože to bylo hned druhý den ráno po příjezdu na rotu. A protože mám někdy dost ulítlý nápady tak proto Mad.

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 v 19:32 ® Salmo
Salmo

Takže Salmo proto že rád vyrábím woblery (jak asi všichni víme tak Salmo je známá Polská značka) a taky proto že salmo latinsky znamená pstruh(nebo loslos) a tuhle rybu mám rád :-)

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 v 17:59 ® Robur
Robur

¨Norde, díky za kličky, zde malé poděkování:-))

reagovat
Neděle 2. září 2007 v 19:49 ® Rybar211
Rybar211

marek211= marek(jmeno)+cislo klubu(211)

reagovat
Neděle 2. září 2007 v 15:16 ® Mirek reakce na …

Já si nějak nemůžu vzpomenout proč zrovna Mirek… Jestli jsem chtěl bejt originální či co?

reagovat
Neděle 2. září 2007 v 10:47 ® judas.d
judas.d

no u mně je to tak za mladech let jsem poslouchal judas priest tak kamarádi mne tak začaly přezdívat a d jako dušan

reagovat
Neděle 2. září 2007 v 0:41 ® jarryn21 reakce na …
jarryn21

Hlavně bych to nespojoval s tou stíhačkou 21.Prostě nejdříve byla meil adresa, no jenže Jardů, Jaroušů a Jarynů je tam po ko.ot a s 2ma er taky, no a 21 je den narození. A dál už je to uzenáč, seznam tečka atd. Takže taková lenost, vymýšlet něco novýho. :-)

reagovat
Středa 18. října 2006 v 18:02 ® modrak reakce na …
modrak

To byla reakce na tu BoBovu historickou monterku a pak jsem to tam už nechal. :o)

reagovat
Středa 18. října 2006 v 17:22 ® fikus reakce na …
fikus

modrak> tak tohle je fakt překvápko :-) , já myslel, že to máš podle toho odkazu v tvé kartě na stránky společnosti Brudra která prodává monterky. Myslel jsem, že „modráky“ prodáváš nebo něco tak podobně. :-)

reagovat
Středa 18. října 2006 v 11:54 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Monterka: Udělal jsi mi radost a jinak souhlas ;-)

reagovat
Středa 18. října 2006 v 11:21 ® modrak reakce na …
modrak

BoBo: Klidně, proč ne. A už jsem ti taky říkal, že pokud někdo chodí na ryby v monterkách, tak je to jeho volba. Důležité je chování daného jedince a ne jeho vohoz ( Například ta horda samolibých debilů z vrcholné politiky v bezvadně padnoucích kvádrech, prezentovaná každý večer v TV zpravodajství). Já mám do přírody (na ryby a nebo se psem) nejraději vojenský hadry, i když se to někomu taky nemusí líbit, ale je to, podle mě, pohodlné, účelné a praktické, tak je prostě nosím, třebaže nejsem žádný zupák nebo generál s modrou knížkou.

reagovat
Středa 18. října 2006 v 10:48 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

modrak: Ale stejne, uz jsem se na to jednou ptal… Mohu Ti ja osobne z duvodu historickych souvislosti rikat monterko? :-) Uz to nemyslim nijak hanlive ;-)

reagovat
Středa 18. října 2006 v 10:42 ® modrak
modrak

Modrák – Hřib koloděj, Boletus luridus. Moje oblíbená houba.

reagovat
Středa 18. října 2006 v 0:17 ® cercer reakce na …
cercer

BoBo-Falknow:no..tak vidíš..hned je mi líp!!:-)

reagovat
Úterý 17. října 2006 ve 23:55 ® Prutos reakce na …
Prutos

Cep: Předběhl jsi mě. :-)

reagovat
Úterý 17. října 2006 ve 23:09 ® CeP reakce na …
CeP

qwerty> a nekteri vedi.. ;-) ))

reagovat
Úterý 17. října 2006 ve 22:44 ® qwerty

Nordboy: jsi první, koho to napadlo vyťukat na klávesnici, ostatní se jen ptají :-) .

reagovat
Úterý 17. října 2006 ve 22:03 ® okoun 1
okoun 1

Okoun co říct dál…Tu to rybu každý zná.Někdo jí má rád více a někdo méně,Já ji miluju!!!Je to moje první ryba,kterou jsem chytil v životě na prut.(ňáký pátek už to je :-)) Bohužel už mě někdo předstihnul a tak jsem OKOUN 1

reagovat
Úterý 17. října 2006 ve 12:26 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

cercere, nic si z toho nedělej, protože i pak by to bylo blbě. Správně je cancer.

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 10:34 ® cercer reakce na …
cercer

moje přezdívka je stará už 4roky..ikdyž jsem jí tenkrát zk..vil,měl to být cencer,neboli znamení,ve kterém jsem narozen,lenost mi už nedovolila to opravit…a ted už to je jedno…tož tak..

reagovat
Pondělí 16. října 2006 ve 21:47 ® Fedderista reakce na …

dik

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 8:42 ® vsetinek

Moje přezdívka vznikla v dobách studia na VŠ a jeden můj spolužák z toho byl tak unešený, že jsem z Vsetín, že mi začal říkal Vsetín, pak Vsetínek a ono se to chytlo a dodneška mě tak všichni známý říkají. Polovina z nich myslím ani neví jak se skutečně jmenuju :-)

reagovat
Sobota 14. října 2006 v 16:37 ® 

Tak jsem vzpoměl při pročítání tohoto tématu, jak se HaD pozastavil u přezdívky Lerak…že je to Karel pozpátku. Móóóc dobrý.
Taky se mi moc líbí přezdívka „Qwerty“…Dokud jsem jí nevyťukal na klávesnici, mě nenapadlo jak vznikla…

reagovat
Sobota 14. října 2006 v 10:12 ® fikus reakce na …
fikus

Fedderista> přezdívku si můžeš klidně změnit. Nebyl bys ani první ani poslední. Taky jsem si ji změnil. Stačí napsat HaDovi (mimochodem HaD má taky změněný nick) a pak to oznámíš v diskuzi kde nejvíc přispíváš. Kamarádi si rychle zvyknou :-)

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 v 19:47 ® Fedderista

V tu dobu jsem propadl feederu, tak jsem si dal tuhle, ale ještě navíc jí blbě napasla (2 x f místo 2 x e). Dnes bych si asi dal něco ve stylu dravec, nebo něco s přívlačí.

reagovat
Středa 11. října 2006 ve 22:45 ® tomchamik
tomchamik

10 let chovám chameleony a hady.Hadů je v přezdívkách všude dost tak jméno a chamík

reagovat
Středa 11. října 2006 ve 22:26 ® M2 reakce na …
M2

Mam monogram 2 M to mluví za vse.

reagovat
Středa 11. října 2006 ve 22:21 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Naprosto nečekaně mě jako obyvatele našeho nejsevernějšího stotisícového města a jako obdivovatele českého velikána Járy Cimrmana napadl nick vážící se k horám, jizerskému Liptákovu a tak vůbec k našemu chladnému severu…

reagovat