Chytej.cz

Přezdívky? necteno

6.10.2004 | HaD | 40.217 zobrazení | 271 odpovědí

Nakousl jsem to na srazu. zajímalo by mě, podle čeho jste si zvolili svou přezdívku. moje je celkem jasná David Havlíček neboli DaH. Dnes bych si asi dal vtipnější Havlíček David neboli HaD. Co tedy Vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 11. října 2006 ve 21:18 ® Vlackar
Vlackar

u mě snad jasno…

reagovat
Středa 11. října 2006 ve 21:18 ® Vydrýsek reakce na …
Vydrýsek

Dva týpci co se mnou jezdí na ryby + já se navzájem nazýváme vydrama. No a protože mám nejmíň zmasených ryb vymysleli mi nick vydrýsek. A to i přesto že vedle nich trčím do výšky 193 cm …

reagovat
Středa 11. října 2006 ve 21:17 ® Švejk
Švejk

Na vojně jsem ji měl. Po ix letech, když jsem se registroval, tak jsem si na ni vzpoměl. Už skoro :-)) nevím proč mi tak říkali.

reagovat
Středa 11. října 2006 ve 20:53 ® Vaša reakce na …

Tak to teda netuším :-)

reagovat
Středa 11. října 2006 v 19:16 ® Bezrybka
Bezrybka

hadejte proč jsem bezrybka?

reagovat
Středa 11. října 2006 v 11:02 ® harpunar

Harpunar-no není to krásné? A harpunou začali lidé lovit ryby v dávnověku,tak proto.Jo a Tucnak 11 je náhodou švihák lázeňský i moje fenka francouzkého buldočka se do něj zabouchla a dokonce ho pusinkuje!!!Faktem ale je že jest Tucnak tak velký že by mu místo broďáků klidně stačily kozačky od kurvy s Perlovky,to je jediný handicap mého přítele!!!

reagovat
Úterý 10. října 2006 ve 22:02 ® tucnak11
tucnak11

Ja jen stručně tucnak namě mlouvi proto že muj zvhlet je hlava -ramena- bahor-kotniki tak se asi domyslite mojej postavy

reagovat
Úterý 10. října 2006 ve 20:24 ® splavek

Když nám připojily internet a já se registroval na chytej,tak mi náš mladej tvrdil,že bez přezdívky to prostě není ono.
A mě nenapadlo v danou chvíli nic lepšího než SPLAVEK.Asi,budu muset zajít na pár piv a ten splavek trochu protrénovat.

reagovat
Pondělí 5. června 2006 ve 13:40 ® breca reakce na …

Postupným vývojem z příjmení vznikla přezdívka Bréca, na kterou slyším už přes 30 let. Občas ještě slyším na Medvěda – to je asi tím, jak lety mužněla má postava!! ):o))

reagovat
Neděle 4. června 2006 ve 23:27 ® mirmen

akronym = složenina ze slabiky jména a příjmení

reagovat
Sobota 3. června 2006 v 10:04 ® perch
perch

perch-je anglicky(ne americky-bass),ale chtel sem lipan(to je anglicky grayling) a to se mi nelibilo- takze jsem perch

reagovat
foto/forum/2006/th-img579.jpg
Pátek 2. června 2006 ve 21:15 ® CeP reakce na …
CeP

muhahahaaaaa… Robure, jednim slovem genialni! tvoja roba ma me sympatie!

reagovat
Pátek 2. června 2006 ve 21:11 ® Robur
Robur

tak dnes mně žena nadala, že jsem furt zalezlej u komplu, že si mám jít zase povídat s kamarádíčky z Chytej a namátkou jich pár jmenovala, mezi tím i Supa, což je asi geneze toho, že jsem ji vyprávěl o některých přezdívkách a nevynechal jsem Cepa a jeho přzdívku,no a za pár dnů ho přejmenovala na Supa asi proto, že si pamatovala, že to bylo krátké, končilo na P a mluvil jsem o nějakém ptákovi atd, tak zdravím do Strakonic

reagovat
Středa 24. května 2006 v 17:02 ® slimak
slimak

Jsem slizskej jak HAD :-)) ) – neber to osobně :-)) !

reagovat
Středa 24. května 2006 v 16:55 ® KačaX

Já to mám už od třetí třídy a vzniklo to tak, že když sem mluvil, tak sem mumlal a nikdo mi nerozuměl, tak někdo řekl že žvatlám (kvákám) jak kačer a všichni mi začali říkat kačo. Přeneslo se to ají na střední a teď už si bez toho nedovedu představit žít :-) V podstatě už neslyším na nic jinýho, už se tak ají představuju.

reagovat
Středa 24. května 2006 v 15:43 ® Berty reakce na …
Berty

Nedelam, pred svadbou si ho manzelka zmenila a ja si pak vzal jeji

reagovat
Středa 24. května 2006 v 10:17 ® mana01
mana01

Mé jméno je Mařik, od mala mi řikaji Máňa a ještě k tomu Kaja.

reagovat
Úterý 23. května 2006 ve 21:36 ® Petas
Petas

Jmenu je se Petr, ale doma a v práci mi neřeknou jinak než Petas nebo Pedro.

reagovat
Úterý 23. května 2006 ve 20:13 ® zany

já mám žany prtož mi to kámoš navrhl a už tu přezdívku mám tak 6–7let už ani nevíma sliším už na to pomale víc jak na jmeno…a to číslo mě jen tak napadlo…jonak nic

reagovat
Úterý 23. května 2006 ve 20:11 ® Robur
Robur

ěnecárbo ot is itčeřP A co jako? :-))

reagovat
Úterý 23. května 2006 v 19:41 ® kedar
kedar

Přečti si to obráceně…

reagovat
Úterý 23. května 2006 v 16:27 ® Shrek reakce na …
Shrek

Berty:to si děláš prdel s tou změnou příjmení,ne? :-)

reagovat
Úterý 23. května 2006 v 15:39 ® Sander
Sander

Hajan > ok, ten tvůj odkaz mi nešel otevřít, nemohl jsem si toho všimnout :-) Ale dík

reagovat
Úterý 23. května 2006 v 15:38 ® Berty
Berty

Ze jmena Robert – nejdriv jsem byl Bertik, ale pak jsem trochu vyrost a vzniknul Berty. Ale Bertika jsem se nevzdal a zmenili jsme si s manzelkou prijmeni na Bertienovy

reagovat
Úterý 23. května 2006 v 15:32 ® CeP
CeP

ale no tak dobra.. ustupuju pod tihou protiargumentu.. ;-)

reagovat
Úterý 23. května 2006 v 15:13 ® hajan reakce na …

Sander: máš to tam napsaný. Jeden je starší název, kterej se zřejmě málo používá.

reagovat
Úterý 23. května 2006 v 15:02 ® Sander
Sander

Hajan > ale stejně je divné, že na níže uvedeném vebu je napsáno sander lucioperca = stizostedion luciperca… To mi hlava nebere

reagovat
Úterý 23. května 2006 ve 14:49 ® hajan reakce na …

Sander: řek bych, že sis to myslel celkem dobře. Tady to máš přesně: www.rybsvaz.cz

reagovat
Úterý 23. května 2006 ve 14:38 ® Sander
Sander

CeP > nebo alespoň dříve se takto nazýval…nevím, časy se mění!

reagovat
Úterý 23. května 2006 ve 14:37 ® Sander
Sander

CeP > celou dobu jsem byl přesvědčenej, že je to latinsky candoš a ani jsem se po tom nějak nepídil. Až před chvílí jsem uviděl na plakátu něco jiného :-)) Nevadí…

reagovat