Chytej.cz

Přezdívky? necteno

6.10.2004 | HaD | 40.221 zobrazení | 271 odpovědí

Nakousl jsem to na srazu. zajímalo by mě, podle čeho jste si zvolili svou přezdívku. moje je celkem jasná David Havlíček neboli DaH. Dnes bych si asi dal vtipnější Havlíček David neboli HaD. Co tedy Vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 23. května 2006 ve 12:45 ® hajan reakce na …

Cep: anebo www.biolib.cz

reagovat
Úterý 23. května 2006 ve 12:43 ® hajan reakce na …

CeP: a co třeba tohle??? www.vurh.jcu.cz

reagovat
Úterý 23. května 2006 v 11:55 ® CeP reakce na …
CeP

Asi ti budu muset oponovat. jsem od prirody stouravej a davno mne napadlo zjistit od ceho mas svuj nick odvozen. latina se prirozene nabizela, ale bohuzel jsem nic nenasel. dopidil jsem se leda ke zkomoleni nemeckeho Zander, coz je candat. mam pravdu?? ;-) )

reagovat
Úterý 23. května 2006 v 10:05 ® Sander
Sander

Sandera jsem zvolil úplně náhodou, je to tuším latinský název nějaké ryby… dva předchozí nicky jsou asi půl roku staré, podle jména a profese :-)

reagovat
Úterý 23. května 2006 v 10:03 ® Sander
Sander

Kříža, nebo pytlák…no comment :-)

reagovat
Úterý 23. května 2006 v 9:52 ® Neo
Neo

Vědma mi to doporučila.

reagovat
Úterý 23. května 2006 v 9:04 ® profo reakce na …
profo

AHQ : to se neboj, že jsem takovej superman. Šlo jen o testy z matematiky, to ostatní bylo horší…:-)) )

reagovat
Pondělí 22. května 2006 ve 23:08 ® Cidas

No mě prej říkával děda Čidas už od narození, nikdo neví kde na to přišel… Časem se to tak ujalo, že mi dnes nikdo už jinak neříká, jak doma tak v okruhu nejbližších známých… Třeba kdyby mě oslovil táta Jirko, tak nevim jestli bych se vůbec otočil… :o))

reagovat
Pondělí 22. května 2006 ve 22:24 ® Kendy
Kendy

U mě vznikl nick od mého příjmení Kenďura takže ve skratce Kendy.

reagovat
Pondělí 22. května 2006 v 18:03 ® kkarlos
kkarlos

takhle psat testy…

reagovat
Pondělí 22. května 2006 v 15:58 ® profo reakce na …
profo

AHQ : a co cheš taky?

reagovat
Pondělí 22. května 2006 v 15:39 ® kkarlos
kkarlos

to ja chcu takeeeeeeeeeeee…

reagovat
Pondělí 22. května 2006 v 15:04 ® profo
profo

jestě na doplnění : do třídy, napsat si tu práci, jsem směl se vrátit až 20 minut před koncem hodiny. Většinou to stejně bylo moře času na to to napsat…:-)) )

reagovat
Pondělí 22. května 2006 v 15:02 ® profo
profo

PROFO – nemá to nic společnýho s jménem ani s příjmením. Dostal jsem tento nick od svých spolužáků na střední. Nejprve mě a spolužákovi začali sice říkat Mat a Pat a občas taky Ajeťáci, ale to se změnilo po pár matematických písemných pracech. Po té co mě začal profesor posílat za dveře při každé písemné práci se slovy " Neseděl jsem celej večer nad přípravou písemky pro Vás proto, aby jeden takovejhle blbec mi ji do 15-ti minut odevzdal se slovy bylo to moc lehký" a od tý doby mi spolužáci začali říkat Profesor a pomalu se to zkracovalo až mi zůstalo profo.

reagovat
Pondělí 22. května 2006 ve 13:47 ® Bobson
Bobson

Bobson- Náš tatík je Bohuš tak jsme si z bráchou udělali na jeho skeptycké kecy o rybách Bobson Team a samozdřejmě trička s logem.

reagovat
Pondělí 22. května 2006 v 1:23 ® kodlcan

KODL – domacky karel – dle meho jmena → byvalo po netu dost obsazene… pridal jsem CAN z en. „může“ z cehoz dostavame KODLCAN :-))

reagovat
Neděle 22. ledna 2006 ve 14:17 ® Twinshot

Zvolil jsem si tuto přezdívku podle názvu svého oblíbeného mopedu…

reagovat
Neděle 22. ledna 2006 v 10:14 ® aspius
aspius

Určite viete,že Aspius Aspius je latinský výraz pre boleňa dravého. Je to ryba ktorá ma vždy niečim priťahovala a tak je tomu doteraz. A tak tento nick používam vždy a všade.

reagovat
Neděle 22. ledna 2006 v 7:58 ® braska
braska

Mé příjmení Brácha hodně lidí mi říká bráška

reagovat
Sobota 21. ledna 2006 v 11:09 ® TomasA

Jmenuji se Tomáš a protože tato zkratka byla již obsazená, tak prostě jenom TomasA.

reagovat
Sobota 21. ledna 2006 v 10:27 ® Cudla
Cudla

Ruda,Rudla zákonitě vám vyjde Čudla,jelikož se na počítači učím ,nešli mi znaky tak Cudla

reagovat
Sobota 21. ledna 2006 v 0:09 ® gadasnik

jaxi to vzniklo z mýho příjmení gadas,jelikož chytám já,můj milášek a mladej,malá zatím nechytá a bylo zdlouhavý všechny jmenovitě zdravit,tak jsme gadasníci.

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 v 18:26 ® B

Můj oblíbený herec se jmenuje Montgomery Burnes a když jsem dělal první mailovou schránku tak sem tam napsal Montgomery Burnes a v dalších registracích sem to zjednodušoval až sem skončil u mr. B a protože to tady nešlo tak sem dal jenom B

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 v 16:03 ® chleba

Tajten nick mam vod kámošů. jednou jsme si dali soutěž, kdo za hodinu sní vc chleba. Zkuste si typnout kdo vyhrál

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 v 11:38 ® Kulik

Má přezdívka vznikla tak nějak sama od kamarádů ve vísce, kde máme chalupu a to asi z mého přijmení a záliby v zahradničení i když dnes se všichni hlásí k tomu kdo ji vymyslel. tak z počátku, když se všichni báli jak to přijmu, nikdo nevěděl kdo stím přišel. Dnes na ni slyším jako na své jméno nebo přijmení.

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 v 11:11 ® fikus
fikus

zapírám, zapírám, zapírám… Takové fotky neexistují jsem si jistý.

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 v 11:05 ® toulovec
toulovec

občasný piják: nejenom že jsme tě viděli chlastat, ale máme tě taky vyfocenýho, jak jsi byl tak narvanej, že jsi v Anitě ani nenašel pokoj a usnul na gauči v jídelně, nic nezapírej, nebo ty fotky vytáhnene lumpe.

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 v 11:03 ® festr

Já zas festr,protože jsem furt plešatý

reagovat
Pátek 20. ledna 2006 v 10:52 ® fikus
fikus

Taky využívám možnosti změny přezdívky, dříve jsem používal nick: občasný piják, nyní jsem jej změnil na fikus. Důvodů je více. Pro některé jsem s bývalým nickem pořád asi pil, jenže nick je nick a realita jiná. Na druhou stranu jsem zde poznal plno skvělých kluků kteří předsudky netrpí. Jmenovat nebudu abych na někoho nezapomněl. A teď k té přezdívce, vznikla před mnoha lety, když v TV poprvé dávali večerníček o Maxipsu Fíkovi. V jednom díle byl Fík ve škole kde vylil inkoust nas lavici a paní učitelka říkala: „Žáku Fíku, inkoust vy.., co“? „Vypij.. co“? „Vypijeme“ „Vypijákujeme“!! No a protože se příjmením jmenuji Žák, tak mi začli říkat Žák – fík a z toho vyšlo Žákus – fíkus a po mnoha letech zůstal jen ten fikus P. S.: obcasny_pijak měl s pitím alkoholu opravdu málo co do činění. A jestli má někdo jiný názor, nebo bude tvrdit, že mě osobně viděl pít, tak všechno zapírám

reagovat
Úterý 29. listopadu 2005 ve 13:54 ® regulus
regulus

Moje přezdívka nemá vůbec nic společnýho s mým jménem ani s rybama. Narodil jsem se ve znamení lva a Regulus je největší hvězda souhvězdí lva. Napadlo mne to kdysi dávno při zřizování e-mailové schránky, když jsem tam nebyl schopen napasovat nic rozumnýho co bych si pamatoval a nebylo by to celý jméno. Jinak se jmenuju Jiří Chladil.

reagovat